- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Tabi toparlayamiyorsunuz vakitmi var? Es ne yapiyor cocukla biraz ilgilensin 2 3 aya gerek yok haftasonlari pazar mesela alin esinizi bir kaplicaya gidin ucuzdur hem orasi yada boyun icin fizik tedaviye gidin doktora vs ev isi yapmayin bir yardimci bulun bunlar lux seyler degil ya da esinizden sostunuzdan yardim isteyin ev isi ya da cocuk konusunda bir kac gun araliklarla biraz dinlenin asiri yuklenme var sizdeÇok dağıldım ve kendimi bir türlü toplayamıyorum.Hem fiziken hem ruhen hem iş kadını olarak hem ev kadını olarak hem anne olarak darmadağın hissediyorum.
Konsantrasyon sorunu yaşıyorum enerjim yok .İşe giderken ayaklarım geri geri gidiyor eskisi gibi kendime bakmıyorum.Evde birşeyler yapmak istiyorum enerjim yok.
Boynumdaki fıtıkların sızısından duramıyorum.İki haftadır işte değildim.Dosyalar yığılmış beni bekliyor.Başvuru için gelenlerin sayısı çoğalmış zırt pırt gelen giden durmuyor.Evde çocukla evle ilgilenmem lazım.Üstüne eşim ilgi bekler.
Bıktım artık .Herşeyi bırakıp uzaklaşasasım var.Şöyle termal bir otele gitmeyi isterdim. 3-4 ay herkesten uzakta olsam
Bazen oluyor öyle şeyler. . Tatil iyi gelir .. kısa bir tatil yapıp bence kafanızı dagitin. Bende bazen öyle bir bunaliyorum ki sonra sagligim aklıma geliyor topluyorum kendimi.
2 haftadır işte değilseniz evdesinizdir...izin iyi gelmedi mi?
Oğlunuza ve size çok geçmiş olsun Rabbim şifa bekleyen herkese bol bol şifa versin. Son zamanda yaşadığınız sağlık problemleri ve olumsuzluklar sizi haylice yormuş. Rabbim gönlünüze frahlik versin inşallah yakın zamanda neşe mutluluk sizinle olsunİşe gitmeme sebebim hastanede olmamız.Benim küçük oğlumda metabolik rahatsızlık var.En ufak şeylerden etkileniyor.Abisi grip oldu sonra ben maalesef ona da geçti.Düzelir dedim ama daha kötü oldu nöbet geçirir gibi oldu.Alelacele acile gittik.Orada 2 gün kaldım bende de aşırı öksürük vardı .Sonra bizi kontrole gittiğimiz hastaneye sevkettiler ambulansla.Birazda orda kaldık.Ben de yine aşırı hastaydım .Çıktık.Çok şükür oğlum şimdi iyi.Sonra Direksiyon sınavına girdim kaldım.Sonra da işe başladım mecburen böyle dinlenemedim
haklısın çok yüklenme var ama çocuğu bırakamıyorum eşiin iznTabi toparlayamiyorsunuz vakitmi var? Es ne yapiyor cocukla biraz ilgilensin 2 3 aya gerek yok haftasonlari pazar mesela alin esinizi bir kaplicaya gidin ucuzdur hem orasi yada boyun icin fizik tedaviye gidin doktora vs ev isi yapmayin bir yardimci bulun bunlar lux seyler degil ya da esinizden sostunuzdan yardim isteyin ev isi ya da cocuk konusunda bir kac gun araliklarla biraz dinlenin asiri yuklenme var sizde
Tabi toparlayamiyorsunuz vakitmi var? Es ne yapiyor cocukla biraz ilgilensin 2 3 aya gerek yok haftasonlari pazar mesela alin esinizi bir kaplicaya gidin ucuzdur hem orasi yada boyun icin fizik tedaviye gidin doktora vs ev isi yapmayin bir yardimci bulun bunlar lux seyler degil ya da esinizden sostunuzdan yardim isteyin ev isi ya da cocuk konusunda bir kac gun araliklarla biraz dinlenin asiri yuklenme var sizde
Amin canım çok teşekkür ederim.Allah tüm herkese sağlık versin en önemlisi o bu dünyada.Oğlunuza ve size çok geçmiş olsun Rabbim şifa bekleyen herkese bol bol şifa versin. Son zamanda yaşadığınız sağlık problemleri ve olumsuzluklar sizi haylice yormuş. Rabbim gönlünüze frahlik versin inşallah yakın zamanda neşe mutluluk sizinle olsun
Evde eşyaları toplamak bile zor geliyor.Ama dediğin gibi fazlalıkları kaldıracağım. İşle ilgili özelde olsam belki iştende çıkardım .En azından sadece evle ve oğlumla ilgilenirdim.Şu an yaptığım iş biraz yoğun belki müdürle konuşup beni daha hafif bir yere alın diyebilirim.öncelikle evde ortada duran şeyler kutulara yer var ise dolaplara koyun.
mesela banyoda atnanın önündekileri, makyaj masasında açıkta duranları, salondaki ıvır zıvırları kaldırın.
haftada 1 10 günde 1 de yardımcı alın.
sevmiyosanız işinizi enazından sektör değiştirebilirsiniz.
