Daginik kocam

eşim de çok dağınıktır.. evlenmeden de biliyordum hatta nişanlıyken hangi akrabası ile tanışsam hemen bunu söylerlerdi :) annesi hayatımda tanıdığım en titiz en derli toplu kadın.. eşimin içinde yok napalım :) yerde çöp olsa üzerinden atlar geçer rahatsız olmaz.. hem bebek hem eş dağınıklığına artık 3 senedir alıştım..
zaman içinde benim nasıl helak olduğumu göre göre hergün daha çok dikkat ediyor ama hakkını yiyemem..
en iyisi güzel güzel konuşmak kızmadan.. dağınıklık da bir alışkanlık kırması zor.. zaman alıyor..
bir de kızımızın her işine koşar, bulaşık makinesini boşaltır çamaşır asar.. yatağı toplar, cam bile siler..
zaten şimdi nasıl kızayım arkanı topluyorum diye ? :)
iş bölümü olunca sorun olmuyor yani.. :)

anneler oğullarına paşa gibi davranınca böyle oluyor...
lütfen bizler çocuklarımızı böyle yetiştirmeyelim hanımlar..

canım bebeğini emzirdikten sonra
GÖGÜSLERİNİ KAPATMA
adam bu ne iş hatun böyle mi gezicen dediğinde
NE VAR CANIM SENDEN ALIŞKANLIK OLDU
işim bitince kapatmayayım dedim
DERSİN
:)

ben evlendiğim 2. hafta işe başladım ve akşam iş dönüşü eve girdiğimde şok oldum eve hırsız girdi sanıp polisi aramıştım... eşimde bana dağınık olduğunu söylemişti ama bende bu kadarını tahmin e tmiyorum... evde ne kadar dolap ve çekmece varsa hepisnin kapağı açık içindekiler dışarda..üst baş ortada sanki eve hırsız girmiş heryeri talan etmiş ... söylesem o an yapar sonra yapmazdı... bende toplamamya başladım...yere bıraktığı bardakların üzerine basmaya başlayınca...açık bıraktığı dolap kapaklarına kafasını çarpmaya başlayınca... yere yılan derisini çıkarırı gibi bıraktığı kıyafetlerini dolapta bulamamya başlayınca anladı biraz... çünki sen arkasını düzeltince anlamıyor... sende yapma düzeltme arkasını anlar belki... tam olarak herşey yolunda sayılmaz ama biraz biraz farkediyor...

Sen de yapma! Bırak ev tımarhane gibi dursun öyle o zaman anlar belki ucundan tutar birşeylerin
yok ya benim kocaya bende öyle yaptım işe yaramıyo o yöntem...sonuç : 1 ay evi b.k götürdü de hiiiç umrunda olmadı..daha bana çıkıştı bu ev neden toplanmıyor diye...

çocuğunuzda varmış sürekli dile getirmek hakkınız. . aslında geç bile kalmışsınız evliliğinizin başından itibaren bir düzen oturtmanız gerekirdi . .

Bir kaç gün toplamayın arkasını oda görsün en azından ne kadar dağınık olduğunu

Bir gün ablama gitmiştik.eniştem Dolaptan temiz kıyafet almış ablam beni çağırdı.Aman Allah'ım dolap yerle bi olmuş,sankim içinde bomba patlamış.
İşte o zaman eşime şükrettiğim andı.
Tek sıkıntı çekirdek yer kabuklarını bir kaba koyar o kabı gider mutfağa masaya koyar dökmez bir türlü çöpe.
Sifon olayını okuyunca buna bin şükür didim vala.

Kizlar tek tek cvb veremiuorum ama bu erkeklerin geneli boyle sanirim yazilardan anladildigi uzere.Evet cok titiz ve duzenli erkeklerde cekilmiyor ama daginikla ugrasmasida cok zor.Suan ev dandini durumda coraplari salonda 2 gunluk.Su olmadigi icin mutfakda bulasik kayniyo aksamda annem gelecek bebegi ozlemis
bskalim bizimki utanacakmi.Niye almadin
dersede unutmusum diycem.Annesi pasakli
degil ama pesinden kosmus anlasilan.Ben
oglumu insallah oyle yetistirmiycem.kv
diyemezsin ama anneme soyluyorum gelinin
arkandan cok kulaklarini cinlatir alistirma diye.

Birde is bolumu falan olsa bu kadar dert etmem ama is bolumunede gelmiyo.Aslinda suc gene annenin yani.Erkek is yapmaz mantigi.Emzirme yorumunu yapan arkadasa da cok guldum.Aslinda denemek lazim.ilk evlendigimizde tuvalet fircasi kulanmiyordu bizimki de ben soyledim sifon olayi vahim.hemen konusun esinizle yada alternatif bir wc varsa klozeti oyle birakin kendi yaptigini bi gorsun cok cirkin yaa.

ayy beninki daha pis gene dağınık değil pis :) bende bazen ona uyuyorum napim bıkıyom
şifon denen birşey mi varmış bizim bey bilmiyor
çoraplar çıktığı yere bırakılır kıyafetler de öyle
ben yokken bieeşy yemişse onu mutfağa kadar götürme zahmetinde hiç bulunmaz
bazen ayakkabısını kapıda halının üstünde giyer benden tokatı yer
suyunu bile kendi alamaz acizdir kendisi
birde çalışıyorum yetemiyorum eve bazen saldım çayıra hesabı bırakıyoruz evi öyle
ama dip köşe temizlik yapalım derseee benden güzel temizlik yapar oda senede bir yada ikikez

2 gün toplama aradığını bi bulamasın bakalım nasıl olacak

Siz yapmiyor diye pesinde dolasip ardini toplarsaniz oyle olur ben bikac hafta dokunmadim yurucek yer yoktu abartmiyorum adim atilmiyodu biguzel topladi dahada oyle olmadi...

sifon çekmemesi kötüymüş.
siz de ona benzer bir sürpriz hazırlayın. klozetin kapağını bi açsın, ce eeee

Deli misin yaaa??? Çocuğu emziriyodum ağzından burnundan geldi süt çocuğun. Göbeğimi sallaya sallaya güldüm çocuk bi hoş oldu ya! Hahahahaha! Koptummm...

Ay ben böylesine razıyım. Benim eşim de tam tersi aşırı titiz daha yeni evliyiz her gün süpürge yapmak zorunda kalıyorum halılar yüzünden yine bir purcek buluyor. Bi giydigini hemen kirli atıyor sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…