- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.461
2. ayım Çağloomm benimde normalde hap kullanmazken 7 gün dolu dolu regl oluyordum ama hap kullanmaya başladım 3-4 güne düştü ve eskisi kadar yoğun değil.Normalde ağrım olurdu bu sefer pek olmadı.Benimde sorunum yok sabahları biraz mide bulantısı yaşıyorum o kadar ama o da geçici oluyor çok rahatsızlık vermiyor.Bende kontrole gidicem bakalım kısa zamanda
yaa kızlar çok anormal değilmi bende biliyosunuz durumu banada d.k hapı verdi doktor adet olmam için.kullandıktan sonra oluyodumsizde kullanırken olmuyomuşsunuz yada az oluyomuşsunuz :26: acaba benim hormonlarımlamı ilgiliki bu durum :26:
elisom ne kadar oldu senin kullanalı bu kacıncı kutun?
ben sanırım bırakıcam artık bu ay icin de aldım ama bu son diyorum bidaha almak istemiyorum... :26: ben bu hapı kullandım kullanalı regl olmuyorum gibi bişey cunku... bıraktıktan 3 gun sonra oluyo biseyler ama cok kısa sürüyo ve daha cok kahverengi leke gibi
bunun dısında baska hiçbi sorunum yok hapla gayet güzel anlasıyoruz ama eskisi gibi güldür güldür olmuyorum deyim yerindeyse doktoruma sordum olabilir normaldir bazen vucut 6 aydan once hapa tam anlamıyla alısmaz dedi ama gerek de yok alısmasına zaten bırakıcam meretikorktum iyice
yaa kızlar çok anormal değilmi bende biliyosunuz durumu banada d.k hapı verdi doktor adet olmam için.kullandıktan sonra oluyodumsizde kullanırken olmuyomuşsunuz yada az oluyomuşsunuz :26: acaba benim hormonlarımlamı ilgiliki bu durum :26:
demek birçok kişi de aynı etkiyi yapıyor canımben gittim muayene de etti test de yaptı içim rahat etsin diye bir sorun yok her şey yolunda merak etme dedi
şimdilik düşünmüyoruz ama ilerde bebiş düşününce zora sokucak bir şey olmasını istemem
sen de git kontrole mutlaka kuşum ne de olsa kimyasal alıyoruz vücuda takip etmek lazım arkasını
Biz de tatile gittik geçen hafta,reglim yakındı,geciktirici kullandım.Aman ya Rabbi o nasıl yan etkidir, üzüm gözüm sivilce doldu,karnım şişti,sinir stres tavan yaptı. Yok dedim bu hormon hapları bana göre değil. Ama bıraktıktan 3 gün sonra da regl oldum ve az da olmadım. Bırakın kuzularım ya,hormon hapı sonuçta,ben inanmıyorum masum olduklarına.
Kesinlikle Çağlooom bizde şuan istemiyoruz bizden daha çok ben çünkü kocik baba olma hayalleriyle yanıp tutuşuyor.Ama dediğin gibi kusum isteyincede önümede çıksın istemem bu kimyasalların. Bende ertelemeyeyim kusum.Annaaammm uzun zamadır denkleşemiyoduk süper oldu Çağlomikom benim
Canım bende de pcos olduğundan dönem dönem kullandım. Doktor düzene sokmamız ve hormonları çalıştırmamız için veriyordu. 40-45 günde bi olurken düzenlendi öyle öyle.
Ama korunma için aldığında daha farklı, miktarını azaltabiliyor. Doktor bana miktarın hiçbir önemi olmadığını söylediğinden takmamıştım kafama.
kuşum sanırım normal seyrinde giden her hangi bir sorun olmayan kişilerde yapıyor bu etkiyi..
