dağılan gebelik testi acil

tubagrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
25
10
38
31
arkadaşlar ben iki gun once test yaptım henuz adet olmadım 3 gun var suan ıkı gun oncede bugunde yaptıgım test dagılıyo böyle bı durum yaşayıp hamıle olan oldumu umarım yaşayan vardır

Eklentiler

• hcg.webp
    hcg.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 614
  • hcg2.webp
    hcg2.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 462
  • hcg3.webp
    hcg3.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 501
  • dc042569-0e4c-4fc5-bcdc-bbacb49d095b.webp
    dc042569-0e4c-4fc5-bcdc-bbacb49d095b.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 543
idrar cok damlatıyor olabılır mısınız

uzerınde kac dıyorsa o kadar damlatın

ınsallah vardır :)

idrar cok damlatıyor olabılır mısınız

uzerınde kac dıyorsa o kadar damlatın

ınsallah vardır :)
Valla kuzum 5 aydır yapıorum hiç böyle olmamıştı oyuzden şaşırdım arada kaldım ama dediğiniz gibi belkide çok idrar atmışımdır hayırlısı Allah tan bakalım kısmet zaten adetime 3 gün var hiç hamıle girişe hissetmiyorum hayırlısı ya rabbim nasip ederse olur etmezse elden bişey gelmez zaten 😕 hayırlı zamanda zamanında nasip etsin rabbim artık ara vericem moralim bozuldu 5 ayda Allah günah yazmasında psikolojik etkılıyo bide eşimin ailesi olmuyo çocuğum gibi muamele yapıo sinirlerim bozuluyor en azından denemiyoruz derim içimi boşalttım size sanrm biraz kusura bakmayın iyi akşamlar

Valla kuzum 5 aydır yapıorum hiç böyle olmamıştı oyuzden şaşırdım arada kaldım ama dediğiniz gibi belkide çok idrar atmışımdır hayırlısı Allah tan bakalım kısmet zaten adetime 3 gün var hiç hamıle girişe hissetmiyorum hayırlısı ya rabbim nasip ederse olur etmezse elden bişey gelmez zaten 😕 hayırlı zamanda zamanında nasip etsin rabbim artık ara vericem moralim bozuldu 5 ayda Allah günah yazmasında psikolojik etkılıyo bide eşimin ailesi olmuyo çocuğum gibi muamele yapıo sinirlerim bozuluyor en azından denemiyoruz derim içimi boşalttım size sanrm biraz kusura bakmayın iyi akşamlar

Est ne demek

Benim 14. Ayda kendiliğinden geldi

Nasipte varsa olur Inşallah en guzel zamanda

Back
X