ampül şeklinde satılan d vitaminleri var.ayda 1 kez içsin. toplamda 2 tane içsin.
Bende de d vitamini 0 çıktı. Doktor devir 3 ve ampul ünü verdi onları kullandim ama hamile kalınca bıraktım şimdi nasıl bilmiyorum.
Bak bunu söylemek hiç aklıma gelmemişti. Bidaha ku kontrolde soylicem. Çok teşekkür ederim :))kadın doğum uzmanınıza bahsedin bu durumdan ona göre takviye verir.sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ben kızlarıma da içirdim. anında etki ediyor :)Bugün alacağım canim annemle caktirmadan icirecegiz. Annem visne cikardi dondurucudan visne suyu yapacak. Organik bizimki marketten aldigimi icmez
Aynen konuşacam valla hiç aklıma gelmemişti iyi ki burda bu konuyu acting :) ablana çok geçmiş olsun.Canim ablaminda 0. Bebise uygun bir ilaç verir belki doktor. Bence konusmadiysan konus
Bak bunu söylemek hiç aklıma gelmemişti. Bidaha ku kontrolde soylicem. Çok teşekkür ederim :))
ben kızlarıma da içirdim. anında etki ediyor :)
inşallah şifa olur.
Aynen konuşacam valla hiç aklıma gelmemişti iyi ki burda bu konuyu acting :) ablana çok geçmiş olsun.
Çok haklısın cnm valla bende en yakın zamanda takviye almalıyım. Şu an sadece folik asit kullanıyorumufaklık bütün vitaminlerinizi kendine çekecek siz kalsiyum bile bırakmıyor annesi :))
Amin canım Allah razı olsun :)Ne güzel hepimize faydasi oldu :)))bende ablama çaktırmadan icirecegim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Gecmis olsun. Umarim bulursunuz iyi gelecek bir seyler. Ama alerjisi varsa bazi seylere bitkisel ilaclar da bulsaniz dikkatli olun.Ilaclara karşı alerjisi var. Bir kac kez acillik oldu. Fobisi olustu. Acillik eden ilaclar antibiyotikti ordaki etken maddeye alerjin vardir, d vitamini ilaclarinda yan etki yazmıyor diyorum fakat iciremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?