öte yandan düzene sokmak gibi bir özelliği var bu ilacı aldınmı hep belli tarihte regl oluyorsun çünkü o döngüyü tamamlatıyor sana bir şekilde olamayanları oldurması da bu yönden olsa gerek
biz de olmuyorz değil illa oluyo her ay aynı tarihte ama eskiye göre daha az... benim önceden daha uzun sürerdi ve böyle minik minik olmazdı çok olurdu şimdi kısa sürüyor ve az oluyor
ayrıca agrıları alıyo o da dogru bende artık sancı cekmiyorum hapı bırakınca sancılarım geri gelir diye korkuyorum en cok
aynen bebişkommm yaa bence de masum değiller zaten yeterince kimyasala maruz kalıyoruz
bakalım bırakınca da tepetaklak olmam inşallah
kadın olma zor zanaat vesselam her şey bize dert adamlar o kadar rahatlar ki rahatlıklarından ölcekler o derece
ben eşime bu konuda isyan edince "Ne yapayım yedirmeseydiniz Adem'e yasak meyvayı," diyor
siboşum senden hemen bebiş haberi alıcaz o zaman desenedoğum gerçekten mucize gibi bir şey sanırım yaaa işte bak yasak meyveyi yedirmiş olabiliriz ama Annelik de bize bahşedilmiş...
mervosum sanırım tatilde o hala... pufidikos da cok yogun zaten
siboşum senden hemen bebiş haberi alıcaz o zaman desenedoğum gerçekten mucize gibi bir şey sanırım yaaa işte bak yasak meyveyi yedirmiş olabiliriz ama Annelik de bize bahşedilmiş...
mervosum sanırım tatilde o hala... pufidikos da cok yogun zaten
Hakikaten Çağlacım doğum, bir bebeğin anneye tutunması nasıl da büyük bir mucizedir, hayretler içinde kalıyor insan. Allah'ım nasıl da güzel bir düzende yaratmış bizleri.
Bu arada kızlar dün çok trajikomik bir şey olduBen yemek yapmayı unutmuşum Akşam fark ettim. Bizim adam da hiç demiyor, 2 gün önce yaptığım poğaçaları götürüp durduğundan yemek yemediğimizi fark etmemiş
ay ilahi lavincim ya çok hoşsunuz
eşin yemek konusunda gayet uyumlu biri demek ki... fark bile etmemiş adamcagız
benim kocişimin asla atlamayacağı bir ayrıntı olurdu yemek valla... Bizim evde de poğaça pasta hiç eksik olmaz onları zaten götürüyo ama yemeği de hiç unutmuyo valla
benim kocamın ikinci eşi yemekyemeği yerken aşk yaşıyor resmen ben böyle şey görmedim
ay ilahi lavincim ya çok hoşsunuz
eşin yemek konusunda gayet uyumlu biri demek ki... fark bile etmemiş adamcagız
benim kocişimin asla atlamayacağı bir ayrıntı olurdu yemek valla... Bizim evde de poğaça pasta hiç eksik olmaz onları zaten götürüyo ama yemeği de hiç unutmuyo valla
benim kocamın ikinci eşi yemekyemeği yerken aşk yaşıyor resmen ben böyle şey görmedim
Benim kocikte öyle önünde kek çörek börek durmasın bitiverir dayanmaz.Yemek ile arasındaki bağ bambaşka sevdiği yemek olsun kendinden geçiyor o yedikçe ben mutlu oluyorum o da ayrı konu.
Çok hoş ya.Gerçekten çok önemsemiyor demek ki.
Ben de kendimden geçiyorum yemek yerken,ben de çok seviyorum yemek yemeyi kurabiyem.Sizdeki durum bizde tam tersi. Yaklaşık 1.80 boyu sevgilimin,62 kilocuk. Ben 1.60 boyuma 52 kiloyum ve yemek yemeyi inanılmaz seviyorum.Günlerce bıkmadan salata yer benim sevgilim ama bir de bana sor. Çeşit çeşit yemek yemeye bayılıyorum.
Benimki de yemek yemeği çok sever de dışarda kaçamak yapıp yemiş bir şeyler, ondan fark etmemiş.
Ben de son zamanlarda iştahsızım biraz, hele ilk birkaç gün sanki bizim evimiz değilmiş gibi içimden hiç yemek yemek gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?