D vitamini

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.784
4.638
333
Selam kızlar.. doktorum 13. hafta itibariyle çok düşük olan d vitaminim için bana tek kullanımlık devit3 ampul ve hergun 10 damla devit3 damla verdi.. ilaç hakkında bazı kötü yorumlar duydum. kafam karıştı aslında yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama içinde de hamilelikte gerekli durumlar dışında kullanılmaması önerilir yazıyor.. kafam karıştı zararlı olan şeyi doktor neden veriyor kullananlar ya da bilgisi olan yardımcı olur musunuz

benim doktorum da devit3 verdi. bi şişe kullandım. sonra sağlık ocağı verdi monovit, devlet her gebeye ücretsiz veriyormuş. duyduğun kötü yorumlar ne bilmiyorum ama, arkadaşımın 3 aylık bebeği var, bebeği için vermiş doktor devit3, düşün 3 aylık bebek... bi sakıncası olsaydı böyle kullanılmazdı, bence kafanda soru işareti olmasın.

Bebeklere içiriyolar devid3 diye biliyorum bende

tüm bebeklere 15günlükten sonra veriliyor d vitamini. bir yaşına kadar mutlaka kullandırılıyor. hamilede de sıkıntı olcağını düşünmüyorum hatta eksikse mutlaka kullanılmalı bence

Bebeklere içiriyolar devid3 diye biliyorum bende

tüm bebeklere 15günlükten sonra veriliyor d vitamini. bir yaşına kadar mutlaka kullandırılıyor. hamilede de sıkıntı olcağını düşünmüyorum hatta eksikse mutlaka kullanılmalı bence
Teşekkür ederim kızlar.. prospektüsünde öyle yazınca ben de endişelendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…