Cvs Yaptıran var mı lütfen yardımcı olun..

gayeelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
44
17
3
32
2 ay 5 günlük hamileyim. Genetik bir hastalığım var ve bebekte olma ihtimali %50 denildi. Sanırım Cvs öneriliyor 11. Haftada .. Bana yardımcı olabilecek olan var mı acaba , çaresiz bir durum içerisindeyim .. Cvs ile kesin sonuç çıkıyor mu , nereye gidip yaptırmam lazım yardımcı olur musunuz??

Yardımcı olursanız çok sevinirim, çaresiz bir durumdayım gerçekten, ne hamileliği anlıyorum ne başka bir şey.. Çok zor

2 ay 5 günlük hamileyim. Genetik bir hastalığım var ve bebekte olma ihtimali %50 denildi. Sanırım Cvs öneriliyor 11. Haftada .. Bana yardımcı olabilecek olan var mı acaba , çaresiz bir durum içerisindeyim .. Cvs ile kesin sonuç çıkıyor mu , nereye gidip yaptırmam lazım yardımcı olur musunuz??
Perinatolog yapıyor kesinlikle yaptır derim için rahatlasın kesin sonuç çıkıyor benimki temiz geldi çok şükür öncesi de embriyoya ya yapildi genetik test çok şükür saglikli ama yinede korkuyorum doğup saglikli görene kadar rahat edemeyeceğim hayırlısıyla sglikla kucağımıza alalım inşallah 🤲

Merhaba sonucunuz ne çıktı acaba

Back
X