D&P güncel fiyatlar?

dertliogrencibayadertli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
67
15
1
Kızlar yakınımda yok güncel fiyatları hiçbir yerde bulamıyorum eğer son aldığımdan beri çok uçmamışsa fiyatlar gidip ordan alacağım da. Oraya gidip boş boş dönmek istemiyorum. Bilen var mı şu an ne kadar Parfümler

En son 1 buçuk sene önce yada daha geçkin bir zamanda parfüm almıştım dp'den. 50 ml 25 liraydi şuan ne durumda fiyatlar?
Uzun zamandır ben de dp ye gitmedim hiç. En son 6-7 ay önceydi sanırım 50 ml 25 liraya almıştım, şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum. Aslında almak istediğim parfümler var ama David Walker merak ediyorum, o yüzden dp ye girmedim ne zamandır.

Bu konuya uygun değil biliyorum ama David Walker hakkında düşünceleriniz neler? Sizce dp' ye tercih edilir mi? Çünkü dp den aldığım kokuların bir kısmını hiç kullanamadım, gerçekten çok kötüydü.

Uzun zamandır ben de dp ye gitmedim hiç. En son 6-7 ay önceydi sanırım 50 ml 25 liraya almıştım, şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum. Aslında almak istediğim parfümler var ama David Walker merak ediyorum, o yüzden dp ye girmedim ne zamandır.

Şimdiye kadar açık parfüm olarak dp bargello ve eyfel kullandım. Senelerdir eyfel in kapısından girmiyorum kalitesi acayip düşük. Dp şimdiye kadar hiç pişman etmedi beni. Gerek kardeşim gerek arkadaşlarım kullanıyo hiç kötü bir kokuya denk gelmedim şimdiye kadar. Ama bargello da son alışverişim de hüsrana uğradım daha da almadım. Açık parfüm de D&P her zaman bir adım önde benim için

Bu konuya uygun değil biliyorum ama David Walker hakkında düşünceleriniz neler? Sizce dp' ye tercih edilir mi? Çünkü dp den aldığım kokuların bir kısmını hiç kullanamadım, gerçekten çok kötüydü.

Bu markayı hiç kullanmadım daha önce

Şimdiye kadar açık parfüm olarak dp bargello ve eyfel kullandım. Senelerdir eyfel in kapısından girmiyorum kalitesi acayip düşük. Dp şimdiye kadar hiç pişman etmedi beni. Gerek kardeşim gerek arkadaşlarım kullanıyo hiç kötü bir kokuya denk gelmedim şimdiye kadar. Ama bargello da son alışverişim de hüsrana uğradım daha da almadım. Açık parfüm de D&P her zaman bir adım önde benim için
Benim dp alışverişlerimin bir kısmı hüsranla sonuçlandı ne yazıkki. Bu yüzden başka arayışlara girdim. David Walker duydum en son, bir türlü gidip deneyemedim merak ediyorum. Eyfel benim de denediklerim rezaletti :63:.

ben noa ve burberry brit aldım. noası dp ile aynıydı neredeyse brit i ise orjinalini bilmiyorum ama beğenmedim. david walker fena değil ama hepsinin iyi veya kötü yaptığı kokular oluyor maalesef.

Benim dp alışverişlerimin bir kısmı hüsranla sonuçlandı ne yazıkki. Bu yüzden başka arayışlara girdim. David Walker duydum en son, bir türlü gidip deneyemedim merak ediyorum. Eyfel benim de denediklerim rezaletti :63:.
benim parfümlerin çoğu eyfel :KK70: :KK70: dp çoktandır gitmiyorum, david den noa var bende onu arada kullanıyorum. bargelloya da çoktandır gitmedim. geçenlerde Q life diye bir markadan la vie est belle, 212 vip ve wish denedim. 212 vip ve wish ten burnumu alamadım, aklımda kaldı gidip satın alacağım çıkarsam. bilindik bir marka değil sanırım ama ben beğendim gibi. tüm kokular yoktu zaten soyup soğana çevirmişler.
ama dp ve bargelloya tekrar şans vermek istiyorum. bargellodan hypnotic poison, dp den de sanırım pure poison falan alabilirim.

edit: qlife fiyatı 15 tl idi

ya internette popüleritesine göre değişiyor diye okumuştum da 13 ila 25 tl arasında o yüzden sormak istedim sağol canim
Rica ederim, ne demek. Ben senelerdir dp den parfüm alıyorum kokuya göre fiyat farkı olduğunu hiç görmedim canım. Ama belki birkaç özel kokuda öyle bir durum vardır bilemiycem, ben karşılaşmadım ama.

ben noa ve burberry brit aldım. noası dp ile aynıydı neredeyse brit i ise orjinalini bilmiyorum ama beğenmedim. david walker fena değil ama hepsinin iyi veya kötü yaptığı kokular oluyor maalesef.
Ben de David Walker da Kenzo Amour çok iyi diye okumuştum burada çok eskiden. Orjinalini kullanıyorum aslında ama gün içinde tazelemek için kıyamıyorum. O yüzden merak ediyorum. Bir de dp de birkaç kez hüsran yaşayınca şimdi başka markaları denemek istiyorum.

Bir de Narciso Rodriguez Edp hangi açık parfümde iyi taklit edilmiş biliyor musunuz? Dp de denemiştim orjinalini bilmiyorum ama dp fena değildi ama kalıcılığını anlayamadım. Kenzo Amour için David Walkera gitmeyi kafaya koydum, gitmişken Narciso ya da bir bakayım diyorum.

Bir de Narciso Rodriguez Edp hangi açık parfümde iyi taklit edilmiş biliyor musunuz? Dp de denemiştim orjinalini bilmiyorum ama dp fena değildi ama kalıcılığını anlayamadım. Kenzo Amour için David Walkera gitmeyi kafaya koydum, gitmişken Narciso ya da bir bakayım diyorum.
david sanırım 2 adet parfüm 50 tl idi o şekilde 2 tane alabilirsiniz. dediğiniz iki parfümü de hiç denemedim maalesef. qlife denedim geçenlerde beğendim sanki kafaya kydum alıcam ama çok sıcak çıkamıyorum sınavlar da var :D

Back
X