• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D vitamini

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
Merhabalar bir turlu kilo veremiyorum emzirdigim ve hareketli oldugum halde hatta almaya megilliyim.test yaptirdim bi suru hersey normal ama d vitamini eksikliği cikti bu yüzden kilo veremiyor olabilirsin dedi Dr. Araştırdım Internette de yazio.böyle olan ve d vitamini kullanıp zayıflayan varmi

Canım d vitamini kilo vermeni engelliyor hatta obezlerin bi çoğunda d vitamini eksikliği var benimde d vitaminim aşırı düşüktü ve bende romatizma var ve o süre gerçekten yürüme zorluğu çektim doktora gittiğimde d vitaminin kışın en düşük%45 yazın en düşük %55 olabilceğini söyledi ve benimki sadece % 5 ti o var olan gittiğindede kemik erimesi başlıycanı söyledi ve gerçekten çok çabaladım yükseltmek için ve sonunda Allah ın izniyle % 45 oldu .
Bence senin önceliğin zayıflamak yerine d vitamini yükseltmek olmalı

Canım d vitamini kilo vermeni engelliyor hatta obezlerin bi çoğunda d vitamini eksikliği var benimde d vitaminim aşırı düşüktü ve bende romatizma var ve o süre gerçekten yürüme zorluğu çektim doktora gittiğimde d vitaminin kışın en düşük%45 yazın en düşük %55 olabilceğini söyledi ve benimki sadece % 5 ti o var olan gittiğindede kemik erimesi başlıycanı söyledi ve gerçekten çok çabaladım yükseltmek için ve sonunda Allah ın izniyle % 45 oldu .
Bence senin önceliğin zayıflamak yerine d vitamini yükseltmek olmalı
Merhabalar ben 4 haftalık hamileyim %8 çıktı nasıl yükseltiniz acaba doğal yollardan mı

Benim de yükselmiyor 6 da çakıldım kaldım yok yukarı çıkmadı bi turlu. Şimdi bebeğin bıngıldağı erken kapanır diye ampul de vermiyorlar kaç aydır iyice düşmüştür. Damla kullanıyorum şu an ama faydası olmuyor

Ben doktorumun verdiği ilaçları kullandım ve d vitamini olan süt peynir yumurta protein bol tüketim en önemlisi güneş almak güneş görmeyin ce yediklerinin bir faydası olmuyo beyaz tenliler günlük 15 dk esmerler30 dk camdan yansıyan değil direk güneş almanız gerekiyo havalar ısındığında inşallah yaparsınız Rabbim şimdiden şifa versin ve sadece yüz ve ellerin güneş görmesi bile yeterliymiş

Back
X