• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 23 yasinda cok yoruldum artk kocamdan

Yani bosanmayi 2sartla kabul ediyo ederse ya cocuklardan birini alcak ki asla vermicemi biliyo ya da omur boyu cocuklarla bi alakasi olmicak bi dakka bile gecirmick bes kurusu dahi gecmicek . Cocuklar babasiz buyumesn istiyosan bana itaat etmeye mecbursun diyo

Adam resmen isindeymis gibi emir vermiş psikoloji denen olay bitmiş :sinirli:
Bosanma davası açıp koruma talep edin bence bu ne dağ başımı burası.

Devlet koruması mı sen bosansan Allah korusun tabi ki develete güvenir mısın :işsiz: daha kaç kişi ölecek devlet uzaklaştırma koruma talep Edip de :işsiz:
Yalan bu isler malesef:sinirli:

Böylesine kendim ettim kendim buldum denir:işsiz:sorunlu adama 2 çocuk neden yapıyorsun ilk bebeğinin günahı ne? Öff ilki5 aylıkken hamile kalmışsın bir de. Sen böyle doğurmaya devam edersen işin zor.
Bu arada daha lohusasın biraz zaman geçsin o zaman kararını verirsin

23 yaşında evlendiniz.
İki senelik evlilik iki çocuk.:KK57:
Üniversiteyi bitirip evlendiniz.
O zaman ilkokula 5 yaşında başladınız.:confused:
Ben yanlış okumadıysam bu denklemde bir yanlışlık var.

Hahaha istediği kadar 'bı kuruş vermem' desin
Mesleği gereği silah kullanıyorsa yüksek ihtimalle devlette asker-polistir. Siz nafaka davasını kazandıktan sonra isterse vermesin, maaş bordrosundan ipe ipe alırlar . İnsan kaynaklarında çalıştığım dönem bir adam vardı. Nafakasını ödemeyince icralık olmuş. Onun maaşının bir kısmını eşi için kesiyorduk-ki adam zaten asgari ücretle calisiyordu.

Ayrıca böyle bir adamla nereye kadar yaşayabilirsiniz? Hadi şimdi bosanmadiniz, adamın hamuru belli, 5 yil sonra düzelecek mi ki?

Canım ne kadar affetsende bir sonraki asama ayni bir insan degismez ne desem boş çocuklar insanini elini ayağını bagliyor allah yardımcı olsun
Malesef ki oyle..

Soylenecek hersey soylenmis zaten... 23 yasinda herseyi cok hizli yasamissin

Ben bisey eklemek istiyorum.. silahi var demissin.. asker veya polis olmali..

Gecimsizlikten dolayi uzaklastirma alirsa devlet silahina el koyar.. seni bide tehdit ediyormus, her turlu alirlar silahini..

Hic korkma bos laflar bunlar..
Annem de ayni seyi dedi sikayet edersen o silahina el konulur diye ama iste o zaman da dsha cok delirir yapar biliyorum.

23 yaşında evlendiniz.
İki senelik evlilik iki çocuk.:KK57:
Üniversiteyi bitirip evlendiniz.
O zaman ilkokula 5 yaşında başladınız.:confused:
Ben yanlış okumadıysam bu denklemde bir yanlışlık var.
Bi yas kucuk basladim ilkokula 18de uniye basladim 21de de bitti iste.

Hahaha istediği kadar 'bı kuruş vermem' desin
Mesleği gereği silah kullanıyorsa yüksek ihtimalle devlette asker-polistir. Siz nafaka davasını kazandıktan sonra isterse vermesin, maaş bordrosundan ipe ipe alırlar . İnsan kaynaklarında çalıştığım dönem bir adam vardı. Nafakasını ödemeyince icralık olmuş. Onun maaşının bir kısmını eşi için kesiyorduk-ki adam zaten asgari ücretle calisiyordu.

Ayrıca böyle bir adamla nereye kadar yaşayabilirsiniz? Hadi şimdi bosanmadiniz, adamın hamuru belli, 5 yil sonra düzelecek mi ki?
Evet mecburen vercek 2tane cocuk var burda, asker canm joh esim. Hep duzelir diye baktm zaten dovmesine hakaretlerine bagrmasina herseyine ama olmuyo.

