Cvs yaptıran???

yamanas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
307
36
123
İstanbul
arkadaşlar aranızda cvs yaptıranlar varsa biraz bilgi verebilirler mi? Kaçıncı haftada yaptırdınız, ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar? Amniyosentez gibi karından yapılıyor sanırım, ama internette vajinal yapılabildiğini de okudum, çok acı veren yada rahatsızık veren bir durum mu? İşlem çok mu sürüyor. Ben daha önce amnyosentez yaptırmıştım, iğne batarken kasıklara baskı gibi oluyordu, bu da öyle bir şey mi, daha mı kötü yoksa??? Biraz bilgi verirseniz sevinirm..Teşekkürler...

Son düzenleme:
Ben 12hafta+3 günlük hamileyken doktorum ense kalınlığını 4mm olarak tesbit etti.aynı zamanda ikili testimde oldukça düşük çıktı 1.50 dolayısyla hemen cvs yaptırdım.cvs de sancılı bi işlem değil sadece işlemden sonra batma ve yanmalara oldu hepsi bu.şimdi cvs in sonucunu beklıyorum.ama doktorlar sonuç temiz çıksa bile birtakım yapısal risklerin devam edeceğini belirttiler.(kalp damar organ gibi) bende herkez gibi korkuyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

herkese selam,

bende 28 kasım günü prof.dr.recep has'a gidicem. sanırım cvs yapacak.
ikili testim de sonucum 1:83 çıktı moralim çok bozuk beni neyin beklediğini bilmiyorum.
lütfen dua edin...

canım hayırdır neden cvs yaptırıyosun???

merhaba cnm, henüz yaptırmıyorum, ne olacağıda belli değil aslında, biliyorsun ilk kaybım genetik bir bozukluktu, 2. de kalp atışı durmuştu inceleme yapıldı ama hücre üretemedikleri için neden kalp atışı durduğu tam anlaşılamadı acaba o da mı genetikti belli değildi, ama kan pıhtılaşması da çıktı bende, ondan da olabilir demişlerdi, şimdi 3. için öyle birşey olrsa diye cvs yapalım dedi bir doktor, ankarada da değilim artık, tayin için doğuya geldik bu yaz, ne yapacağım bilmiyorum, amniyosentez olmuştum ilkinde, ama o da ileriki haftalarda yapılıyor cvs nin avantajı erken haftada yapılması , hayırlısı artık Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin güzel haberler almayı nasip etsin,

amin canım, inşallah herşey güzel olur, sağlıkla gelir bebeğin,hangi ildesin nerede yaptırdın cvs yi? Sanırım biraz incelik isteyen bir işlem olduğu için heryerde yapmıyorlar

herkese selam,

bende 28 kasım günü prof.dr.recep has'a gidicem. sanırım cvs yapacak.
ikili testim de sonucum 1:83 çıktı moralim çok bozuk beni neyin beklediğini bilmiyorum.
lütfen dua edin...

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, çok zor bi dönem anlayabiliyorum, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah,

Merhaba, bugün cvs yaptırdım. Araştırırken türkçe yorum sitelerinde bilgi bulamamıştım genelde abd sitelerinde çok yorum var çünkü orda 35 yaş üstü gebeliklerin hepsinde yapılıyor.
Acısız ama rahatsız edici ve hafif ağrılı bir işlem. Benim karından yapıldı ve dr iğneyi ilerletirken regl sancısına benzer ağrım oldu, ilkinde yeterli örnek olmadığı için 2 kez yapıldı. Benim 2li test sonucum 1/410 du, dr tüp bebek olduğu ve değer arada kaldığı için cvs yaptı. Umarım iyi sonuç alırız.. Yaptıracak olan varsa bilgi vereyim dedim..

Bir de mutlaka deneyimli bir perinatolağa yaptırın, ben üniversite hastanesinde yaptırdım..

merhaba. ben 13 haftalık hamileyim. ikili testimin sonucu riskli çıktı. bu yüzden cvs yaptırmayı düşünüyorum. pazartesi zeynep kamilde yaptıracağım. çalışıyorum kaç gün dinlenmem gerekir acaba?

Merhaba ben ve esim talasemi tasiyicisiyiz bizde yaptidik cvs 1.2 gune sonuc alicaz ve inanin cok heyecanli ve tedirginim. Korkuyorum kotu bisey duymaktan yüzümde birsuru stresten yara cikti. Ilk oğlumda yaptirdim iyi cikti sonuc tasiyici simdikiler ikiz ve korkuyorum

arkadaşım merhaba cvs yi araştırırken gördüm yazını sonuç aldın mı acaba umarım temiz çıkmıştır. bizde eşimle tek gen taşıyıcısıyız da o yüzden merak ettim

merhaba yazınız cok eskı ama bende suan sızınle aynı durumdayım ense kalınlıgı aynı ve kalp sıkıntımız var. bugun cvs yaptırdım acaba sızın sonuc nasıl geldı ve kac gunde geldı. ön sonuc dıye bişi varmıs onla orantılımı cıktı acaba sonuc

Merhabalar cvs sonçlarınız nasıl cıkdı dogum yapdınız mu şuan bende aynı durumdayım bilgi verir misiniz

bende cvs yaptıracagım haftaya
yaptırdıktan sonra yorum yazacağım mutlaka insan korkup endişe ediyor
genelde herkes öncesinde yazmış daha yazmamış
aklıma yazdım burayı

arkadaşlar cvs oldum zeytinburnu süleymaniye kadın doğum hastahanesinde

çok gerildim korktum ama öyle korkulacak kadar değilmiş
evet biraz acıdı ama abartacak kadar değil
zaten ilk soktugunda ağrıyor o kadar
5 dk sürdü

hiç endişe edilecek gibi değil
inş sonucu temiz gelir dua edin bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…