• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D vitamini eksikliğinde neler yaşıyorsunuz

benim de D vitaminim alarm seviyesinde düşük . bazen kemiklerim agriyor ozellikle batın bölgemde. bazen egilmek - kalkmak canimi acitiyor yasli gibi ay ay ay yapıyorum 😂😂😂

Vermiştim o zaman da d vit b12 cinko magnezyum vwrmşti.ama bu kez daha şiddetli yaşamıyor gibi.
Anladım umarım hepimiz düzeliriz gerçekten çok zorlanıyorum artık kafada kurup aglıyorum ne olacak diye
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz
En azından Türkiye’de hemen gidip veriliyor kan bakılıyor. Burası insanın elini kolunu baglıyor saglık sistemi çok kötü

Anladım umarım hepimiz düzeliriz gerçekten çok zorlanıyorum artık kafada kurup aglıyorum ne olacak diye
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz
En azından Türkiye’de hemen gidip veriliyor kan bakılıyor. Burası insanın elini kolunu baglıyor saglık sistemi çok kötü
Giresundayım güneşlenme süresi cok düşük ben ona bağlıyorum.

Nasıl bi halsizlik oluyor sizde gün boyumu yoksa ara sıramı ve ne kadar sürüyor
Geçmeyen ağrılarım oluyor mesela şu sıra sırt ağrıları çok fazla .bu mevsimde Güneş yeterli olmadığı için düşüşe geçiyor.Kullaniyordum depolarim iyiydi yazın ama şuan düşmeye baslamis.

Boyun düzleşmesine ben de baktırayım.
Bende bel ve boyun fıtıgı vardı şimdide dümzleşmiş ve kanal daralmasıyla yırtıkda oldu bi ara ona bagladım doktor bundan olmaz diyor denge kaybı başda dönme ama nasıl bir dönme anlatamam etraf dönmuyor ama kafam bomboş telefonda bile bişey bakarken kaydırıyorum bulanık görüyorum
Boyun düzleşmesi olan çok kişi dönme yapar yazmış

Bende bel ve boyun fıtıgı vardı şimdide dümzleşmiş ve kanal daralmasıyla yırtıkda oldu bi ara ona bagladım doktor bundan olmaz diyor denge kaybı başda dönme ama nasıl bir dönme anlatamam etraf dönmuyor ama kafam bomboş telefonda bile bişey bakarken kaydırıyorum bulanık görüyorum
Boyun düzleşmesi olan çok kişi dönme yapar yazmış
hayat kalitesi düşünce yaşanmaz oluyor inşallah toparlanır eski enerjik mutlu günlerimize döneriz

Back
X