Esiniz polis mi? Sizin acilen savciliga suc duyurusunda bulunmaniz lazim. Evi terk etmeniz gerekiyor mu bilemiyorum,korkuyorsaniz siginma evine gidebilirsiniz. Bulundugunuz ildeki doluluk oranina gore 3-6 ay arasinda kalabilirsiniz. Bosanma davasi acmis olmanizsart degil siginma evine yerlesmek icin. Cocuklarinizin ve kendinizin nufus cuzdanini almayi sakin unutmayin. Basvuruyu o sekilde yaparsiniz. Savciliga gitmeniz sart. Onlar da sizi yerlestirebilir siginmaya. Acikca soyleyin gidecek yerim yok canim tehlikede kocam cocuklarla beni tehdit ediyor deyin. Duruma gore bana ozelden yazin siginma evindeki islemleri hizlandirmaya calisirim mutlaka
Cok tesekkur ederm , sagolun..

Böylesine kendim ettim kendim buldum denir:işsiz:sorunlu adama 2 çocuk neden yapıyorsun ilk bebeğinin günahı ne? Öff ilki5 aylıkken hamile kalmışsın bir de. Sen böyle doğurmaya devam edersen işin zor.
Bu arada daha lohusasın biraz zaman geçsin o zaman kararını verirsin
Oldu iste, aldir diye dovdu bile ama aldirmadm hic de dusunmedim 2.nin gunahi ne...

İyi bir işim var diyorsunuz ama küçücük bebeği hicbir hakimin anneden ayirmayacagini bilmiyorsunuz. Ilginç gerçekten.
Yaş 23, 2 çocuk. Kariyeri ne ara yaptınız?
Gerçekten iyi bir işin varsa tut evini bak çocuklarına, ailenden izin mi alacaksın boşanmak icin

Kizlar 2bebegim var Allaha emanet .. biri 15aylik oteki 28gunluk, esim fazlasiyla anlayissiz kiskanc bencil biri 2senelik evliligimde yapmadigi kalmadi iyi de bi isim var cok sukur cogu insan olsa gerÇekten cekmezdi kac kez bosanmanin esigine geldm ama esim yalvardi duzelcm diye aileler de arkamda olmadi hep barstm cocuklarmn hatrina smdi esm diyo ki yine bosanmicam eger bosanrsan cocuklardan birini alirim ya da bosaninca hicbisey talep etmicksn omur boyu bu cocuklar da sen de benm dusmanm olcaksn o saatten sonra senin yetistirdigin cocuk da dusmanm olur diyo ya da beni oldurcekms sonra cocuklari en son da kendini isi geregi silah tasiyo esim. Hic normal bi ruh hali yok yani..
Devlete sığın diyecem de...

İyi bir işim var diyorsunuz ama küçücük bebeği hicbir hakimin anneden ayirmayacagini bilmiyorsunuz. Ilginç gerçekten.
Yaş 23, 2 çocuk. Kariyeri ne ara yaptınız?
Gerçekten iyi bir işin varsa tut evini bak çocuklarına, ailenden izin mi alacaksın boşanmak icin
Bilmiyorum demedim ki 0 12 yas grubu anneye aittir annede ahlaksizlik ya da madde bagimliligi gibi bi durum olmadigi surece , o kanunla alirim demiyo ki kanun disi alirim diyo gerekirse

Allah senin yardımcın olsun ne kötü kalpli oluyor bu erkekler işler ters gidince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor dava açıp iki çocuğunu da alabilirsin mahkeme zaten asla anneden ayirmiyor birde nafaka tazminat derken bizi öldüreceğini söyledi diyip uzaklastirmada çıkart babanın evine dön ne diyim

Yani bosanmayi 2sartla kabul ediyo ederse ya cocuklardan birini alcak ki asla vermicemi biliyo ya da omur boyu cocuklarla bi alakasi olmicak bi dakka bile gecirmick bes kurusu dahi gecmicek . Cocuklar babasiz buyumesn istiyosan bana itaat etmeye mecbursun diyo
Ohh ne alâ memleket...

Back
X