Saç Uzatma Yöntemleri Dabur AMLA ( Hint Yagi )

Aliye cim bilmiyorum bende fayda etmedi, 2 yildirda kullaniyorum. Dabur amla gold kullaniyorum ben zaten, seninkisi siyah olani sanirim. Gold olaninin kokusunu cok seviyorum, baharatsi kokmuyor, parfümlü gibi kokuyor ve benim saclarimi cok yumusatiyor. Yazin denize giderkende yanimda götürecegim, saclarimin uclarina sürmek icin. Deniz tuzu saclari yipratiyor.

anladim canim..
evet benimkisi gold degil.. boyle yesilimsi oldukca koyu siyaha yakin bir rengi var.. kokusuda pek hos denemez :25:
1 kez kullandim daha ben ve gece boyunca beklettim kafamda.. daha bi etkisini gormedim ama gorurum insallah zamanla.. uzatmasa bile bende senin gibi bakim icin kullanicam :34:

Merhaba geç oldu ama yeni görmüş bulundum yazılarınızı :-) Ben hint yağı kullanıyorum uzun zamandır.Şampuanımın içine döküyorum hint yağını.Saçlarım uzundu bir ara gidip kestirdim pişman oldum çabuk uzaması için hint yağını kullandım gerçekten etkili bir şekilde uzattı ve saçı besliyor kullanmanızı tavsiye edebilirim...

kızlar hint yağı gerçekten etkili birşey, ama türkiyede hint yağı diye satılanların hint yağıyla alakası yok, hint yağı böyle bal kıvamında olur su gibi olmaz, ben aktarlarda baktım hepsi su gibi, bazen uzak doğu uçuşlarında alıyorum kendime, orjinal hint yağı markası bulursam buradan size yazarım...

Merhaba geç oldu ama yeni görmüş bulundum yazılarınızı :-) Ben hint yağı kullanıyorum uzun zamandır.Şampuanımın içine döküyorum hint yağını.Saçlarım uzundu bir ara gidip kestirdim pişman oldum çabuk uzaması için hint yağını kullandım gerçekten etkili bir şekilde uzattı ve saçı besliyor kullanmanızı tavsiye edebilirim...

canim kac ml sampuana ne kadar hint yagi koydun ? sadece sampuana dökerek mi kullandin ? sac diplerine sürmedin mi ? sampuana dökünce saclar yagli kalmaz mi :26:

kızlar hint yağı gerçekten etkili birşey, ama türkiyede hint yağı diye satılanların hint yağıyla alakası yok, hint yağı böyle bal kıvamında olur su gibi olmaz, ben aktarlarda baktım hepsi su gibi, bazen uzak doğu uçuşlarında alıyorum kendime, orjinal hint yağı markası bulursam buradan size yazarım...

Canım ya ben de senelerdir aktardan yağ alıyorum, sanırım bir kısmı çok işlemden geçmiş yağların. Bir kısmı da ucuza gelsin diye başka yağla vs karıştırılmış. Biz de bakım yapıyoruz diye seviniyoruz, bu durumu yeni farkettim biraz canım sıkıldı açıkçası. Ben de hindistancevizi yağı kullanıyordum faydalı diye esans gibi birşey sürüyormuşum meğer. Ben de bu yağ ellerimi niye yakıyor böyle diye soruyordum kendi kendime

Canım yağ 30 ml. şampuanımda 700 ml. aldığım yağı komple şampuanın içine döküyorum.Çalkalıyorum iyice karıştırıyorum.Benim saçımda yağlanma olmadı seninde olacağını sanmam ben uzun zamandır kullanıyorum.Kullanınca etkisini göreceksin eminim yumuşacık oluyor saçların ,zaten normal şampuanların içindede yağ karışımları oluyor o yüzden yağlanma olmaz merak etme

haa bu arada yağın markasınıda vereyim üzerinde GEBECE BİTKİSEL hint yağı yazıyor...

Son düzenleme:
Canım yağ 30 ml. şampuanımda 700 ml. aldığım yağı komple şampuanın içine döküyorum.Çalkalıyorum iyice karıştırıyorum.Benim saçımda yağlanma olmadı seninde olacağını sanmam ben uzun zamandır kullanıyorum.Kullanınca etkisini göreceksin eminim yumuşacık oluyor saçların ,zaten normal şampuanların içindede yağ karışımları oluyor o yüzden yağlanma olmaz merak etme ;-)

Bu yukarda resimi olan yagi birinin tavsiyesi ile almistim.daha kullanmadim
Biz eltimle alisverise cikmistik.eltimin saclarinda genetik yapi olarak bozukluk var ve tum saci serce parmak kalinliginda hatta tepesinde bosluklar var
Neyse gezerken hintli bi satici kusura bakmayin bisey dicem dedi.saclarinin eskiden cok cok az oldugunu bu yagi surunce cogalip guclendigini soyledi ve eltime tavsiye etti.kosa kosa gidip aldik.daha kullanmadim ama ben sadece besleyip guclendirmek icin oldugunu biliyodum uzatiyosa sevindim.
Yanliz kutusunda bu yagin sacta 1-2 ton rengini koyulttugunu yaziyodu.sizde boyle bisey oldumu???
Saclarim boyali cunku rengini bozmayayim

ben hiçbir yerde bulamadım artık türkiyeye gelmediğini söylüyorlar, ne kadar doğru ne kadan yanlış bilemedim, ne diyorsunuz kızlar doğru mudur sizce? :18:

Back
X