Daddy

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Bir insan, babasının kendisini sevmediğini nasıl kabullenir?

Bir insan, babasının kendisini sevmediğini nasıl kabullenir?
Bunu düşünmeye sizi iten şeyler nedir bilmiyorum ama kendi görüşümü söyleyeyim kan bağına inanmam beni inciten kıran kişinin kim olduğu önemli değil geçer giderim böyle yapın babanız olmadığını farzedin uzaktan bir yabancı

annemi kabullendim. kendisine bana aylık para gönderen bir “şey” olarak bakıyorum mutluyum.

çocuğu istemeden yapmış olabilir falan filan çok düşününce insan içinden çıkamıyor. o da öyle diyip geçmek lazım.

Yanlış htrlıyor olabilirim ama, bir kaç önceki konumda iş bulamadığımdan, vasıfsız olduğumdan annemin kira gelirini bana hiç vermeyip eşine verdiğinden bahsetttiğimde sen çalış Nnenden ne istşosun dememişmiydinşz, sanki buradaki çoğu üye anne baba parası harcamamış gibi davranıyordu ama ben haklıydım...

Size öyle geliyor olmasın? Nasıl bir farklılık hissediyorsunuz davranışlarında?

Bakışlardan başka buna kanıtınız ne?
Mesela bir ortamda sohbet ediliyor. Ben de katılmak istiyorum. Gözlerini devirerek bakıyor, söylediklerime inanmamış gibi bir surat ifadesi takınıyor.

Bir insan sevilmediğini hissetmez mi? Özellikle bu aile bireyiyse. Nasıl betimleyebilirim ki şimdi?
Aynı şeyleri düşünüp koca ergenliğimi yaktım ama hata annemle babamda, çünkü aramızda 9 yaş vardı.Onun gözünün içine bakılır bense azarlanırdım (sanki). Annem için pek değişik bişey diyemem, ama babamı çok üzmüşüm. Doğumuma gelemedi diye tavır alıp 1 hafta aramalarına cvp vermemiştim. Hayırlı olsun, gözün aydın, nasılsın vs bilmiyorum ne diyecekti.. sonra öğrendim kuzenimden, benim doğuma girdiğim saatlerde ağlaya ağlaya dua ediyormuş. Büyük harfle yazmayayım ama yüzüme kolay kolay güldügünü görmedim, meğerse içi gidiyormuş, sessiz sessiz, anne oldum anladım klişe değil mi ama gerçek....
Babanız üvey değilse(iyileri de oluyor hepsi kötü demiyorum), henüz 20li yaşlardaysanız, bulunduğunuz yere sığamıyorsanız daha çok sizinle ilgili olabilir bu düşünceniz.
Dayak kısmına hiç bir şekilde arka çıkıp savunmam, hassasiyetimi duymayan kalmamıştır zaten. Ama üzdüğünüz oldu mu babanızı? Ağır şeyler yaşattınız mı mesela? Okulla ilgili olabilir, özel hayatınız olabilir? İçinde mutlaka size dair bir kırgınlığı olmalı..
Daha çok girişken olmayı denediniz mi babanızla olan ilişkinizi düzeltmek adına, daha çok adım atan taraf olmayı denediniz mi?

Back
X