- 19 Nisan 2017
- 67
- 15
- 1
- Konu Sahibi dertliogrencibayadertli
-
Sorduğumda listedeki parfümlerin 30 ml si yok demişlerdi. Ama ben orada masada görüyorum, heralde onlar başka kokular.Dpde 50 ml'den daha az ml alternatifleri var mı 30 ml gibi?
Bütün kokuların fiyatları aynı oluyor canım. Ml sine göre fiyat değişiyor sadece.hepsi 25 tl mi yoksa değişiyor mu fiyatları?
Bütün kokuların fiyatları aynı oluyor canım. Ml sine göre fiyat değişiyor sadece.
Uzun zamandır ben de dp ye gitmedim hiç. En son 6-7 ay önceydi sanırım 50 ml 25 liraya almıştım, şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum. Aslında almak istediğim parfümler var ama David Walker merak ediyorum, o yüzden dp ye girmedim ne zamandır.En son 1 buçuk sene önce yada daha geçkin bir zamanda parfüm almıştım dp'den. 50 ml 25 liraydi şuan ne durumda fiyatlar?
Uzun zamandır ben de dp ye gitmedim hiç. En son 6-7 ay önceydi sanırım 50 ml 25 liraya almıştım, şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum. Aslında almak istediğim parfümler var ama David Walker merak ediyorum, o yüzden dp ye girmedim ne zamandır.
Bu konuya uygun değil biliyorum ama David Walker hakkında düşünceleriniz neler? Sizce dp' ye tercih edilir mi? Çünkü dp den aldığım kokuların bir kısmını hiç kullanamadım, gerçekten çok kötüydü.
Benim dp alışverişlerimin bir kısmı hüsranla sonuçlandı ne yazıkki. Bu yüzden başka arayışlara girdim. David Walker duydum en son, bir türlü gidip deneyemedim merak ediyorum. Eyfel benim de denediklerim rezalettiŞimdiye kadar açık parfüm olarak dp bargello ve eyfel kullandım. Senelerdir eyfel in kapısından girmiyorum kalitesi acayip düşük. Dp şimdiye kadar hiç pişman etmedi beni. Gerek kardeşim gerek arkadaşlarım kullanıyo hiç kötü bir kokuya denk gelmedim şimdiye kadar. Ama bargello da son alışverişim de hüsrana uğradım daha da almadım. Açık parfüm de D&P her zaman bir adım önde benim için
ya internette popüleritesine göre değişiyor diye okumuştum da 13 ila 25 tl arasında o yüzden sormak istedim sağol canimBütün kokuların fiyatları aynı oluyor canım. Ml sine göre fiyat değişiyor sadece.
ben noa ve burberry brit aldım. noası dp ile aynıydı neredeyse brit i ise orjinalini bilmiyorum ama beğenmedim. david walker fena değil ama hepsinin iyi veya kötü yaptığı kokular oluyor maalesef.Bu konuya uygun değil biliyorum ama David Walker hakkında düşünceleriniz neler? Sizce dp' ye tercih edilir mi? Çünkü dp den aldığım kokuların bir kısmını hiç kullanamadım, gerçekten çok kötüydü.
benim parfümlerin çoğu eyfelBenim dp alışverişlerimin bir kısmı hüsranla sonuçlandı ne yazıkki. Bu yüzden başka arayışlara girdim. David Walker duydum en son, bir türlü gidip deneyemedim merak ediyorum. Eyfel benim de denediklerim rezaletti.
Rica ederim, ne demek. Ben senelerdir dp den parfüm alıyorum kokuya göre fiyat farkı olduğunu hiç görmedim canım. Ama belki birkaç özel kokuda öyle bir durum vardır bilemiycem, ben karşılaşmadım ama.ya internette popüleritesine göre değişiyor diye okumuştum da 13 ila 25 tl arasında o yüzden sormak istedim sağol canim
Ben de David Walker da Kenzo Amour çok iyi diye okumuştum burada çok eskiden. Orjinalini kullanıyorum aslında ama gün içinde tazelemek için kıyamıyorum. O yüzden merak ediyorum. Bir de dp de birkaç kez hüsran yaşayınca şimdi başka markaları denemek istiyorum.ben noa ve burberry brit aldım. noası dp ile aynıydı neredeyse brit i ise orjinalini bilmiyorum ama beğenmedim. david walker fena değil ama hepsinin iyi veya kötü yaptığı kokular oluyor maalesef.
david sanırım 2 adet parfüm 50 tl idi o şekilde 2 tane alabilirsiniz. dediğiniz iki parfümü de hiç denemedim maalesef. qlife denedim geçenlerde beğendim sanki kafaya kydum alıcam ama çok sıcak çıkamıyorum sınavlar da varBir de Narciso Rodriguez Edp hangi açık parfümde iyi taklit edilmiş biliyor musunuz? Dp de denemiştim orjinalini bilmiyorum ama dp fena değildi ama kalıcılığını anlayamadım. Kenzo Amour için David Walkera gitmeyi kafaya koydum, gitmişken Narciso ya da bir bakayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?