Cüzdan olayı

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.920
3.296
133
Günaydın herkese.
Bir saat sonra havaalanına gideceğim fakat cüzdanımı bulamadım evin içinde. Ha kimlik pasaport kredi kartları vs hep üstümde. Cüzdanın içinde sadece istanbulkart ve Türk hattım vardı. Para falan da yoktu.
Anneme söylemem lazım ama bizim evdekilere göre bir şey kaybetmek= sorumsuzluk, mal kıymeti bilmemek. Kimseyle kötü olmak istemiyorum, yani tamam bir kızıp bağırmaz ama işte bir sürü laf ediyor annem.
Söylemek zorundayım hadi Türk hattı bir şekilde geçiştirilebilir ama annemde şöyle bir şey var, bir şeyi kızacak korkusuna geç söyleyecek olursam neden daha önce söylemedin biz bunları aşmadık mı gizli iş yapıyorsun falan diye laf yiyorum. Güzel bir dille bir mesaj hazırladım ama yollamaya korkuyorum sabah sabah sinirlenir diye. Acaba memlekete inmeyi mi beklesem?

Bilerek bırakmış gibi davran bence
Zaten içinde önemli bişey yokmuş sayılır
Öyle tabii allahtan karttır kimliktir üstümde taşıma huyum var. Cüzdanda olsa yanmıştım.
Evde unutmuşum mu desem? Gerçi ona daha çok kızar eve otobüsle geleceğimizi biliyordun niye böyle yaptın vesaire

Biz gelip bulalim mi :KK53:
Valla biz üç kişi evi talan ettik çıkmadı :) işin komiği dün evde gördüm ve evden hiç çıkarmadım o cüzdanı da. Sevgilim de yavrum teselli etmeye çalışıyor zaten önemli bir şeyin yoktu ben bulur bulmaz sana haber vereceğim evde bir yerde o diye

İyi de İstanbul'da yaşayan o

Zaten sizi almaya İstanbul kart ile gelecek dönüşte de o bassın kartı

Unuttuma vs gerek yok getirmedim orada kullanılmayınca burada lazım olacağını düşünmedim vs dersin ille de sorarsa

Ay bir de bu kartın askı astarı 5 TL değil mi buradakiler öyle

Ana babasından sürekli sopa yiyen bir ilkokul çocuğu filan mısınız ya? Bu ne korku, bu ne panik? Çok şaşırdım durumunuza, kusura bakmayın ama cüzdanı değil, anne-kız ilişkilerinizi dert edip çözmeniz gerekiyor sanırım. Mesaj bile atmaya korkuyorsunuz. Çok tuhaf yani. Söz konusu da alt tarafı kart.

Geçenlerde de kulaklık çalışmadı diye konu açan üye değil misiniz siz? Annem mal kıymeti bilmedin diye kızacak demiştiniz?

Üzüldüm halinize.

Yani İstanbul kart kullanmadığınız için kaybedilebilir bir şey. Bende de vardı, geçenlerde giderken yanıma alayım dedim, bulamadım. Olabilir yani

Ama annenizin bu tavrı gerçekten bu kadar büyük mü yoksa kadın normal davranıyor da sizin algılamanız mı farklı bilemedim. Kaygılarınızın nedeni siz misiniz anneniz mi?

Olur boyle seyler babamin yazin pasaportu bizdeydi yabanci ülke vatandaşı onlar hatırlamadı bende gördüğüm halde bıraktım:) insan bazen böyle oluyor. Istanbul kart cok mühim değil bosver

Konuyu okurken başta "korkunç bir durum" diye geçirdim içimden, sonra ise komiğime gitti. İhtiyacınız olan bir şey yoksa stres yapmaya gerek yok. Ailenize karşı biraz ağırlığınızı koyun. Cüzdan sizin, keyif sizin. Yani her konuda bu böyle. Laf ederlerse " kayboldu ya da almadım, benim için sorun yok, siz de rahat olun biraz" gibi ılıman bir cevapla başlayabilirisniz.

Geçenlerde de kulaklık çalışmadı diye konu açan üye değil misiniz siz? Annem mal kıymeti bilmedin diye kızacak demiştiniz?

Üzüldüm halinize.

Yani İstanbul kart kullanmadığınız için kaybedilebilir bir şey. Bende de vardı, geçenlerde giderken yanıma alayım dedim, bulamadım. Olabilir yani

Ama annenizin bu tavrı gerçekten bu kadar büyük mü yoksa kadın normal davranıyor da sizin algılamanız mı farklı bilemedim. Kaygılarınızın nedeni siz misiniz anneniz mi?
Sabah bu durumu yazdım Türk hattımı ve istanbulkartı bulamadığımı. Valla bravo kızım demiş. Sonra geldim istanbulkart çıkarmış bana ama sim kartı kendi harçlıklarınla yapacaksın dedi.
Böyle işte.. siz karar verin

Sabah bu durumu yazdım Türk hattımı ve istanbulkartı bulamadığımı. Valla bravo kızım demiş. Sonra geldim istanbulkart çıkarmış bana ama sim kartı kendi harçlıklarınla yapacaksın dedi.
Böyle işte.. siz karar verin

Anneniz (ya da babanız) makul bir tepki vermiş bence. Ne " olsun benim prensesim, sana hemen yenilerini tedarik edeyim" desinler, ne de ufak meselelerden ortalığı yıksınlar. İkisinin ortası kâfi. Ortayı bulmuşlar. Harçlığınızı biriktirip kendi kaybınızı kendiniz tedarik edersiniz, diğer hepimiz gibi.

Nasıl bir anneniz var yahu ben burdan korktum şerrinden
Alt tarafı beş on liralık sey
Sizide baya sindirmiş ne kötü :(

Back
X