- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.301
Ahh kuzum benim şimdi gördüm arada ben geçmişim vetere olarak
İnstagrama üye olucam mutlaka ama bloğumu ihmal etmek istemiyorum, zaten yoğun olduğm için eskisi kadar paylaşım yapamıyorum diye üzülüyorum
Alınca hepiciğinizi eklicem ballı muhabetlerimize oradan da devam edicez inşallah
Ne diyim bilemedim... Bitmesini istemiyorum
seni tanımadan karakterin hakkında bu denli emin olabilmişim diyorum kendime çünkü anca naif birine bu olur benim nişanlımda ailesine büyüklerine karşı özellikle senin gibi, sonuçta erkek tabi kızınca delirir herkes ama çok çekingen ben mesela netim kesin kararlarım var sivri dilliyim net hayır derim insanlara onun ise hayırı yoktur acaba kırılır mı insanları vardır çözemiyorum onu bazen
o yüzden şimdi seni anlamaya çalışcam anlayamıycam biliyorum çünkü yerinde olsam naısl davranacağımı az çok biliyorum sadece kendim ağlamaz yakardım ortalığı ama yanlış senin yaptığın doğrumu onu da bilmiyorum
bak kendin için yap kararlı ol ve söyle çok takıyorum sürekli ağlıyorum hasta olucam aklımı yitircem anne de yalvar gerekirse anlasın seni kafayı yicem uyyamıyorum de yap bunları bilmiyorum yaptın mı ama lütfen başka türlü olmuyor işte
Alah mükafatını verecektir ama gözyaşarıyla kalacağına birşeyler yap çünkü birşey yapmazsan hastalanacaksın biliyorum böyle durumu yaşayıp aynı senin gibi karakterde olan arkadaşım kurudu kaldı nasıl zayıfladı
o yüzden bir şekilde ailene ikna et durumu
belki sana yanlış tavsiye veriyorum ama ben hayatta olumsuz birşey yaşayınca kafamı takarım annem ise ne olur çık karamsarlıktan kızım Allaha şükret sağlığın yerinde arkanda biz varız eğer üzülürsen beynini kapatırsan Allah affetmez der Allah sana dert vermemiş sdınanıyorsun bu dert değil der karanlıktan çıkarır
senin için dua edeceğim bizim böyle acı çekmeye hakkımız inan hiç yok bende zamanında üzdüm kendimi buna üzdüysem Allahın vereceği büyük dertlerde naparım diye ayrı ağladığım zamanlar oldu
dirayetli güçlü ol ve ikna et çok üzgünüm ama herşey tek sana bakıyor
yaaaa gülümsettin beni yaa gerçekten ama gerçekten sımsıcak pozitifliğin hep yakalıyor beni özlem yaaaacidden 2014 yılı içinse mutlu olacağna çok sağlam bir birliktelik yaşayacağına inaanıyorum bu güzel çeyizlerin gideceği damat bey şanslı olcak
Kuzucum yanlış anlaşıldım galiba,
Ben sana asla bitir diye tavsiye vermem, sadece dediğim şu;
Aileni karşına alma, onlarının rızasını almadan da karar verme...
Zor bir süreç ama bol bol dua etmek lazım, kalpleri evirip çeviren Allah muhakkak hakkımızda hayırlar yazmıştır, dua edelim hep birlikte
Yok kuzum öyle anlamadım zaten ama işte benzer şeyi yaşamaktan korktum sanırım
Ben de onları karşıma almak istemiyorum. Yani babam çıkıp hayır kesinlikle istemiyorum derken ben gülücükler içinde evlenemem
Ama ben seni çok seviyorumm biliyor musun
Ben de senin dobralığını ve kendin gibi olmanı, candanlığını seviyorum
İyi ki de tanımışım seni, hepinizi
Senin kalbin çok saf ve güzel kuzucum, bu inancın inşallah gerçeğe dönüşür
Ben de istiyorum artık bitsin şu çeyiz işleri artık almak istemiyorum ev eşyası hayal kur kur nereye kadar
yaaaa gülümsettin beni yaa gerçekten ama gerçekten sımsıcak pozitifliğin hep yakalıyor beni özlem yaaaacidden 2014 yılı içinse mutlu olacağna çok sağlam bir birliktelik yaşayacağına inaanıyorum bu güzel çeyizlerin gideceği damat bey şanslı olcak
nazlım tamamdır sen biz bir bildirim yappp biz anlarız valla ben baskılamakta gayet iyim sonra ıy mık sıkıldım yok yok deme
tubiii dövcem seni aşağdasın gördüm bak yaramaz seni hani ders hani ders
