da ya na mı yo rummmm:(

Bu konuda hiç yalnız değilsin, inan düşündükçe herşey daha çok seni buluyor. Bende ilk zamanlardan beri kafama çok takıyordum bu çocuk meselesini, şimdi 3 yılı doldurduk, elde var sıfır. Bu zaman diliminde 2 aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim var, yumurta takibini saymıyorum bile. hep ağlıyorum. Sanki ben ağladıkça kokrtukça herşey daha çok beni buluyor. Endişelerim ve kaygılarım hiç birşeyin sonucunu değiştirmiyor. Kıscası herşey olacağına variyor.
Vardır elbet bir zamanı diyorum, olmazsada dünyanın sonu değil diyorum. Biz yine dualarımızı eksik etmeyelim. rabbim sesimizi duyar inşallah.

Hadi inslh canım. Bende 3 yıllık evliyim.. bende daha ne aşılama ne bişe çok geç kaldık cuma hsg cekilcem inslh hemen aşılama dener.. problem suan esimde hsg de bişe cikmazda

Bu konuda hiç yalnız değilsin, inan düşündükçe herşey daha çok seni buluyor. Bende ilk zamanlardan beri kafama çok takıyordum bu çocuk meselesini, şimdi 3 yılı doldurduk, elde var sıfır. Bu zaman diliminde 2 aşılama ve 2 tüp bebek deneyimim var, yumurta takibini saymıyorum bile. hep ağlıyorum. Sanki ben ağladıkça kokrtukça herşey daha çok beni buluyor. Endişelerim ve kaygılarım hiç birşeyin sonucunu değiştirmiyor. Kıscası herşey olacağına variyor.
Vardır elbet bir zamanı diyorum, olmazsada dünyanın sonu değil diyorum. Biz yine dualarımızı eksik etmeyelim. rabbim sesimizi duyar inşallah.
Yalnız olmadıgımı biliyorum cnm ama etrafımdaki hamile haberlerini duyunca bi tarafım sevinirken öbür tarafım içimden aglıyor resmen iş arkadaslarım pdada cinsiyet mıhabbeti yaparken ben dayanamayıp odadan cıkıyorum aglıyorum ki kız benden snra istemeye baslamıstı hemen oldu :(darısı basına denmesin artık birilerinin de biİ tebrik edecegi günleri göstersin rabbim

Kizlar size morel olcaksa bende pko ile 15 yıldır yavastim.evlendim.direk tup bebek yaptim ve ilk denememde tuttu.bizlercok sansliyiz.cok yumurtamiz var.simri 5 yasinda ikiz cocuklarim var..allah hepinize nasip etsin

Başka bir topikte de yazdım bu mesajı mı burdada yazayım dedim
:) Öncelikle belirteyim 1 aylık evliyim bende hep evlenir evlenmez hamile kalmak isterdim.Fakat durum öyle olmuyo evlenince biraz beklemeye karar verdik.Fakat bende de PKO sorunu olduğu için zaten hemen olmaz diye ara ara kaçamaklar yapıyoruz.Size arkadaşımla aramda geçen diyaloğu anlatmak istiyorum biraz uzun olacak ama hepimize umut olacak biliyorum :KK36: bizim iş yerinde çalışan çaycı arkadaşımız (yaşı 28) tüylenme probleminden dolayı lazere gidiyor.bende dedim ki niye gidiyorsun ya dedi yüzümde heryerimde erkek gibi kıllar var.bende dedim ki peki sende adet düzensizliği varmı? evet dedi 2 3 4 ayda bir olurum hiç düzenli değil dedi.bariz pko :) ama kendi bilmiyor hiç araştırma gereği duymamış okumamış kendi.Fakat ilginç olan şu ki kendi 3. çocuğuna hamile ve nezaman çocuğa karar verseler tutmuş :) biraz rahatlayın stres yapmayın.Allah isteyen ve anneliği hakeden herkese nasip etsin.(malum herkes anne olamıyor :KK43: :KK24: b

Back
X