- 11 Ekim 2024
- 626
- 397
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, öncelikle sizin adınıza sevindim. bana da benzer sebeple bu ilaç verildi, daha önce duphaston kullanmıştım.beyazlardan sonra det olduysanız ilacı bırakın bence. bu ilaç reçetesiz alınıyor mu bir de? ilacı siz düzenli kullanıyorsunuz sanırım, duphastona göre yan etkileri fazla görünen bir ilaç prospektüste. yan etkilerini yaşıyor musunuz?Bilgisi olan var mı yada kullanan
Bence bırakın içindeki kağıdı da okumuştum o yüzden tek seferlik adet olana kadar kullandımMerhaba ilaçla adet oluyorum PKo var.bu ay adet olmadım olmayinca ilaca başladım.beyazlar bitince adet oldum ilaca devam etmeli miyim.kahverengi olanlar kaldi.baya yoğun adet oldum ara kanama değil.
Bıraktım canım öyle yaptım adetim bitti bugün.adet söktürücü olarak kullandım bendeBence bırakın içindeki kağıdı da okumuştum o yüzden tek seferlik adet olana kadar kullandım
Merhaba bıraktım adetim bugün bitti.recetesiz almıştım ilkkez kullandım önce duphaston kullanıyordum.yan etki yaşamadım sadece hafif göğüsumde dolgunluk ağrı oldu.baska yan etki olmadı belki tam kullanmadığım içinmerhaba, öncelikle sizin adınıza sevindim. bana da benzer sebeple bu ilaç verildi, daha önce duphaston kullanmıştım.beyazlardan sonra det olduysanız ilacı bırakın bence. bu ilaç reçetesiz alınıyor mu bir de? ilacı siz düzenli kullanıyorsunuz sanırım, duphastona göre yan etkileri fazla görünen bir ilaç prospektüste. yan etkilerini yaşıyor musunuz?
geçmiş olsun. bu ilacın reçetesiz satıldığını bilmiyordum, ücreti nedir acaba bilginiz varmı? sanırım bu duphastondan daha ağır bi ilaçmış, en azından prospektusu oyleMerhaba bıraktım adetim bugün bitti.recetesiz almıştım ilkkez kullandım önce duphaston kullanıyordum.yan etki yaşamadım sadece hafif göğüsumde dolgunluk ağrı oldu.baska yan etki olmadı belki tam kullanmadığım için
Teşekkür ederim tam hatırlamıyorum alalı baya olmuştu kullanmamıştım.adet olmayınca kullandim.ama 100 TL civarıydı sanırım .geçmiş olsun. bu ilacın reçetesiz satıldığını bilmiyordum, ücreti nedir acaba bilginiz varmı? sanırım bu duphastondan daha ağır bi ilaçmış, en azından prospektusu oyle
Cuma günü aldım 99 tl idi. Histeroskopi sonrası verdi doktor bana adeti geciktiriyor mu yoksa adet sökücü mü tam nedir kullanıyoruz ama bilmiyoruz estrodiol sonuçta amageçmiş olsun. bu ilacın reçetesiz satıldığını bilmiyordum, ücreti nedir acaba bilginiz varmı? sanırım bu duphastondan daha ağır bi ilaçmış, en azından prospektusu oyle
İyi yapmışsın daha başka söktürücü kullan bence rahim kanseri vs bir şeyler yazıyordu uzun zaman oldu annem bence adet olmasan bile içme demiştiBıraktım canım öyle yaptım adetim bitti bugün.adet söktürücü olarak kullandım bende
bu ilaç özelinde daha ağır yanetkiler var sanırım. 1 kutu içmekle tetikleneceğini düşünmüyorum diğer yan etkilerin ama sürekli bununla adet olunacaksa içmemek daha iyi bence deİyi yapmışsın daha başka söktürücü kullan bence rahim kanseri vs bir şeyler yazıyordu uzun zaman oldu annem bence adet olmasan bile içme demişti
teşekkür ederim bilgilendirme için, duphaston da o fiyattıCuma günü aldım 99 tl idi. Histeroskopi sonrası verdi doktor bana adeti geciktiriyor mu yoksa adet sökücü mü tam nedir kullanıyoruz ama bilmiyoruz estrodiol sonuçta ama
Kesinliklebu ilaç özelinde daha ağır yanetkiler var sanırım. 1 kutu içmekle tetikleneceğini düşünmüyorum diğer yan etkilerin ama sürekli bununla adet olunacaksa içmemek daha iyi bence de