Cvs işlemini yaptıran anne adayları var mı?

rahat ol canım küçülme varmış çok güzel ben doktorumu değiştim bu olaydan sonra şimdi gittim doktor ilk aylarda seninde 12. aymış bebekte kist olması gayet normal diyor onlar zamanla küçülür azalır dedi ve kistik higromanın devasa bişi olduğunu söyledi çok farklı o bak nettende canım kistikhigroma denilince baya büyük kistler cıkıyor içini rahat tut cvs de temiz cıkmış hiç bişi olmayacak allahın izni ile bebişlerimizde bu arada benim kızım olacak.
Canım tekrar merhaba. Bişey sorucam nerede yaşıyorsun. Dr. Ismi verirmisin. Merak ettim. Benimde kaçıncı dr. Degistirisim

Arkadaşlar merhaba bnim bebeğim 13.haftalık ense kalınlığı 3.7 çıktı.Doktorum hemen çok kalın buldu zeynep kamile yönlendirdi.Cvs için randevu aldık.Korkum şu cvs temiz çıkmasına rağmen ense kalınlığı devam ederse ne yapacağım.Bu durumu yaşayan var mı?zeynep kamil hastanesinde micro aray testi yapılıyor mu biliyormusunuz yada yaptıran var mı yardımcı olabilir misiniz lütfen

Merhaba kizlar.. 5 ay önce 20 haftalik bebegimi kaybettim ve ölü dogum yaptim. Nedeni anlasilamadi herseyi denememize ragmen. Suan da 12+4 hamileyim. Detayli ultrasyona erken girdim ölümden dolayi. Bebekte yüksek ihtimal triploidi olabilecegini soyledi doktorum ve cvs yapmak lazim aldirmak bile istersen dedi. Orada yapildi islem. Fazla acima olmuyo ve kisa surede bitiyor. 48 saat icinde de sonuc cikiyormus. Bebegine triploidi teshisi konulan veye yuksek ihtimal olan varmi acaba aranizda? En azindan sureci bilmek istiyorum suanda :(

Merhaba kizlar.. 5 ay önce 20 haftalik bebegimi kaybettim ve ölü dogum yaptim. Nedeni anlasilamadi herseyi denememize ragmen. Suan da 12+4 hamileyim. Detayli ultrasyona erken girdim ölümden dolayi. Bebekte yüksek ihtimal triploidi olabilecegini soyledi doktorum ve cvs yapmak lazim aldirmak bile istersen dedi. Orada yapildi islem. Fazla acima olmuyo ve kisa surede bitiyor. 48 saat icinde de sonuc cikiyormus. Bebegine triploidi teshisi konulan veye yuksek ihtimal olan varmi acaba aranizda? En azindan sureci bilmek istiyorum suanda :KK43:
Çok geçmiş olsun inş yoktur.hastalığı bilmiyorum ama sormak istediğim birşey var.eşinizle size genetik test yapıldı mı?ya da daha önceki kaybınızda bi test yapıldı mı genetik açıdan.otopsi vs.

Tesekkur ederim. 6’li gen testi yapildi. Sadece folik asit ile ilgili bir sorun cikti yani birsey cikmadi.. Otopsi ve pataloji de yapildi bebege ama onlardan da sonuc cikmadi. Cunku bebek 12 gun civari olu karnimda oldugu icin dokulari hasar gormus ve neden bulamiyorlarmis..

Tesekkur ederim. 6’li gen testi yapildi. Sadece folik asit ile ilgili bir sorun cikti yani birsey cikmadi.. Otopsi ve pataloji de yapildi bebege ama onlardan da sonuc cikmadi. Cunku bebek 12 gun civari olu karnimda oldugu icin dokulari hasar gormus ve neden bulamiyorlarmis..
İnşallah bu kez sağlıcakla kucağına alırsın.ben de kaybettim 21 haftada engeli vardı ama nedeni yoktu.rabbim yaşatmasın

Back
X