- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Navyblue3434
Abovv.ackene ne oldu yavru kus21 yaşında 2,evlilikmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abovv.ackene ne oldu yavru kus21 yaşında 2,evlilikmi
Siddet kufur yoksa valla pirlanta gibi evlilik. Arada bi tukurup sarsiyosa nolmus.Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Konuştukça batıyorsunuz cidden hala iyi niyet arıyorsunuz eşinizdenNe yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Eşinin 2.evliliği.21 yaşında 2,evlilikmi
Tıp, bilim dünyası bunu Allah ın nasibi diye açıklamıyor. Meryem ana mısınız siz de takdirle oldu o çocuk. İsteyerek ilişki yaşadınız ve isteyerek oldu. Bakın, isteyerek diyorum.Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Bende diyorum başkasının konusunda niye bu var:)
Bir de bu nicke tükürsün istemiştir…
Yüzünüze tükürdükten 10 dk sonra düzelmeniz daha korkunçYüzüme dediğim zaten mecazi anlamdı canım tüü sana derler ya o biçim bişeydi , suan iyiyiz bu yazıyı paylaştıktan 10 dk sonra normale döndük eşim normalde çok insaflı biri normalde evde ben baskın karakterim , o gün öyle cinlendi diyelim evlilikte hersey oluyor hata benim forma yazmamdı çok pişman oldum bu tepkileri görünce hemen ayrıl demeler akıl hocası kesilenler neler neler , teşekkül ederim![]()
Ben ona güzel bir nick buldum. @kakılmış1616Bir de bu nicke tükürsün istemiştir…
@tostmakinesinekonulmayantost da olabilirBen ona güzel bir nick buldum. @kakılmış1616