Daha 5 aylık evliyiz ?

İyi bir eş ve baba seçememişsin
İnsan değişmez bir varlık yapman gereken o senin yüzüne tükürünce sende onun yüzüne tükür ki anlasın senin ne hissettiğini , bu tükürme ömürboyu sürecek sende antrenmanla ol ona pabuç bırakma sakın !!!!

Hödük bir kocanız var ve onu affetmek için sebep bulamıyorsanız foruma yazın. Gerçekler yüzünüze çarptıkça size yaptıkları beyninizde hafifliyor, yok oluyor. O hödüğü millete savunmaktan yaptıklarını unutuveriyorsunuz ve böylece yampiri evliliğiniz kurtulmuş oluyor.

Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Tıp, bilim dünyası bunu Allah ın nasibi diye açıklamıyor. Meryem ana mısınız siz de takdirle oldu o çocuk. İsteyerek ilişki yaşadınız ve isteyerek oldu. Bakın, isteyerek diyorum.

Yüzüme dediğim zaten mecazi anlamdı canım tüü sana derler ya o biçim bişeydi , suan iyiyiz bu yazıyı paylaştıktan 10 dk sonra normale döndük eşim normalde çok insaflı biri normalde evde ben baskın karakterim , o gün öyle cinlendi diyelim evlilikte hersey oluyor hata benim forma yazmamdı çok pişman oldum bu tepkileri görünce hemen ayrıl demeler akıl hocası kesilenler neler neler , teşekkül ederim 😍❤️
Yüzünüze tükürdükten 10 dk sonra düzelmeniz daha korkunç
Ani duygu değişimli bir ilişki o yüzden az sonra suratına yumruk indirip 15 dk sonra gülümseyebilir
Evdeki baskın karakter benim diyorsunuz odaya girip kapıyı kilitliyorsunuz hayatımda böyle baskın karakter görmedim 😏 kendinizi kandırmaya devam😏

Back
X