- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
hehe şunu söyleyeyim de daha da gülün
ormanda yürüyorum ya mesela sonra hooop kendimi okuduğum ortaokulun bahçesinde buluyomyol hep ona çıkıyo
ortaokulda yaşadığım bişey bilinçaltıma mı etki etmiş naapmış acaba
özgeee faceden yazmadım enişte görmesin diye:) sen bundan istiyodun sanırım:44:
özge ve diğer hatuncuklara duyurulur:44::44:
Eki Görüntüle 637501
özgeee faceden yazmadım enişte görmesin diye:) sen bundan istiyodun sanırım:44:
özge ve diğer hatuncuklara duyurulur:44::44:
Eki Görüntüle 637501
inanmıyorumm benimde kabuslarımda hep ilkokulumun bahçesi olur
naptılar bize ordaki böyle etkilenmişiz
Özgemmm sana bi yuh çekebilirmiyim. Biz senle aynı zamanlarda yeniledik hesapları.. Mesaj sayılarına bak birde. Çok gevezesin çok
hihohohohohooo
kıskanmayalım zehroş hanım
çalış senin de olur
Günaydın kızlar :))
Kamupanya da ben vodafone smart tab aldım 740 küsürdan 249 TL ye düşmüştü ve çok çok memnunum. Bu arada gizem ve özge bende the vampire diariese başladım 2 hafta da 3. sezon 20.bölüme geldim kendimi durduramıyorum dün 2 de yattım çok güzel yaSiz hangi sezondasınız?
Kamupanya ya dönücek olursak, 14 Şubat dolayısıyla bu hafta tüm vodafonelulara açık ayrıca bir şifreyi başka kişilerde kullanabiliyor yada bir kaç kere kendinizde kullanabilirsiniz yarım saat içinde.
Ben kazanlı philips almayı düşünüyorum yoksa bende alırdım. Diğer beyaz eşya ve mutfak gereçlerinin fiyatları da gayet uygun onlara da bakabilirsiniz.
KIZLAR
80 tl o oval set. kargoyu ben ödücem buna dahil..
antartika set. 55 60 gibi bişey canım
bunlardan hepsinden sadece birer tane sipariş verebiliyorum
Günaydın kızlar :))
Kamupanya da ben vodafone smart tab aldım 740 küsürdan 249 TL ye düşmüştü ve çok çok memnunum. Bu arada gizem ve özge bende the vampire diariese başladım 2 hafta da 3. sezon 20.bölüme geldim kendimi durduramıyorum dün 2 de yattım çok güzel yaSiz hangi sezondasınız?
Kamupanya ya dönücek olursak, 14 Şubat dolayısıyla bu hafta tüm vodafonelulara açık ayrıca bir şifreyi başka kişilerde kullanabiliyor yada bir kaç kere kendinizde kullanabilirsiniz yarım saat içinde.
Ben kazanlı philips almayı düşünüyorum yoksa bende alırdım. Diğer beyaz eşya ve mutfak gereçlerinin fiyatları da gayet uygun onlara da bakabilirsiniz.
KIZLAR
80 tl o oval set. kargoyu ben ödücem buna dahil..
antartika set. 55 60 gibi bişey canım
bunlardan hepsinden sadece birer tane sipariş verebiliyorum
oval set mi alsam yoksa kurubaklagiller için cam mı kullansam o konuda biraz kararsızım :26:
kızçelerimmm
ben şimdi netten baktım o azur ütünün fiyatı piyasada da 240 civarı :26: akakçe de var tüm siteler çok fark yok arasında yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?