Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu düşünmeye sizi iten şeyler nedir bilmiyorum ama kendi görüşümü söyleyeyim kan bağına inanmam beni inciten kıran kişinin kim olduğu önemli değil geçer giderim böyle yapın babanız olmadığını farzedin uzaktan bir yabancıBir insan, babasının kendisini sevmediğini nasıl kabullenir?
Eminim. Bana bakışlarıyla kardeşlerime bakışları o kadar farklı ki...Babanızın sizi sevmediğine emin misiniz?
Eminim. Bana bakışlarıyla kardeşlerime bakışları o kadar farklı ki...
Nasıl mesela? Sevgi dolu bakmak var bir de öylesine bakmak hatta insanı rahatsız eder gibi bakmak var.Mesela?
annemi kabullendim. kendisine bana aylık para gönderen bir “şey” olarak bakıyorum mutluyum.
çocuğu istemeden yapmış olabilir falan filan çok düşününce insan içinden çıkamıyor. o da öyle diyip geçmek lazım.
Babam, baba gibi kavramları kullanmak istemedim. Sorun mu oldu sizin için?O başlık ney yav![]()
Bir insan sevilmediğini hissetmez mi? Özellikle bu aile bireyiyse. Nasıl betimleyebilirim ki şimdi?Size öyle geliyor olmasın? Nasıl bir farklılık hissediyorsunuz davranışlarında?
Nasıl mesela? Sevgi dolu bakmak var bir de öylesine bakmak hatta insanı rahatsız eder gibi bakmak var.
Mesela bir ortamda sohbet ediliyor. Ben de katılmak istiyorum. Gözlerini devirerek bakıyor, söylediklerime inanmamış gibi bir surat ifadesi takınıyor.Bakışlardan başka buna kanıtınız ne?
Babam, baba gibi kavramları kullanmak istemedim. Sorun mu oldu sizin için?
Küçük bir hatamda dayak yiyorum, küfrediliyor.Bakışlardan başka buna kanıtınız ne?
Aynı şeyleri düşünüp koca ergenliğimi yaktım ama hata annemle babamda, çünkü aramızda 9 yaş vardı.Onun gözünün içine bakılır bense azarlanırdım (sanki). Annem için pek değişik bişey diyemem, ama babamı çok üzmüşüm. Doğumuma gelemedi diye tavır alıp 1 hafta aramalarına cvp vermemiştim. Hayırlı olsun, gözün aydın, nasılsın vs bilmiyorum ne diyecekti.. sonra öğrendim kuzenimden, benim doğuma girdiğim saatlerde ağlaya ağlaya dua ediyormuş. Büyük harfle yazmayayım ama yüzüme kolay kolay güldügünü görmedim, meğerse içi gidiyormuş, sessiz sessiz, anne oldum anladım klişe değil mi ama gerçek....Bir insan sevilmediğini hissetmez mi? Özellikle bu aile bireyiyse. Nasıl betimleyebilirim ki şimdi?