Eger birseye kirilip gucenmediyse kocaniz;birseyi yok klasik turk erkegi,evlendi garantiye aldi Seni.
Bizde size benzeriz.nisanliyken Annem bize gezmemiz icin uzun saatler vermiyo diye kizardi.yeni evliydik ikindi gibi disari cikmistik Hadi aksam oldu eve donelim dedi.Noluyoz dedim?evde kimin var bekleyen ?ama esim hala Boyle aksam oldu mu haydi eve..
Cepte olduk canim..
eşinizle konuştunuz mu?
7 sene bitmek bilmeyen sevgiye,evlendikten sonra ne oldu diye?
7 sene deli gibi aşık olan adam birşeye kırılsa dahi sanmıyorum ki bu şekilde intikam alsın,
oturur konuşur anlatır derdini.
muhtemelen 7 sene çok çok imkansız gördü gözünde sizi,haliyle sizi,sizinle evlenmeyi olduğundan daha çok abartarak istedi.
evlendikten sonra ise abarttığını farketti ve o ulaşılmazı elde etmenin rahatlığıyla zafer koltuğuna kuruldu,
ve o koltuktan totosunu kaldırmıyor.
önce bir konuşun bu durumu,baktınız aynı tas aynı hamam,sizde ilgilenmeyin bir süre.
bekarken bu kadar peşinizde koştuğuna göre gene koşma ihtiyacı hissedebilir.
çok zor bir durum. 7 yıl dile kolay sanırımm evlilik öncesi bu kadar uzatmakta doğru degil. Allah sabır versn
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım eskı gunlere dönmeyı nasıp etsin bize yada 7 yıl onceye....
canım seni tanımıyorum ama haline inan üzüldüm.. kafamda hayalin canlandı[/QUOTE
bide tanısan kimseye anlatamıorm anlatsamda yok artık derler inanmzlar bazen ben gidip gönlünü alım dıorm haklı olduğum halde o zamanda kednime saygıslk yapmış gibi hissdeıorm neydık ne olduk allah kimseye yaşatmasın ezik oldum ya sınırden gülüuorm şimdide :)
evde birlikte bir şeyler yapmayı deneyemez misiniz?
bende yeni evli sayılırımikimizde çalıştığımız için tatil bulduğumuzda evden çıkmak istemeyiz
evde film izler oyun oynar konuşuruz
belki en azından iki taraflı mutlu olursunuz
ah canımmmmmm çok dedim ama yok bi film izlıcektık not seni sevıorm 50 kere dedim akşam izleyelim die tmm dedi başladı daha 10 dk geçmedi kavga ettik saçma sapan yorumlar yaptı gitti yattı onun mutlu olması için bn aramıcam sormıcam arkdşlarına karışmıcam yorum yapmıcam şikaytet etmıcem bişe demıcem sen bnm babammısın dıo gitme falan desem öküz sinir hastası etti beniiii ayyyy yalvardığı gunler aklıma gelıo yesem doymam yaaaaaaaaaaaa sewıorm ama salak kocamı ona guvenıo heralde böle bı kız bana evet dedi evlendi die totosu kalktı bununnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?