- 8 Ağustos 2015
- 67
- 136
- 8
Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefesGüzel haberler alırsınız inşallah, işimiz gücümüz vatan savunan kardeşlerimize dua etmek oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefesGüzel haberler alırsınız inşallah, işimiz gücümüz vatan savunan kardeşlerimize dua etmek oldu![]()
Eminim haber kanalları olayı hafifletmeye çalışıyordur.Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefesbiraz dinlenip tekrar cikacaklarmis . TV de çıkan haberlere inanma dedi bir kaç biseyden bahsetti içim kan ağladı Rabbim helak etsin bütün soysuz terörist leri inşallah.
Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefesbiraz dinlenip tekrar cikacaklarmis . TV de çıkan haberlere inanma dedi bir kaç biseyden bahsetti içim kan ağladı Rabbim helak etsin bütün soysuz terörist leri inşallah.
Allahrazi olsun sağol..bilgi veremiycem çok çok özür dilerimOh çok şükür ablacım inan kendi yakınım gibi sevindim Rabbim hepsini korusun inşallah... neden inanma dedi acaba şehit sayısı daha mı çok?
Eminim haber kanalları olayı hafifletmeye çalışıyordur.
İyi olanları Allah korusun, şehitlerimizin ailelerine Allah sabır versin.
Neler oluyor bilmediğimiz![]()
Canın allah yardım etsin. Amiiinnnnnnnn bu aradaKüçükken sorardık sen büyüyünce ne olacaksın diye hep ben şehit olacağım derdi. Simdi büyüdü tabi daglicada şuan terörist lerle çatışmada dun aksam saatlerinden beri sesini bir kere duyduk iyiyim dedi ve kapattı telefonu . allahım yardim et yavrulamiza yardim et Rabbim . önceden haberleri dinlerken şehit haberlerine üzülür allah sabir versin yakınlarına derdim ne zormus beklemek ne olacağını bilmeden beklemek . allahım kuzuma ve silah arkadaşlarına yardim et ve o hainlerin helak et .... Aminnnn aminnnn
Allahrazi olsun.aminnnnn inşallah.ben halası yım . iki ay önce göreve başladı 7 yıl kalacak yani askere gitmedi.Rabbim hayırlı teskereler nasip etsin kardeşim bir güne gelmez biter inşallah vatani görevi.Sende bayram gelmiş gibi oğlunu karşılarsın göğsünü gere gere.
Sabırlı ol duanı eksik etme ve unutma peygamber efendimiz (s.a.v) 'den sonra ilk anaların duası makbuldür Allah katında...
Siz nesi olursanız olun ana yüreği gibi açmışsınız konuyu bende o gözle yorum yazmak istedim ve ne olursa olsun sonuçta o şanlı şerefli elbiseyi giyiyor bunun için yıl veya ay farkedermi sizce ...Allahrazi olsun.aminnnnn inşallah.ben halası yım . iki ay önce göreve başladı 7 yıl kalacak yani askere gitmedi.
Kesinlikle farketmez kesinlikle benimde yavrum tabiki allahraziolsun tekrar sağolsun güzel sozleriniz içinSiz nesi olursanız olun ana yüreği gibi açmışsınız konuyu bende o gözle yorum yazmak istedim ve ne olursa olsun sonuçta o şanlı şerefli elbiseyi giyiyor bunun için yıl veya ay farkedermi sizce ...
Rica ederim yürekten di tüm sözlerim ,Kesinlikle farketmez kesinlikle benimde yavrum tabiki allahraziolsun tekrar sağolsun güzel sozleriniz için
Allahrazi olsun sağol..bilgi veremiycem çok çok özür dilerim![]()
Çok şükür haber alabilmişsiniz...Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefesbiraz dinlenip tekrar cikacaklarmis . TV de çıkan haberlere inanma dedi bir kaç biseyden bahsetti içim kan ağladı Rabbim helak etsin bütün soysuz terörist leri inşallah.
Rabbim tüm bekleyenlere güzel haberler almak nasip etsin. Lütfen habersiz bırakmayın.Küçükken sorardık sen büyüyünce ne olacaksın diye hep ben şehit olacağım derdi. Simdi büyüdü tabi daglicada şuan terörist lerle çatışmada dun aksam saatlerinden beri sesini bir kere duyduk iyiyim dedi ve kapattı telefonu . allahım yardim et yavrulamiza yardim et Rabbim . önceden haberleri dinlerken şehit haberlerine üzülür allah sabir versin yakınlarına derdim ne zormus beklemek ne olacağını bilmeden beklemek . allahım kuzuma ve silah arkadaşlarına yardim et ve o hainlerin helak et .... Aminnnn aminnnn