- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yine ufak çaplı bir küsüşme yaşadık yine böyle konular yüzünden. Ama görseniz ben suçluyum. Ona bir iş buyurduğumda adam benden daha fazla sinir yapıp surat asıyor. Akşama kadar konuşmadı benimle. En son gece yatarken konuştum. çok güzelce konuştum. Bana hiç yardımcı olmuyorsun çok yoruluyorum bugün yaptığımda ertesi gün ayaklarımın üstüne basamıyorum artık dedim. Orta sehpayı itiyorum ben iterim sen itme diyorsun dedim. Bunu diyeceğine kalkıp yapmıyorsun dedim. Herşeyi geçtim markete bakkala çakalla çok yakın oturuyoruz limonata çekti canım git alda buzlu buzlu içelim diyorum onu bile yapmıyorsun ama beni göndermeye için elveriyor falan dedim. Daha dikkatli olucam dedi işte bakalım ne kadar dikkat edicek
Daginiklikta kisilikle alakalidir alistirmayla degil. :) O noktayi kacirmadim. Benimde esimin arkasini kv topluyormus zamaninda. Ama ben evlendikten sonra boyle bir problem yasamadim. Kv gibi davransaydim esim muhtemelen daginik olmaya devam ederdi. Oyle alisti diye duzeltmicek bisey yok yani. Annesi gibi davranmazsin bi kendine gelir. Yok gelmiyorsa o aliskanlik degil umursamazlik, değer vermezliktir.
Bende işim zormuş gibi düşünüyorum ve başarırsam helal bana. Ama en korktuğum da başardıktan sonra iş işten geçmiş olması. Extra bir çaba extra bir yorgunluk sebebi bu. Yaşlanıyor gibi hissediyorum. Bazen laf vuruyorum ben ikinci çocuğumu bekliyorum zaten falan diyeAbovvvv geri aldim cevabimi
Senin esin benim kardesim gibi ya ve duzeltebilirsen helal olsun
Kardesimi ben duzeltemedim
Erkekleri dize getirmenin diğer bir yoluda sanırım cinnetten geçiyor. Büyük çaplı bir patlama içini kusma ve ağlama. Bu bizde de baya işe yarayabilirbende de 1 seferde olmadı, çok birbirimize girdik. çekirdekten sonra evi süpür dediğimde bana sinirlenip süpürgeyi çekiştirken vazomu kırmıştı o da sakin değildi, bir seferinde elindeki bozuk paraları masaya fırlatmıştı masamda hala izleri durur.
ama bunun başka yolu yok evi pislik götürür onu dinlersem
çok konuştum geliyosun üstünü başını hemen makineye atıyorum sana günlük kıyafet hazırlıyorum, ütülü temiz.
yemeğin hazır ev temiz. ama bana da yardımcı ol al eline bez duvarları sil demiyorum sadece kalabalık dökme.
tabi her şeyi değiştiremedim. eşim yazılımcı evde 3 bilgisayar var kablolar vs anlamadığım şeyler var hard diskler fln. evin 1 odasını ona verdim bu kalabalıkları için. fazla kabloları at dedim atmıyor. bekliyorum onunda cinneti yakındır.
Ben yatak odasında kırıntı yapabilecek bir şeylerin yenmesine karşıyım. Öyle olmasam bile bensiz gömmüş pisliğini de orada bırakmış.
Dün çok güzel konuştum bana diyor ki 'sende ne zaman yorgun olup uzanırsam yada oyun oynuyorken bir şey söylüyorsun bana' falan. Bende dedim sen genelde zaten ya yatıyorsun ya oyun oynuyorsundediklerime uymazsa da her söylediğimde net olucam toplamıyorum diyorsam toplamicam artık.
Nedendir bilinmez ben daha sesimi çıkarmadan bugün ilgisi bitmiyor. Son uyarılarımı yaptım kirliye gitmeyenler yıkanmayacak yada çöpe atılcak diye bön bön baktı. Ama canım istedi balık yemeğe götürdü ikiletmeden. Limonata alıp gelmiş. Bardaklara doldurmuş getirdi. Bide şaka yapıyor al kocacım diyeSana saygi duyup istegine uymaliymis yatak.odasi konusunda
Ya da madem yemis supurmeliymis
Ben yatakta kahvaltiyi cok severim esim bunu ilk yillarda hic sevmiyodu dokulup saciliyor diye
Ama onu da alistirdim kendi yemiyor ama arada kahvaltim yataga gelirben duzelecegime eşim bozuldu
Yalniz hem temizlige yardim etmemesine hem de sana istediğin seyleri alip gelmemesine asiri sinir oldum
Sanki o evde o yasamiyo
Sanki o cocugu sana kendisi tasittirmiyo
Çok iyiymişBabam normalde her pisini sepete atar. Birkac kez oturma odasinda corap cikarmisti. Eve gelince dustan sonra temiz corap giyer onlari cikarmis yani disaridaki ultra pisi degil. Annem atti asagiya. Simdi yapamiyor.
Harika fikirmiş tebrik ederim seni.Ben çözümü not yazarak buldum.
Gardırobun üstüne: Kirlilerini dolaba koyma lütfen, aynı dolabı kullanıyoruz.
Kettle'ın üstüne: İçinde su bırakınca kireçleniyor
Koltuğunun yanındaki sehpanın üstüne: Aa kirli bardak mı o, en iyisi mutfağa mı gitse ne
Gibi notlar yazdım. İşe yaradı. Tavsiye ederim.
ben önceden topluyordum artık toplamıyorum. spora gidecek mesela sabah apar topar çıkarken 1-2 parça kıyafeti girişe atmış akşam yanından geldim geçtim, almadım. peşinden mi koşucam koskoca adamın.. bi de kirli sepetinin içine değil üstüne koyma huyu var, artık onları da almıyorum öyle duruyor, sonra bakıyorum atmış içineYerinizde olsam son kez uyarırım ve sonunada eklerim, "asla toplamayacağım sağdan soldan giysilerini ve kirli sepetine atılmayan hiçbirşeyi yıkamayacağım" diye ve gerekiyorsa 1 ay asla dokunmam,kirli kıyafetten ufak tepeler oluşup,temiz kıyafet bulamayınca akli başına gelir.
Çok mu zormuş kirli sepetine atmak. Hemde hamilesiniz,çocuk olunca işiniz dahada zorlaşacak. Çocuk büyüyünce bir yandan eşinizin dağınıklığı,bir yandan çocuğun pılı pırtısı valla delirirsiniz. Şimdiden önleminizi alın. Çekin restinizi.