• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D vitamini ve B12 vitamini eksikliği

Bu doğru olabilir bende 7 sene kalamadım hamile d vitamini b12 iğne oldum 2 ay sonunda hamile kaldım tesadüf mü bilmiyorum ama eşimde bir takım şeyler yaptı yürüyüş kg verme gibi
Gerçektenmi ? Eşimde bir sorun yok spermogram yaptırdı oda. Tek sorun bebde maalesef 😞 4 senedir deniyoruz Allah gülecek yüzümüze inşallah. Allahım analı babalı büyütsün inşallah ❤️

Benimle d vitamini ve B12 sınırda çıktı ama hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok

Merhaba arkadaşlarım Mart 2025 yılında PCOS teşhisi konuldu kadın doğum tarafından cumartesi günü endokrinolojiye gittim kilo vermek için bazı testler yaptırdı bana D vitamini ve B12 vitamin eksikliğim olduğunu öğrendim daha doktora gitmedim ama bu vitamin eksikliği olup hamile kalamayan var mı galiba D vitamini eksikliği de PcOs diyorlarmış pek emin olamadım önceden size danışmak istedim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Tesadüf mü bilmiyorum d vitamin b12 hep yerlerdeydi 10 falandı sonra ben en üst seviyeye çıkarttım 3 ay içinde ayda bir iğne oldum ve ben 7 sene sonra hamile kaldım önceden bir çok kez tüp bebek yaptım olmamıştım tabi başka nedenlerden dolayı bebeğimi kaybettim ama bence önemli

Tesadüf mü bilmiyorum d vitamin b12 hep yerlerdeydi 10 falandı sonra ben en üst seviyeye çıkarttım 3 ay içinde ayda bir iğne oldum ve ben 7 sene sonra hamile kaldım önceden bir çok kez tüp bebek yaptım olmamıştım tabi başka nedenlerden dolayı bebeğimi kaybettim ama bence önemli
Aynen doktorda 3 ay sonra gel dedi iğne oluyorum vitamin için salı ve cumartesi günü de hap içiyorum bakalım nolcak

Back
X