• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağdan inmiş 1 adet üst komşu! !!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende uyardm 2 gun duzeldiler yine aynilar.Bu rahatlik insanlara nereden geliyor anlamiyorum aynisinbende var geceleri yapıp gündüz geziyorlar evimde huzur bulamaz oldum cok igrenc bi durum yaaa
Evet bak ben bugun de uykusuzum
Sabah biraz gec kalkayım dedim
8 de basladılar dan dun seslere
Şimdi dısarı cıktılar ben de az uyuycam :(

bana da öyle geldi. konu sahibinin işi gücü yok ses dinliyor gibi :KK70: biraz iş edinse üretkenleşse kalmaz bu takıntısı.
Allah sanada boyle bir komsu versede görurdum seni o zaman .Buradan bos bos konusmak yerine biraz uretmeyi denesende fikir verseydin keske.Dayanmiyorum sese hos gorulcek cinsten degil.Basina gelen bilir o yuzden laf olsun diye şett meyelimm..

Allah sanada boyle bir komsu versede görurdum seni o zaman .Buradan bos bos konusmak yerine biraz uretmeyi denesende fikir verseydin keske.Dayanmiyorum sese hos gorulcek cinsten degil.Basina gelen bilir o yuzden laf olsun diye şett meyelimm..

uyarmamışsınız bile daha
bi anlatın meramınızı
hala yapıyorlarsa tekrar şikayet edersiniz
devam ederse evde desibel ölçümü yaptırırsınız
muhtemelen ondan da bişey çıkmaz
çünkü gece 12 den sabah 8 e kadar yatak odasına takılan bir cihazla yapılıyor bildiğim kadarıyla
en iyi çözüm gece yatarken kulak tıkacı takmak olabilir

Bu sabah yani p sabahi ev süpürme sesler ile uyandım
Ve şu saat oldu hala sanki yukarıda insaat var
Binbir hevesle aldıgım yeni evimden
Bu üstteki güya karıkoca öğretmen olan insan bozuntuları yüzünden soğudum
Tam ayılar ttammmm
Dinlenemeden yarın işbası yapıcam :((

Rahatsız olmanız normal. Ama sopayla vurmakta onların yaptığı kadar ayıp. Once konusup halletmeye çalışsaydınız keşke. Belki anlayışlı insanlardir. Dağdan inmişler tarzı onyargili kararlar vermeyin. Yalıtımın Bu kadar kötü olduğunun farkında olmayabilirler.

Bu sabah yani p sabahi ev süpürme sesler ile uyandım
Ve şu saat oldu hala sanki yukarıda insaat var
Binbir hevesle aldıgım yeni evimden
Bu üstteki güya karıkoca öğretmen olan insan bozuntuları yüzünden soğudum
Tam ayılar ttammmm
Dinlenemeden yarın işbası yapıcam :KK43:(
Umarım birgün aynılarını yaşarlar.
Bizim üsttekilerde sabah koşularına başlayarak bizi uyandırdılar. Arada kapı pencere çarpa çarpa dinlenip tekrar At gibi kosmaya devam ettiler hala durmadilar yani.
Çocuklarını bu şekilde eğitiyorlar.
Kaç defa çıkıp konuştuk
Napalım çocuktur yapıyor bizi dinlemiyor diyorlar.
Çocuk eğitiminden bi haberler,ne çocukla vakit geçirirler ne çocukla konuşurlar...
Sürekli çığlık çığlığa bağrırlar çocukta deli dana gibi tepemizde koşar.
Vallahi çocuğa açıyorum. Gelecekte ruh hali bozuk,kabına sığmayan, sınırsız bir birey olacak diye korkuyorum.

