• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 5 aylık evliyiz ?

Navyblue3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
80
-16
3
24
Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya

Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Zaten böyle konuların olmazsa olmazı atlı kovalar gibi yapılmış çocuk olur nedense..

Zaten böyle konuların olmazsa olmazı atlı kovalar gibi yapılmış çocuk olur nedense..
Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Evet sürekli suratına tükürülüyo, bir de uyuşturucu bağımlısı çıktı :KK70: maşallah nazar değmesin o evliliğe. İnanmadım konuya

Baslik harika cidden. Daha 5 aylik evlisiniz??? Suratiniza tukurme kivamina gelmesi icin erken evet, ama hamile kalmak icin de 5 ay cok erken degil mi?? Yangindan mal mi kaciriyorsunuz
Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok

İşinize gelince yaşım küçük vs demişsiniz ama 21 yaşındayken, birinin ikinci evliliği olurken yaşınızın küçüklüğü sizi rahatsız etmemiş. Hamile kalmak için yine maşallah hiç yaşım küçük dememişsiniz. Niye şiddet görünce yaşım küçük bahanesini kullanıyorsunuz?

Şiddet yok küfür yok ama suratına tükürmek var, aferin sana. Bence böyle insanlara müstehak.

Komedi misin? Adam daha 5 aylık evlilikte yüzüne tükürüyor, omuzlarından sarsıyor sense evliliğimden mutluyum diyip hamile kalıyosun. Çocuğa yazık sizin gibi anne babanın elinde büyüyecek.

Her zulme razısın zaten müstehak yani. İlerde adam senin ve çocuğun ağzını yüzünü patlatır sen yine canım kocişim dersin.

Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Evet belli bir zaman olması gerekiyor, eşinizin suratınıza tükürüp tükürmeyeceğini evlilik içinde öğrenirsiniz çünkü 1.5 senelik sevgililik döneminde değil.

Siz suratınıza tükürülmesinden ve gördüğünüz muamelelerden yediğiniz laflardan ve bağımlı kocanızdan memnunsunuz zaten. Konunun amacı nedir?

Kaç yaşındasın ikinci evliliğine ne kadar sürede yaptın neden hemen hamile kaldın bazı şeyleri daha fazla açarsan daha iyi anlarız ama sütten ağzın yanmış bende bir evlilik yaptım çocuğum olmadan ayrıldım ama evlilik düşünemiyorum yanlız sizin evlilikte hiç saygı yok başlamadan bitmiş kardeşim

O zaman, tükürüğünü silip yarabbi şükür demeye devam et. 21 yaşında 2. evliliğini madde kullanan adamla yaparken ailen bir şey demiyor mu sana? Ne biçim anne babalar var yahu, ne yiyip içip bu kafalara erişiyorsunuz? Koştur koştur hamile kalmış bir de. Allahım nasip etme.

Tecrübesiz de değilsiniz 2.evliliğiniz ama 5 ayda daha evliliğiniz oturmamışken koştur koştur bu adamı baba yapmanız şart mıydı gerçekten? Yaşınız küçük madem ne cesaretle ikinciye evlenip hemen çocuk yapıyorsunuz? Adam 2 kere suratınıza tükürmüş evliliğimden memnunum diyorsunuz. Seçim sizin hayat sizin. Buraya ne amaçla konu açtınız onu anlamadım

Yaşın küçük beş aylık evliyin üstelik ikinci evlilik beş ayda surata tükürme kıvamına gelmişsin neden hamilesin bunu sorgula bence tek pişmanlığın bu olmalı korunmak iiçin bir sürü yöntem var ya elinizdeki telefonu interneti verimli kulanın biraz yahu

Back
X