- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Zehrammm gelmişş hoşgelmişşşş oleeeyyyyy :119::119::119:
Kızzz berfooo karıştırmasana kızın aklını
birinin zehranın aklını karıştırması gerekiyordu oda benimm
kızlar herkese aşk dolu güzel akşamlar özgiş afrzetki topikinde balık gördüm kızz sizde palukmu var en sevdiğim mama canım çektiii bende paluk yicem :))))))))))
öpüldünüzzzzz gelinciklerr
zehram hoşgeldin canım :)))))))davete ne gerek var canım burda güzel dostluklarımız var şahsen bende çağlam açınca gördüm ve hemen geldim
öpüldünüzzzzzzz tekrardan aşka koşuyorum şimcik
henüz geç kalmış sayılmazsınküsme hakkın hala var
Zehrammm gelmişş hoşgelmişşşş oleeeyyyyy :119::119::119:
Kızzz berfooo karıştırmasana kızın aklını
Burası ziyaretçiye kapalı şeker
Küsme bizeeeeee seviyoruuuz biz seniii
birinin zehranın aklını karıştırması gerekiyordu oda benimm
kızlar herkese aşk dolu güzel akşamlar özgiş afrzetki topikinde balık gördüm kızz sizde palukmu var en sevdiğim mama canım çektiii bende paluk yicem :))))))))))
öpüldünüzzzzz gelinciklerr
zehram hoşgeldin canım :)))))))davete ne gerek var canım burda güzel dostluklarımız var şahsen bende çağlam açınca gördüm ve hemen geldim
öpüldünüzzzzzzz tekrardan aşka koşuyorum şimcik
Kefil değilim kuzummKızlar evmanyadan alışveriş yapan var mı? Sorunsuz bir site mi?
Canım ben yaptım o hatayı sanırım. Kusuruma bakma lütfen, çok özür dilerim.Berfooooo karistirmasana aklimi operim seni sonraa :)
Gizimm bebegim haberim yoktu benim yoksa kosa kosa gelirdimm :)
Gulinn kuzum super olmus ziyaretcilere kapali olmasii :)
Bebekler birde bisey dicem. Benim kecican kk yi pek sevmiyor. Yok efendim nasil guvenirmiaim nasil inanirmisin sanal ortammis. Bilmiyor ki siz benim reel deki arkadaslarimdnan daha cansiniz. Neyse.. bu yuzden facede bana mesaj atarken kk yi vermeyin laf salatasi yapar yine bana. Isteyene tel verebilirim msj whatsapp hepsini kullanabilirsiniz :) facede serbest sadece yasak kelime kk :)
berfooooo karistirmasana aklimi operim seni sonraa :)
bebekler birde bisey dicem. Benim kecican kk yi pek sevmiyor. Yok efendim nasil guvenirmiaim nasil inanirmisin sanal ortammis. Bilmiyor ki siz benim reel deki arkadaslarimdnan daha cansiniz. Neyse.. Bu yuzden facede bana mesaj atarken kk yi vermeyin laf salatasi yapar yine bana. ısteyene tel verebilirim msj whatsapp hepsini kullanabilirsiniz :) facede serbest sadece yasak kelime kk :)
ben gelincik değilimki
Kefil değilim kuzumm
Canım ben yaptım o hatayı sanırım. Kusuruma bakma lütfen, çok özür dilerim.
Kefil değilim kuzumm
Kefil değilim kuzumm
Delisin senKaramurat benimm
ben yaptım o hatayıı
Tamam canım aklımda bundan sonra kesinlikleeennn düşmem o hatayaYok bebegimm ne ozru :) ben sildim mesajlari :) haberiniz olsun diye soyledim ben :)
Aynı ürünü bilişim istanbuldada buldum ordanda hiç yapmadım ki alışveriş insan alışveriş yaparkende çekiniyor hiç duymayınca site ismini :26:
Delisin sen
Tamam canım aklımda bundan sonra kesinlikleeennn düşmem o hataya
Valla kuzum zamanında evmanya ile çok sorun yaşadım. Sonra aradılar bi dünya özür falan. Cep numarasına kadar verdiler orda yetkili biriymiş.
Geçen hadi dedim yine bi şans veriyim. Banyo seti aldım. Yanlıs göndermişler. Onun iadesiyle de ugrasamıcam kocaman koli yapmıslar 3 parça şeye! Lanet gitsin dedim.
Eliiiiifff bak ne buldum
Eki Görüntüle 637057
Eki Görüntüle 637058
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?