Gebeliğe Hazırlık D vitamini düzelip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçinci denemede hamile kaldiniz herhangi bir ilac kür vs kullandiniz mi benim durumum da sizinkiyle aynı çok üzülüyorum doktoruma göre engel olan birsey yok bende de esimde de. Umudumu kaybettim artık resmen
Merhaba. 2019 hazirandan beri istiyorduk yani nerdeyse 2 yıl olacak . Daha öncesırf bişeyler yapayım diye bir kez bal-tarçın-çörekotu denedim ama bi işe yaramadı. Zaten yumurtlama oluyodu bende. Bir arada testere dişli aslan pençesi çayı içtim sonra hormonlarımı bozar diye bıraktım çünkü hormonal bir sorunum yoktu.Birkaç ay da prefert jel kullandım yine olmadı. Bizde tam ümitleri bitirdik haziranda tüpe gidecektik ki ben mayısta hamile olduğumu öğrendim. Daha keseyi yeni gördük sağlıklı bir gebelik mi şuan bilmiyorum ama bizim de nasıl oldu bilmiyorum. Rabbim en kısa zamanda size de nasip eder inşallah.

Amin insallah cok teşekkürler bebeginizi saglikla kucaginiza alirsniz insallah tebrikler hemen hemen ayni durumdaymisiz sizinle nasip olsun bizlere de umut olun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…