• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cx rahim ağzı kısalması

duyguudk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
127
47
13
32
19 hafta gebeyim cx kısalığından yattım 19mm ile sonra 30mm kadar çıktı tekrar 22cm düştü bekleyeceğiz dediler perinatoloji takip ediyor hastanede böyle durumlar yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı ?

19 hafta gebeyim cx kısalığından yattım 19mm ile sonra 30mm kadar çıktı tekrar 22cm düştü bekleyeceğiz dediler perinatoloji takip ediyor hastanede böyle durumlar yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı ?
Merhaba şuan bende cx kısalığından hastanede yatıyorum heran doğum olabilir dediler, 15mm şuan ikiz gebelik 25 haftadayım.. sizin cx nasıl tekrar büyüdü ne yapıldı mesela? Çok geçmiş olsun

Merhaba şuan bende cx kısalığından hastanede yatıyorum heran doğum olabilir dediler, 15mm şuan ikiz gebelik 25 haftadayım.. sizin cx nasıl tekrar büyüdü ne yapıldı mesela? Çok geçmiş olsun
Ben çok geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Bazı ilaç ve ek tedavilerle eve döndüm haftada 2 perinatolog belli aralıklarla da kadın doğum doktoruma gidiyorum. İki doktor mecburiyetim var perinatolog doğuma eşlik etmiyor yaşadığım ilde. Süreç takibi açısından beni zorluyor iki doktor sürekli aynı tedaviden bahsetmiyor Malesef ki. Eve yollanma şartım ise asla ev işi temizlik yapmayacaksın düzenli takibe geleceksin. Dolaşımının bozulmaması için kendi bakımını yapabilir yemek yapabilirsin balkona çıkıp oturabilirsin ama asla evden çıkmayacaksın dediler. Tedbir konusunda hem fikirler ama tedavide ikisi de bazı konularda çelişiyor. Birbirlerinin tedavisini de onaylıyorlar ama ben bunu öneriyorum karar senin diyorlar. Allaha şükür 19dan 24e geldik. 30ları görelim diye duacıyım şuan sonrada 35leri diyeceğim. :) siz nasılsınız sizde durumlar nedir umarım 30 görmüşsünüzdür sizde

Back
X