Umarım birgün aynılarını yaşarlar.
Bizim üsttekilerde sabah koşularına başlayarak bizi uyandırdılar. Arada kapı pencere çarpa çarpa dinlenip tekrar At gibi kosmaya devam ettiler hala durmadilar yani.
Çocuklarını bu şekilde eğitiyorlar.
Kaç defa çıkıp konuştuk
Napalım çocuktur yapıyor bizi dinlemiyor diyorlar.
Çocuk eğitiminden bi haberler,ne çocukla vakit geçirirler ne çocukla konuşurlar...
Sürekli çığlık çığlığa bağrırlar çocukta deli dana gibi tepemizde koşar.
Vallahi çocuğa açıyorum. Gelecekte ruh hali bozuk,kabına sığmayan, sınırsız bir birey olacak diye korkuyorum.
Size de allah sabir versin
Ben en cok bu tarz insanları cekenlere acıyorum
Ruh halim bozuluyor benim

Merhaba 8 aylik hamileyim ve üst katımıza taşınanlar hayattan soguttu.Lojmanda oturuyoruz gece gündüz ,ses hic bitmiyor .Ilk basta tasinma sesi dedik gectik ,2 ay olacak .Gündüz koltuk ,sehpa konusma sesleri ,vilada sesleri, asagida insan yaşamıyorcasina bende temzilik yapıyorum ,ama asagidakini düşünürekten sehpayi sürümüyorum.Viladayi tak tak atmiyorum .Illaki ses oluydur ama yok böyle ses kadin manyak midir nedir? Gece elektrik Süpürgesi sesi ,koltuk silmeleri bide ,2 gecedir yatak odamizin tepesinde tepiniyorlar kosuyorlaar resmen yeni geldi ses etmeyeyim diyorum ama dayanamiyorum, uyuyamiyoruZ, bu düşüncesizlik nedir ya?? Eşim gorevden geliyo bazen gece ,bazen gündüz bu ne anlayişsizlik ..Gecen dayanmadim deynekle yukari vurdum , sustular buda ayıp ama tartismak istemiyorum ne yapmaliyim ????
Bizim de üst komşu aynı, saat kavramı Yok. Allahtan yazlığa gittiler rahatız 3 ay.

Benim ust komsu da boyle kadin sabah aksam demez surekli ev supurur haftasonu saat 8 den baslar aksam 10 bu yine makineyi calistirir bu kadar mi koktu evin her gun ev supurulur mu ya alt tarafi kari kocalar yani hic de dusunmez bu insanlar calisiyor ses yapmiyim diye.
Boş, bu insanlar duzelmez

• Beğen
Reactions: tse

ürettim ya git konuş medenice dedim. sopayla vurdum yazmışsın. mantıklı mı hayır değil!

uyarmamışsınız bile daha
bi anlatın meramınızı
hala yapıyorlarsa tekrar şikayet edersiniz
devam ederse evde desibel ölçümü yaptırırsınız
muhtemelen ondan da bişey çıkmaz
çünkü gece 12 den sabah 8 e kadar yatak odasına takılan bir cihazla yapılıyor bildiğim kadarıyla
en iyi çözüm gece yatarken kulak tıkacı takmak olabilir
Ogluna dedim .Evet kadinla gorusmedim yeni taşındı ya 1 ayi geçti duzelri diye bekliyorum sabirla ama yok .Lojmandayiz ki kendi evimiz olsa .Bunlar nasil insan bide hamilelik gece 2 3 pat pat evde kosuyorlar gecen annenm geldi kadin korkmuş tanismadim kadınla ya pat diye sikayet etmeyeyim diye bekliyordum. Ama bunlar degismez

8 aylık hamileymissin. 1 ay daha çek sıkıntısını yakında onlar senden şikayet etmeye başlayacak. Bu arada bebek doğduktan sonra o dışardan gelen seslerden pek etkilenenmiyor.

Lojmanda oturuyorsaniz yönetim vs yok mu?
İnşallah var direk konusmadan yönetimemi gitsem yuz göz olmak istemiyorumda oglunu uyardim.Acayip psikolojim bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X