Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

yaa kızlar çok anormal değilmi bende biliyosunuz durumu banada d.k hapı verdi doktor adet olmam için.kullandıktan sonra oluyodum sizde kullanırken olmuyomuşsunuz yada az oluyomuşsunuz :26: acaba benim hormonlarımlamı ilgiliki bu durum :26:

demek birçok kişi de aynı etkiyi yapıyor canım ben gittim muayene de etti test de yaptı içim rahat etsin diye bir sorun yok her şey yolunda merak etme dedi

şimdilik düşünmüyoruz ama ilerde bebiş düşününce zora sokucak bir şey olmasını istemem

sen de git kontrole mutlaka kuşum ne de olsa kimyasal alıyoruz vücuda takip etmek lazım arkasını

Canım bende de pcos olduğundan dönem dönem kullandım. Doktor düzene sokmamız ve hormonları çalıştırmamız için veriyordu. 40-45 günde bi olurken düzenlendi öyle öyle.

Ama korunma için aldığında daha farklı, miktarını azaltabiliyor. Doktor bana miktarın hiçbir önemi olmadığını söylediğinden takmamıştım kafama.

Biz de tatile gittik geçen hafta,reglim yakındı,geciktirici kullandım. Aman ya Rabbi o nasıl yan etkidir,üzüm gözüm sivilce doldu,karnım şişti,sinir stres tavan yaptı. Yok dedim bu hormon hapları bana göre değil. Ama bıraktıktan 3 gün sonra da regl oldum ve az da olmadım. Bırakın kuzularım ya,hormon hapı sonuçta,ben inanmıyorum masum olduklarına.

kuşum sanırım normal seyrinde giden her hangi bir sorun olmayan kişilerde yapıyor bu etkiyi..

öte yandan düzene sokmak gibi bir özelliği var bu ilacı aldınmı hep belli tarihte regl oluyorsun çünkü o döngüyü tamamlatıyor sana bir şekilde olamayanları oldurması da bu yönden olsa gerek

biz de olmuyorz değil illa oluyo her ay aynı tarihte ama eskiye göre daha az... benim önceden daha uzun sürerdi ve böyle minik minik olmazdı çok olurdu şimdi kısa sürüyor ve az oluyor

ayrıca agrıları alıyo o da dogru bende artık sancı cekmiyorum hapı bırakınca sancılarım geri gelir diye korkuyorum en cok

Kesinlikle Çağlooom bizde şuan istemiyoruz bizden daha çok ben çünkü kocik baba olma hayalleriyle yanıp tutuşuyor.Ama dediğin gibi kusum isteyincede önümede çıksın istemem bu kimyasalların. Bende ertelemeyeyim kusum.Annaaammm uzun zamadır denkleşemiyoduk süper oldu Çağlomikom benim

Canım kullandığın d.k.hapınada bağlı bu durum.Vücudunun verdiği tepkiye herşeye.Ama tabi yakın etkiler çoğu sık görülen.

aynen bebişkommm yaa bence de masum değiller zaten yeterince kimyasala maruz kalıyoruz
bakalım bırakınca da tepetaklak olmam inşallah
kadın olma zor zanaat vesselam her şey bize dert adamlar o kadar rahatlar ki rahatlıklarından ölcekler o derece

ben eşime bu konuda isyan edince "Ne yapayım yedirmeseydiniz Adem'e yasak meyvayı," diyor

benim kociş de istemiyo yaa ben o yonden sanslıyım Şimdilik evliligin tadını cıkarmak istiyorum baba olmaya hazır değilim diyor biraz da asker mantıgı adam hayatında hiçbir seyi tamam ben artık hazırım demeden yapmamıs cocuk olayı da öyle

ama buyuk ihtimal 1-2 sene sonra ben hazırım artık hatun hadi bakalım demeye başlar

valla çok özlemişimmmm ben de bebişim diğer ptırcıklar da olsaydı keske

3 aydır bende kullanmıyorum zaten bıraktım ama 2 ay düzenli kullandım d.k hapını zaten bende hormon bozukluğu oldugu için ve düzensizlik olduğu için vermişti baya etkisi olduğu gibi yan etkileride çok oldu bende malesef bıraktım allahtan

evet canım ağrıları kestiği çok doğru önceleri kıvranırdım ben hapı kullanırken ne zaman ne ara oldum anlamıyodum
keşke hiç kullanmak zorunda kalmasak şu illetleri şuan tek kullandığım adet olmamı sağlayan bi hap hapla oluyorum bende artık. bi çoçuğum olana kadarda kullanmak zorundaymışım

Hiç güleceğim yoktu ya kurabiyem. Doktor kontrolünde bırakırsın zaten,sorun olmaz inşallah.

