• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cupcake şekline şemaline hastayım ve Türkiye'de hiç bir şey yok

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar cupcake şekline hastayım. kavanoz perde kumaş vs yurtdısında bunlardan cok var
bu hafta sonu UMUTSUZ EV KADINLARI bu haftasonuki bölümünde yaseminin ustunde cupcakeli gecelik gorduma radım taradım hangi firmaya ait bulamadım lutfen turkiyede bole şeyler nerelerde satılır. tepe homede buldum süs ve tuzluk biberlik hemen aldım
tanesi 18 tl ıdı saçma bir fiyata ama dayanamıyorum kumaş kaplık perde vs her ne var ise lutfen soyleyiniz. benim gibi bole hastalar varmı:(...
Eki Görüntüle 332768 Eki Görüntüle 332769 Eki Görüntüle 332770 Eki Görüntüle 332771

sabahlikti o sanirim..bende cok severim..buraalada bircok sey var ama Tr bilmiyorum walla,bulursun insallah..internette bakindimi?

umutsuz ev kadınlarının kıyafetleri her bölümden sonra bir internet sitesinde satışa çıkıyor oraya baktın mı?

bu nasil ama ? $Victorias-Secret-Cupcake-Saten-Seksi-Sabahlik__36739382_0.webp

E bay den alisveris yap canim ordan getirtirsin ben ayakkabisini bile gormustum bayilmistim. Kesinlikle E bay den getirttir.

kargo ucreti elli dolar felan olmuyormu.
senin dediğin site daybuyday.com
ama orda o cupcakeli gecelik yok o diznin kıyafetleri orda satılıyor:(kanal d yi arayıp sorsam cvp verirlermi acaba:D

kızlar ebay ucretleri ne kadar bilen varmı. bu tür işlerin turkiyede gelişmesi lazım ya. kendim bir tshir boyayacagım yada bir elbise arkadaşlar mutalaka buraya ekleyecegım fotoları

arkadaşlar cupcake şekline hastayım. kavanoz perde kumaş vs yurtdısında bunlardan cok var
bu hafta sonu UMUTSUZ EV KADINLARI bu haftasonuki bölümünde yaseminin ustunde cupcakeli gecelik gorduma radım taradım hangi firmaya ait bulamadım lutfen turkiyede bole şeyler nerelerde satılır. tepe homede buldum süs ve tuzluk biberlik hemen aldım
tanesi 18 tl ıdı saçma bir fiyata ama dayanamıyorum kumaş kaplık perde vs her ne var ise lutfen soyleyiniz. benim gibi bole hastalar varmı:(...
Eki Görüntüle 332768 Eki Görüntüle 332769 Eki Görüntüle 332770 Eki Görüntüle 332771

çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ebay ucretleri ne kadar bilen varmı. bu tür işlerin turkiyede gelişmesi lazım ya. kendim bir tshir boyayacagım yada bir elbise arkadaşlar mutalaka buraya ekleyecegım fotoları

ebay de acaip ucuz seyler olyuor ben herseyimi bebek dahail hep ebaydan aliyorum ve satiyorum ama Tr de cok gelismis degil iste.bende burda alistim zaten..

Turkiye yede gonderim oluyor toplu alim yaparsan kargo ucreti sanirim etkliemez. Ama bir tek urun icin pahali gelebilir

aaa bu güzelmis:52:
üstü caydanlik alti bardak demi bunun, buda mi e.ay dan:21:

17 euro cok 10 euro nelerine yetmiyo:19:

vintage malum siteden ben kumas almistim cupcake li cok tatli metresi 25 euro filan baya pahali ama

sende kumascilara baksan sorsan belki vardir, istedigin seyi diktirirsin:31:

arkadaşlar cupcake resimleri paylaşın paylaşın:Dadres verin adres vay be kimse bişe satmıo.
bizim ulkede nie bole şeyler tutulmaz anlamıyorum tantitoni tepe home bernardo ufak tefek şeylerini satıyo okadar.

Back
X