- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi biri_biricik
-
Normal zamsnda da bulamiyo zaten canim.2 gün toplama aradığını bi bulamasın bakalım nasıl olacak
Bunun ortasi yokmu acaba bitanede bende ama adamin duzeni sinir ediyo beni kadin gibi derler ya oyle iste su iciyo bardagi sabunlamadan koymuyo yerine her tuvalete girdiginde ardindan tamamen su dokup yikiyo surasi soyle olsun bu isi boyle yap offf vallahi bazen keske birazda daginik olsa diyorum biktirdi cunku
Bende cabuk kanliyim tahammul edemiyorum.Siz yapmiyor diye pesinde dolasip ardini toplarsaniz oyle olur ben bikac hafta dokunmadim yurucek yer yoktu abartmiyorum adim atilmiyodu biguzel topladi dahada oyle olmadi...
Hayir canim akrep burclari pek bilmiyorum ama boylemi olur ki akreplerBaşak yada aslan burcu mu o?
Hayir canim akrep burclari pek bilmiyorum ama boylemi olur ki akrepler
Canim bizimki de yazin gunde 3kere degistirir.Birde dolabini gorseniz 100 e yakin tshort var pantolon gomlek sanki magaza acacagiz gormeniz lazim.Bizde utude bitmiyoo[/QUOTE][QUOTE="Limonsarisi, post: 37123911, member: 517578. Ay ben böylesine razıyım. Benim eşim de tam tersi aşırı titiz daha yeni evliyiz her gün süpürge yapmak zorunda kalıyorum halılar yüzünden yine bir purcek buluyor. Bi giydigini hemen kirli atıyor sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum
Sifonu çekiyorsa sorun yok bence :)
Sinir bozucu bi durum eşimde dağınık hemde çokk çorabın teki salonda teki yatak odasında
50 tane kıyafet çıkartır 51.yi giyer o 50 sinide yere atar
Sifon çekmez traş olur kıllar lavaboda
Anası dağınıksa böyle oluolar yapçak bişi yok
Deli misin yaaa??? Çocuğu emziriyodum ağzından burnundan geldi süt çocuğun. Göbeğimi sallaya sallaya güldüm çocuk bi hoş oldu ya! Hahahahaha! Koptummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?