Giz, bu akşam 5 türkçe testi çözdüm ve tarih çalıştım. Keşke biraz daha çalışabilseydim ama bugün çok yorulmuştum pilim bittiYarın akşam telefi edicem bu akşam ki az çalışmamı
Nazlıcım, verdiğin karar inşallah en hayırlısı olur senin içinSeni de Kpss çalışanlar kervanına alalım şöylee hızlıcaaa
Nihancım, Yaşadıkların gerçekten çok üzücü ama dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun. Ailenin gölüne sevdiceğine karşı sıcaklık versin inşallah biran önce
Diğer bebikler size de iyi akşamlarrr
çeyiz işi bitsinmi allla allla ben senin topiğe bakınca bitmişte 2 . kızın çeyizi yapılıyor sanıyorum özlemcim sende biliyorsun fazla alma lütfen lütfen bak biliyorum almak istiyorsun ama tut gözünü sevem naktini kenarda ya servet verdin nerdeyse indirimden alsan bile o çeyiz servet yahu
diyene bak diyeceğim bende az değildim hani ama artık duruldum bak yeni şeyler çıkıyor söz çıkarsa yeni ciciler sen naıslsa bu şehirde kalırsın ev hediyesi getirrim yaaa dayanamazsın englısh home cicisine sen
inşallah görüşceğimiz günler de gelecek düğünüm bir bitsin sizlerle görüşmek istiyorum evimde ağırlamak istiyorum inan
tubim üç tarih testi çözdüm datadan ve çok az yalnışım çıktı yalnışlarımı not aldım yazdım bide özet çıkarıcaktım bugün vazgeçtim bol bol ilk üniteyi tekrar ettim
türkçe ve coğrafyayı 2012 de aldığım ihtiyaç modüler setin içinde bulamıyorum o yüzden bugün 2014 konu anlatımlısını ve ihtiyacın cep kitaplarını sipariş verdim ihtiyaç onlineden onlar gelsin türkçeye çalışacağım bende
bugün biraz sıkıldım ama dilerim ki bu çalışma böyle gider canım başaracağız Allahın izni ile
Nihan artık hırpalama kendini nolur, lütfen biraz daha sabır, ben kısa süre sonra felaha erişeceğine yürekten inanıyorum
Bak canım sakın unutma, gök gürlemeden rahmet yağmaz,
Günün en karanlık anı gün doğmadan hemen bir önceki andır.
Herşey güzel olacak ve biz herşeyin üstesinden geleceğiz Allahın izniyle
Giz, bu akşam 5 türkçe testi çözdüm ve tarih çalıştım. Keşke biraz daha çalışabilseydim ama bugün çok yorulmuştum pilim bittiYarın akşam telefi edicem bu akşam ki az çalışmamı
Nazlıcım, verdiğin karar inşallah en hayırlısı olur senin içinSeni de Kpss çalışanlar kervanına alalım şöylee hızlıcaaa
Nihancım, Yaşadıkların gerçekten çok üzücü ama dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun. Ailenin gölüne sevdiceğine karşı sıcaklık versin inşallah biran önce
Diğer bebikler size de iyi akşamlarrr
kesinlikle hak veriyorum sana lavinim, sevdiğin adamla geçirdiğin günlerin hiçbiriyle kıyası olamaz muhakkak
Ama biz biçareler hala çeyiz topiklerindeyizşimdilik halimizden memnunuz bakalım gittiği yere kadar böyle gider
Evli kızçeler genellikle insatgrama sardılar bu ara, her gün orada paylaşımlar yapıyorlar ama burayı unutuyorlar, özellikle topikimizin sahibesi kurabiyeme bu isyanım
Kızçelerim ben de katılıyorum sizlere, artık kimse uğramaz oldu, her gün sayfa sayfa okumayı özledim...
Dertleşmeyi özledim...
Ben bugün hiç iyi değilim kızlar, tam sorunlarımızı hallettik diyorum başka bir şey patlak veriyor. Ailemin ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum artık... Ben binbir hevesle şubatta nişan olacak diye hayaller kuradurayım, deli gibi bir aydır kıyafet arıyayım... Herkes nişana gelme planları yapsın... Bizimkiler şubatta gelmeyin desin... Olacak iş mi bu ya..İçlerine sinmiyormuş, emin değillermiş.Ya bir mevzu varsa oturun konuşun değil mi ama kendi nişanım, evliliğim, geleceğim hakkında kimse konuşmuyor benimle. Ailemi tanıyamıyorum. Beni o kadar şaşırtıyorlar ki.Ve ben o kadar... o kadar yoruldum ki... ne hevesim kaldııı, ne hayallerim, ne heyecanım...
