dağyolu 10 kilo verme yolunda

istikrar1986

Boy 164 bslng.82 güncel 66.5 hedef 55
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
2.879
4.682
248
fazlasıyla diyet listelerini araştırarak vakit geçirdim bide yazıcıdan çıkarıyorum baya liste oldu ama sanki gün be gün farklı şeylerle karşılaşacam diye hep diyeti erteliyordum sonra öncelikle yemek alişkanlığımı değiştirmekle en az 5 kilo vermekle yazıflama başlıyım sonra gerisini diyetle veririm diye kanaatim oluştu daha sağlam kilo veririm diyerek ama yemeği seven biriyim iştahımda yerinde ancak diyetlerle kendimi durdurabiliyorum bu topik te sizde şahit olacaksınız inşallah önce 2 günde 5 kilo diyetini uygulayacam yarın başlıyorum hepimize kolay gelsin

bu satten itibaren sıvı gıdalar tüketmek en iyisi birde yoğurt yiyip tok tutmak lazım mideyi 2 saat sonra plates saatim geliyor arkadaşlar birlikten kuvvet doğar misaliyle birbirimize yardımcı olalım yardımlarınızı bekliyorum

her sabah metobilazmayı hızlandıran sirke bal karanfil karışımı içmeye çalısıyorum ama bu işi şimdi gördüm birde iki bardak beşi biryerde çayını içtim karnımdan sesler geliyor akşam mideyi boş bırakmak çok önemli çünkü vücüttsa dünya gibi gece moduna geçiriliyor yani midemiz uykuda.

tabi karnımdan sesler gelme meselesi sadece içtiğim çaylardan değil dahiliye ye kabızlık problemiyle gittim bu çoğu bayanlarda var verdiği ilaçlar çok iyi geldi 3 ay boyunca kullanırsan sorunun kalkar dedi tabi tekrar kontrole gidecem bu tur sorunu olanlar kesinlikle bu işi geri plana atmasın hem zayıflamak hemde kilo almamak isteyenler

evet bugun sabah tartıldım 69.6 çıktım diyete de başlamış durumdayım sabah sporumu yaptım şimdi muzlu karışımı içiyorum tadı enfes çok beyendim tekrar 11 de spor var hadi hayırlısı

diyetin ilk gününün menusu bitti tok tutan bir diyet ama spor çok fazla o insanı yoruyor

Back
X