cüzdanım çalındı

gulmeral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
14
0
86
Ankara
iyi geceler arkadaşlar geçen perşembe çarşıda geziyodum kızlarımla çantadan cüzdanım çalınmış hiç anlamadım taaki markete gelene kadar şok oldum ne yapacağımı şaşırdım hemen polise gittim tabi ama iş işten geçti kimliklerimizde çalındı şimdi ne yapmalıyım gazeteye ilan vermem gerekiyomu bide vergi dairesine mi ne bildirmem gerekiyomuş gittim ama gerek yok dediler yeni kimliklerimizi çıkardım hemen ertesi gün o yüzden gerek yokmuş bilgisi olan varmı

Canım ablamlar yiğenimin kimliğini kaybetmişlerdi bizde hemen gazeteci bir dostumuz var onu aramıştık ama o ilan verme zamanı eskide kalmış artık ilan verilmiyor canım nüfus müdürlüğüne gidip kimlik çıkarttıysan sorun yok, hea bide cezası var şuan hatırlamıyorm tam bedelini ama eğer çalındıktan 1 hafta içinde ödersen indirimliydi galiba bizimkiler üstünden baya bi zaman geçtiği için iyi para ödemişlerdi 40-50 arası bişey onu geciktirmeden öde canım. Bu verdiğim fiyat 1 kimlik için daha fazla kaybettiysen bi okadar para ekleniyor..

2007 yılında bende cüzdanımı çaldırdım. kimliğim falanda gitti tabi. ne gazete ilanı verdim, ne de ceza ödedim.

cezası kaybedersen evet var.. 60 tl falan olmalı.. ama çaldırır polise tutanak tutturursan yok tatlım..

ilan falan veremene gerek yok zaten poliste senin tutanağın olucağı için ileride bir sorunyaşarsan geçmişe dönük tarama ile durum anlaşılır cnm.. geçmiş olsum

İyiymiş o zaman canım, evet haklısın bizimkiler kaybettiler ve kaybetme parası ödediler çaldırınca bu olmayabilir

geçmiş olsun
ben de geçen gün çaldırdım ..gazeteye ilan vermek gerekmiyor, gidip nüfus dairesinden 5 tl ye çıkarttırdım ceza almadılar çünkü karakoldan tutanakla gittim..
ehliyetim de gitti ondan 70 tl alıcaklar, daha çıkarttırmadım ..
kredi kartı falan varsa iptal ettirmeyi unutmayın..
çok sinir bozucu ...

teşekürler arkadaşlar kızlarımın ve benim kimliğim vardı üçünüde çıkardım ertesi gün sadece 5 tl ödedim kişi başına tutanak tuttu polis yoksa 60 tlymiş kaybedersen
eşimin maaş kartı da vardı hemen iptal ettirdik zaten para çekmiştim 200 tl bide içinde 80 tl vardı hepsi gitti mal canın yongasıymış çok üzüldüm ama maalesef
canımız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…