Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermiştim o zaman da d vit b12 cinko magnezyum vwrmşti.ama bu kez daha şiddetli yaşamıyor gibi.Daha önce hiç vermediniz mi
Anladım umarım hepimiz düzeliriz gerçekten çok zorlanıyorum artık kafada kurup aglıyorum ne olacak diyeVermiştim o zaman da d vit b12 cinko magnezyum vwrmşti.ama bu kez daha şiddetli yaşamıyor gibi.
Giresundayım güneşlenme süresi cok düşük ben ona bağlıyorum.Anladım umarım hepimiz düzeliriz gerçekten çok zorlanıyorum artık kafada kurup aglıyorum ne olacak diye
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz
En azından Türkiye’de hemen gidip veriliyor kan bakılıyor. Burası insanın elini kolunu baglıyor saglık sistemi çok kötü
Geçmeyen ağrılarım oluyor mesela şu sıra sırt ağrıları çok fazla .bu mevsimde Güneş yeterli olmadığı için düşüşe geçiyor.Kullaniyordum depolarim iyiydi yazın ama şuan düşmeye baslamis.Nasıl bi halsizlik oluyor sizde gün boyumu yoksa ara sıramı ve ne kadar sürüyor
Bende hem d vitamini hem boyun düzleşmesine baglıyorum umarım geçerGiresundayım güneşlenme süresi cok düşük ben ona bağlıyorum.
Benim 7 di bir aydır ilaç kullanıyorum inş düzelirim30ve üstü normal deniyor.
Yasadıgım yerde güneş yok az bi güneş çıksa hemen kollarımı açıyorum bazen bir hafta iyiyim sonra hemen gene fenalaşıyorumBen de uzun süreli kullandım tedavim gereği.Ama dusebiliyo. Beslenme ve güneşlenme de önemli.
Halsizlik mutusuzluk mutsuzluk halsizlik halsizlik mutsuzluk... Doktora çıkmaya bile üşeniyorum o derecede... Öğlen bir posta da ağladımBenim d vitaminim 7 çıktı
D vitamini eksikliginde neler yaşıyorsunuz ??
Bende bel ve boyun fıtıgı vardı şimdide dümzleşmiş ve kanal daralmasıyla yırtıkda oldu bi ara ona bagladım doktor bundan olmaz diyor denge kaybı başda dönme ama nasıl bir dönme anlatamam etraf dönmuyor ama kafam bomboş telefonda bile bişey bakarken kaydırıyorum bulanık görüyorumBoyun düzleşmesine ben de baktırayım.
Allah yardımcımız olsun akşam olunca bende daha çok bunalma oluyor kafaya takıp aglama krizleri bende geçiriyorumHalsizlik mutusuzluk mutsuzluk halsizlik halsizlik mutsuzluk... Doktora çıkmaya bile üşeniyorum o derecede... Öğlen bir posta da ağladım![]()
hayat kalitesi düşünce yaşanmaz oluyor inşallah toparlanır eski enerjik mutlu günlerimize dönerizBende bel ve boyun fıtıgı vardı şimdide dümzleşmiş ve kanal daralmasıyla yırtıkda oldu bi ara ona bagladım doktor bundan olmaz diyor denge kaybı başda dönme ama nasıl bir dönme anlatamam etraf dönmuyor ama kafam bomboş telefonda bile bişey bakarken kaydırıyorum bulanık görüyorum
Boyun düzleşmesi olan çok kişi dönme yapar yazmış
Umarım inşallahhayat kalitesi düşünce yaşanmaz oluyor inşallah toparlanır eski enerjik mutlu günlerimize döneriz