• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAĞLICA da suan evet tam suan kurşun sıkmakta

Güzel haberler alırsınız inşallah, işimiz gücümüz vatan savunan kardeşlerimize dua etmek oldu:KK43:
Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefes :( biraz dinlenip tekrar cikacaklarmis . TV de çıkan haberlere inanma dedi bir kaç biseyden bahsetti içim kan ağladı Rabbim helak etsin bütün soysuz terörist leri inşallah.

Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefes :KK43: biraz dinlenip tekrar cikacaklarmis . TV de çıkan haberlere inanma dedi bir kaç biseyden bahsetti içim kan ağladı Rabbim helak etsin bütün soysuz terörist leri inşallah.
Eminim haber kanalları olayı hafifletmeye çalışıyordur.
İyi olanları Allah korusun, şehitlerimizin ailelerine Allah sabır versin.
Neler oluyor bilmediğimiz:(

Yarim saat oldu olmadı aradı yegenim konuştuk iyiymis ama arkadaşları malesefes :KK43: biraz dinlenip tekrar cikacaklarmis . TV de çıkan haberlere inanma dedi bir kaç biseyden bahsetti içim kan ağladı Rabbim helak etsin bütün soysuz terörist leri inşallah.

Oh çok şükür ablacım inan kendi yakınım gibi sevindim Rabbim hepsini korusun inşallah... neden inanma dedi acaba şehit sayısı daha mı çok?

Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.Sizlerede sabır dilerim.Korkunuzu hayal bile etmemiz mümkün değil biliyorum, ancak dualarımız askerlerimizle.Umarım bu 16 şehit son olur.

Oh çok şükür ablacım inan kendi yakınım gibi sevindim Rabbim hepsini korusun inşallah... neden inanma dedi acaba şehit sayısı daha mı çok?
Allahrazi olsun sağol..bilgi veremiycem çok çok özür dilerim :(

Rabbim hayırlı teskereler nasip etsin kardeşim bir güne gelmez biter inşallah vatani görevi.Sende bayram gelmiş gibi oğlunu karşılarsın göğsünü gere gere.
Sabırlı ol duanı eksik etme ve unutma peygamber efendimiz (s.a.v) 'den sonra ilk anaların duası makbuldür Allah katında...

Küçükken sorardık sen büyüyünce ne olacaksın diye hep ben şehit olacağım derdi. Simdi büyüdü tabi daglicada şuan terörist lerle çatışmada dun aksam saatlerinden beri sesini bir kere duyduk iyiyim dedi ve kapattı telefonu . allahım yardim et yavrulamiza yardim et Rabbim . önceden haberleri dinlerken şehit haberlerine üzülür allah sabir versin yakınlarına derdim ne zormus beklemek ne olacağını bilmeden beklemek . allahım kuzuma ve silah arkadaşlarına yardim et ve o hainlerin helak et .... Aminnnn aminnnn
Canın allah yardım etsin. Amiiinnnnnnnn bu arada

Rabbim hayırlı teskereler nasip etsin kardeşim bir güne gelmez biter inşallah vatani görevi.Sende bayram gelmiş gibi oğlunu karşılarsın göğsünü gere gere.
Sabırlı ol duanı eksik etme ve unutma peygamber efendimiz (s.a.v) 'den sonra ilk anaların duası makbuldür Allah katında...
Allahrazi olsun.aminnnnn inşallah.ben halası yım . iki ay önce göreve başladı 7 yıl kalacak yani askere gitmedi.

Allah sağ sağlim evlerine kavuştursun inşallah,yeğeninizi ve ordaki bütün evlatlarımızı...Bende halayım ve yeğenim askere gidecek,Allahım bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun...

Allahrazi olsun.aminnnnn inşallah.ben halası yım . iki ay önce göreve başladı 7 yıl kalacak yani askere gitmedi.
Siz nesi olursanız olun ana yüreği gibi açmışsınız konuyu bende o gözle yorum yazmak istedim ve ne olursa olsun sonuçta o şanlı şerefli elbiseyi giyiyor bunun için yıl veya ay farkedermi sizce ...

Siz nesi olursanız olun ana yüreği gibi açmışsınız konuyu bende o gözle yorum yazmak istedim ve ne olursa olsun sonuçta o şanlı şerefli elbiseyi giyiyor bunun için yıl veya ay farkedermi sizce ...
Kesinlikle farketmez kesinlikle benimde yavrum tabiki allahraziolsun tekrar sağolsun güzel sozleriniz için

Çok şükür haber alabilmişsiniz...
Rabbim tüm vatan bekçilerini korusun En Büyük TÜRKİYEAllah'a emanet olsunlar..

Rabbimin gazabina ugrasinlar tez zamanda helak olsunlar insallah.tum askerlerimizi ve polislerimizi Allahim korusun.

Küçükken sorardık sen büyüyünce ne olacaksın diye hep ben şehit olacağım derdi. Simdi büyüdü tabi daglicada şuan terörist lerle çatışmada dun aksam saatlerinden beri sesini bir kere duyduk iyiyim dedi ve kapattı telefonu . allahım yardim et yavrulamiza yardim et Rabbim . önceden haberleri dinlerken şehit haberlerine üzülür allah sabir versin yakınlarına derdim ne zormus beklemek ne olacağını bilmeden beklemek . allahım kuzuma ve silah arkadaşlarına yardim et ve o hainlerin helak et .... Aminnnn aminnnn
Rabbim tüm bekleyenlere güzel haberler almak nasip etsin. Lütfen habersiz bırakmayın.

konya ya 3 şehit geliyor ve birini tanıyoruz

ne diyeyim allahım yardımcıları olsun içim yanıyor

şuan da çatışmada olan askerlerimiz koru yaradanım ne olur sen onları esirge kötülerden

Back
X