Çok sağolun iyiki varsınız birbirimizi tanımasakta sohbet etmek bile güzel.İki günde olsa gitmem lazım.Çok bunaldım artık nefes alamıyorum gibi geliyor.Arada herkes böyle bunalımlar yaşar, hiç canınızı sıkmayın. Ne yapın ne edin kendinize biraz zaman yaratın. Çok iyi gelecektir
1.) işinde yeteri kadar mutlu olmadığını düşünüyorum. Bu sorun senin merkez sorununu oluşturuyor.Çok dağıldım ve kendimi bir türlü toplayamıyorum.Hem fiziken hem ruhen hem iş kadını olarak hem ev kadını olarak hem anne olarak darmadağın hissediyorum.
Konsantrasyon sorunu yaşıyorum enerjim yok .İşe giderken ayaklarım geri geri gidiyor eskisi gibi kendime bakmıyorum.Evde birşeyler yapmak istiyorum enerjim yok.
Boynumdaki fıtıkların sızısından duramıyorum.İki haftadır işte değildim.Dosyalar yığılmış beni bekliyor.Başvuru için gelenlerin sayısı çoğalmış zırt pırt gelen giden durmuyor.Evde çocukla evle ilgilenmem lazım.Üstüne eşim ilgi bekler.
Bıktım artık .Herşeyi bırakıp uzaklaşasasım var.Şöyle termal bir otele gitmeyi isterdim. 3-4 ay herkesten uzakta olsam
Öğlen boynumun ağrısı durmayınca hemen doktora gittim.İğne ve ilaçlar yazdı.15 seansta fizik tedavi göreceğim.İğneyi oldum sonra kendime geldim.Dünya varmış.İlaçlar falan derken enerjim geldi.Mutfağı,banyoyu salonu toparladım.Trışkadan nağmelerin dediği gibi banyo önündekileri kaldırdım.Nefes aldım .Fazlalıklarda beni yoruyormuş.evdeki huzur az eşyadan geçiyor,düzenden geçiyor,gözünü yoran herşeyi yok et,bıze gel ev gör şekerım,ev batsın çek kapıyı çık git,hayat şartlarla şurtlarla geçmıyor,iş konusunda yorum yapamam,zira bende çok dertliyim :)
Yukarıda biraz bahsetmiştim benim ve çocuğun hastalanması hastanede kalmamız derken dinlenme olmadı.15 gün zorakiydi.1.) işinde yeteri kadar mutlu olmadığını düşünüyorum. Bu sorun senin merkez sorununu oluşturuyor.
Geri kalanlar bunun türevleri gibi geldi bana.
2.) işe döneceğini bilsen bile kısa bir tatil sana iyi gelebilir. 2 hafta neden gitmedin işe?
Çok dağıldım ve kendimi bir türlü toplayamıyorum.Hem fiziken hem ruhen hem iş kadını olarak hem ev kadını olarak hem anne olarak darmadağın hissediyorum.
Gecmis olsun. Yillik izne cikip biraz evde biraz termal otel tarzi desigibiz gibi bir ywrlere gitseniz. Ise giderken bende cok sıkılıyordum. Kv kıskaniyordum evde oglumla oldugu icin. Simdi dogum iznindeyim bu tatilnilac gibi geldiİşe gitmeme sebebim hastanede olmamız.Benim küçük oğlumda metabolik rahatsızlık var.En ufak şeylerden etkileniyor.Abisi grip oldu sonra ben maalesef ona da geçti.Düzelir dedim ama daha kötü oldu nöbet geçirir gibi oldu.Alelacele acile gittik.Orada 2 gün kaldım bende de aşırı öksürük vardı .Sonra bizi kontrole gittiğimiz hastaneye sevkettiler ambulansla.Birazda orda kaldık.Ben de yine aşırı hastaydım .Çıktık.Çok şükür oğlum şimdi iyi.Sonra Direksiyon sınavına girdim kaldım.Sonra da işe başladım mecburen böyle dinlenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?