Daginik kocam

Bunun ortasi yokmu acaba bitanede bende ama adamin duzeni sinir ediyo beni kadin gibi derler ya oyle iste su iciyo bardagi sabunlamadan koymuyo yerine her tuvalete girdiginde ardindan tamamen su dokup yikiyo surasi soyle olsun bu isi boyle yap offf vallahi bazen keske birazda daginik olsa diyorum biktirdi cunku

benimki de evin girişindeki askıda günlük giysilerini biriktiriyordu eğer kirli sepetine atmazsan yıkayıp ütülemem biriksin öyle ce dedim bir müddet birikmeye devam etti baktı ciddiyim hooop doğru kirli sepetine.şarj aletini prizde takILI MI BIRAKIYOR ALIP SAKLIYORUM VERMİYOrum bir müddet EĞER tüm sorumluluğu üstümüze alırsak onlar dahasını istiyor alıştırmamak lazm.

Başak yada aslan burcu mu o?

benim eşimde dağınık ben artık saldım gitti önceden topluyodum ama artık yeter dedim ve bıraktım. h içi evim tımarhane gibi ctesi günleri bütün eşyalarını toparlatırım yerleri süpürtür sildiririrm bende öyle formül buldum napim. su içiyo dolaptan dışardamı bırakıyo ben zaten soğuk su içmem bırakıyorum dışarda kalsın tıpış tıpış kendi içtiği için geri dolduruyo er yada geç valla öyle kabul ettim napim kafamı takıp mutsuz olucama takmıyorum mutluyum

[QUOTE="Limonsarisi, post: 37123911, member: 517578. Ay ben böylesine razıyım. Benim eşim de tam tersi aşırı titiz daha yeni evliyiz her gün süpürge yapmak zorunda kalıyorum halılar yüzünden yine bir purcek buluyor. Bi giydigini hemen kirli atıyor sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum[/QUOTE]
Canim bizimki de yazin gunde 3kere degistirir.Birde dolabini gorseniz 100 e yakin tshort var pantolon gomlek sanki magaza acacagiz gormeniz lazim.Bizde utude bitmiyoo

Benim kocikomm da valla ya asidi dagitiyor yada bana söylene söylene is yapiyor. Ya tsort bir gün giydin koyma dolabin içine hava sicak terliyorsun pantalonu temiz elbiselerin yanina koymasına sinir oluyorum. Çorap aksam cikarir sepete attirmaz 2 gün sonra yatagin altında kapinin kenarında arkasında top top çoraplar .. Bende kiyafetleri eğer dolaba koyuyorsa kirliye atiyorum. Mutfakta ya hakkini yemiyim ama bi gün yaparsa tam yapar.. Seçen aksam yağmur yagarkene cam Sili camlara skip silmisti guzelcene

Ayy sifon çekmeyen erkeklerden iğreniyorum resmen yıllarca babamın çekmemesini çektim Allaha şükür kocam öyle değil hatta tam zıttı üstünü çıkarır hemen kirliye atar benim atmama da izin vermez peşinden gezmem hiç ama bu alışkanlıkla huyla alakalı diye düşünüyorum bi çözüm olsaydı babama yapardık bir de benim annem temizlik hastası bir kadın

Canim bizimki de yazin gunde 3kere degistirir.Birde dolabini gorseniz 100 e yakin tshort var pantolon gomlek sanki magaza acacagiz gormeniz lazim.Bizde utude bitmiyoo[/QUOTE]

Bizde de öyle bütün dolaplar kıyafetleri ile dolu utanmasa çamaşırları da asicak hersey askıda durgu izi bile istemiyor.

eşiniz kendi evinde sifonu çekmiyorsa dışarıdaki tuvaletleri nasıl kullanıyordur kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…