İçimdeki her şeyi öldürdüler... İsteme zamanında olan olayları yeni yeni sindirip unutabilmişken içimde aşka tutunup yeni çiçekler açarken tutup koparıyorlar hoyratça. Ve o çiçekler, o hisler yerine gelmiyor kızlar, ne yaparsam yapayım gelmiyor. İnanın hiç hevesim kalmadı.
Pufum hayırlı olsun kararın, ben dışardan bakan bir gözle bile iyi yaptın diyebiliyorum. İş hayatı çok stresli çok, bu da insanı inanılmaz yıpratıyor kuzum. Evlilik hazırlıklarını yaparsın, evliliğinin tadını çıkarırsın sonra istediğinde kafana göre bir yerde başlayabilirsin.
Şu günlerde ben de mesleğimin çok zor olduğunu düşünüp duruyorum...
Lavin'im kesinlikle katılıyorum sana kuzum. Evet mesleğimiz çok kutsal ama günümüz şartlarında çok çok zor olmaya başladı... Ben de mutlu oluyorum evet ama stresi onu gölgeliyor malesef
Umarım Lavin'im... Benim işim inan hiç bitmiyordu şöyle düşün şuanda benim yerime 2 yeni kişi aranıyor ayrıca chip için şuanda çalışan bir arkadaş ayrı görevlendiriliyor. Aslında bu benim için üzücü oldu çünkü kendimi kullanılmış gibi hissettim , bi yandan da kendime kızdım 1 gün olsun gıgımı çıkartmadımKPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum ama nerden başlicamı vee en önemlisi hangi alanlara geçiş yapabiliyorum bunları bilmiyorum :/
Kuzum bir yemeğe 1000 defa "Ya Vedud" okuyup üfleyip duanı ettikten sonra da iki muhalif tarafa yedirdiğinde bu iki taraf arasında muhabbet oluşuyormuş.
Bunu bir dua kitabında okumuştum, hatırlatayım istedim
Benim instagramım yok kiZaten çözemedim de.
Nihancım senden ayrılmayı istememek değil ailenin yaptğı, çünkü zaten uzakta yaşıyorsun kaç yıldır. Bence dedikleri gibiya gerçekten içleri ısınmadı, emin olamadılar ya da ailenizde kız evi fazlasıyla nazlıysa ondan zorluyorlar.
Benim bir arkadaşım bizde bir kızı dokuz kere istemek gerekir, adet böyle demişti. Bana çok saçma gelse de böyle toplumsal alışkanlıklar oluyor maalesef.
İnanamıyorum bu insafsızlıklarına. Bunlarda ne vicdan ne de Allah korkusu kalmış, yazık.
İyi ki kurtuldun ordan.
Eşler arasında da her gün 'Allahümme Ya Vedud, Ya Vud' 11 tane söylemek muhabbeti arttırırmış, özellikle tartışmaları çözmekte.
Ama daha fazlası da fazla muhabbet yaptığından iyi değlimiş. Böyle biliyorum ben de. Paylaşayım dedim, sevdiceklerinizle sevginizi arttırmak için kullanırsınız.
"Allahümme Ya Vedud, Ya Vud" bundan 11 tane okuyunca di mi kuzum?
Yazdım aklımın bir köşesine
Evet canım, ben her gün okumaya çalışıyorum. Allah kabul etsin.
Çiftlerden her birinin okuması şart mı Lavinim :26:
Bunu sadece biri okusa yine aynı etki eder mi?
Bak bunu hiç düşünmemiştim:26:
bi araştırmak lazım.
Benim instagramım yok kiZaten çözemedim de.
Nihancım senden ayrılmayı istememek değil ailenin yaptğı, çünkü zaten uzakta yaşıyorsun kaç yıldır. Bence dedikleri gibiya gerçekten içleri ısınmadı, emin olamadılar ya da ailenizde kız evi fazlasıyla nazlıysa ondan zorluyorlar.
Benim bir arkadaşım bizde bir kızı dokuz kere istemek gerekir, adet böyle demişti. Bana çok saçma gelse de böyle toplumsal alışkanlıklar oluyor maalesef.
İnanamıyorum bu insafsızlıklarına. Bunlarda ne vicdan ne de Allah korkusu kalmış, yazık.
İyi ki kurtuldun ordan.
Eşler arasında da her gün 'Allahümme Ya Vedud, Ya Vud' 11 tane söylemek muhabbeti arttırırmış, özellikle tartışmaları çözmekte.
Ama daha fazlası da fazla muhabbet yaptığından iyi değlimiş. Böyle biliyorum ben de. Paylaşayım dedim, sevdiceklerinizle sevginizi arttırmak için kullanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?