Pelot çook uzun zamandır yok,dönmedi mi acaba tatilden ?:44:

Bebecikler bende de yasmin çok yan etki yaptı, yeni hapımla daha bir mutluyum sanki. Unuttum derdi de yok ara vermeden içtiğim için.

Haptan başka yöntem de bana uygun değil gibi geliyor, bilmiyorum

siboşum senden hemen bebiş haberi alıcaz o zaman desene doğum gerçekten mucize gibi bir şey sanırım yaaa işte bak yasak meyveyi yedirmiş olabiliriz ama Annelik de bize bahşedilmiş...

mervosum sanırım tatilde o hala... pufidikos da cok yogun zaten

vallaa hemen haber almak için ilerisi için tedavi oluyorum kuşumm napimm
Rabbim bilir artık gerisini nasipse olur

Hakikaten Çağlacım doğum, bir bebeğin anneye tutunması nasıl da büyük bir mucizedir, hayretler içinde kalıyor insan. Allah'ım nasıl da güzel bir düzende yaratmış bizleri.

Bu arada kızlar dün çok trajikomik bir şey oldu Ben yemek yapmayı unutmuşumAkşam fark ettim. Bizim adam da hiç demiyor, 2 gün önce yaptığım poğaçaları götürüp durduğundan yemek yemediğimizi fark etmemiş

ay ilahi lavincim ya çok hoşsunuz

eşin yemek konusunda gayet uyumlu biri demek ki... fark bile etmemiş adamcagız

benim kocişimin asla atlamayacağı bir ayrıntı olurdu yemek valla... Bizim evde de poğaça pasta hiç eksik olmaz onları zaten götürüyo ama yemeği de hiç unutmuyo valla

benim kocamın ikinci eşi yemek yemeği yerken aşk yaşıyor resmen ben böyle şey görmedim

evet diğer balküplerimizide isteriz.Pelotcan tatilde hala oohh mis gibi denizin tadını çıkarıyor bebişko.Daha dönmedi diye biliyorum ben.Pufingomuzda yoğun yoğunluktan bayılıcaz hep birlikte biryerlerde.Onlarda olsaydı süper olurdu.

Benim kocikte öyle önünde kek çörek börek durmasın bitiverir dayanmaz.Yemek ile arasındaki bağ bambaşka sevdiği yemek olsun kendinden geçiyor o yedikçe ben mutlu oluyorum o da ayrı konu.

Çok hoş ya. Gerçekten çok önemsemiyor demek ki.

Ben de kendimden geçiyorum yemek yerken,ben de çok seviyorum yemek yemeyi kurabiyem. Sizdeki durum bizde tam tersi. Yaklaşık 1.80 boyu sevgilimin,62 kilocuk. Ben 1.60 boyuma 52 kiloyum ve yemek yemeyi inanılmaz seviyorum.Günlerce bıkmadan salata yer benim sevgilim ama bir de bana sor. Çeşit çeşit yemek yemeye bayılıyorum.

Benimki de yemek yemeği çok sever de dışarda kaçamak yapıp yemiş bir şeyler, ondan fark etmemiş.

Ben de son zamanlarda iştahsızım biraz, hele ilk birkaç gün sanki bizim evimiz değilmiş gibi içimden hiç yemek yemek gelmedi.

Benim kocikte öyle önünde kek çörek börek durmasın bitiverir dayanmaz.Yemek ile arasındaki bağ bambaşka sevdiği yemek olsun kendinden geçiyor o yedikçe ben mutlu oluyorum o da ayrı konu.

ay dimi işin o boyutu var bir de

bekarken eve gidip kendimi yataga atan elimi bile kaldıramayan ben şimdi jet hızıyla ucuyorum ofisten kocişime yemek yapayım diye ona mamalar yapmak cok hosuma gidiyo

o yerken ben mutlu oluyorum cunku bazen trafikten gec kalırsam da yemekleri kocikim yapıyor o zaman da ben iştahla yiyorum askım yapmıs diye basit bir sey bile olsa dünyanın en güzel yemeği gibi geliyor

annem duymasın valla

ay hakkaten bizim tersimizsiniz ben aynı senin sevdicek gibiyim bana su versinler hiç yemek aramam ama adamım doymak bilmiyor mübarek

sen kilo aldırcan enişteye evlenince desene

kuşum belki sende yaptıgın yemekleri yiyemiyosundur? Ben de var o sorun genelde yiyemiyorum kendi yemeklerimi yaparken kokusundan doyuyorum resmen :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…