Daha 8 Haftalık Bile Değil Bu Şişkinlikte Ne Böyle?!

Civcivimmmm sende mi hamilesin :16::16::16::16: Deryaya sevinirken seninde hamile oldugunu ögrendim cok sevindim yaaa Allah ikinizede hayirlisiyla saglikla kucaginiza aldirmayi nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

Sütü 1 litre içersen siskinlik normal be canim azcik azaltsan :27:
:54:
Evet kedicim, bak neler neler kaçırdın foruma girmeyerek :9:
KOCAMAN BİR AMİNNNNN diyorum :69: :16:
Seni de hayırlısıyla bekliyoruz aramıza :34::49:

Muhtemelen etmek istemeyecektir ama isterse de tabiki sen istememekte özgürsün, zorla vajinal ultrason yapacak değil :34: Sıkma canını rahat ol.
Ben de aynen senin gibi ilk kez adetime 2 gün kala evde test yaptım, silik çizgi çıktı, sonra adet günümde tekrar test yaptım, biraz daha belirginleşti çizgi. Sonra adetimi 2 gün geçince de ilk kan testimi yaptırdım 399,97 çıktı.
Aradan 1 hafta geçince doktora gittim, ultrasonla karından baktı, keseyi göremedi, tekrar kan istedi. Bu sefer de beta hcg 3710 çıktı :16: Zaten 4 gün sonra da kesemizi gördük :nazar: :69::49:

bugün vajinal muayene oldum :17:
dış gebelik olup olmadığı bu yolla öğreniliyormuş,keseyi gördük çok şükür: )bayramdan sonraya gün verdi,daha çok küçükmüş :emir_bebek: senin bhcg maşallah çok yüksek çıkmış,benim ilki 150 ikincisi 409,8di.sonrada yaptırmadım zaten vajinal muayene ile göründü kese.

Civcivimmmm sende mi hamilesin :16::16::16::16: Deryaya sevinirken seninde hamile oldugunu ögrendim cok sevindim yaaa Allah ikinizede hayirlisiyla saglikla kucaginiza aldirmayi nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

Sütü 1 litre içersen siskinlik normal be canim azcik azaltsan :27:
:54:

evet tatlıkediiimmmm :29: :29: :29:
çok şükür :16: :nazar:
duana kocaman bir AMİN diyorum ve darısı sana :49:
senden de hayırlı haberlerini bekliyorum :34:
süt içmiyom yaaa artık :27:
bi heves içti 1 lt 3 4 gün.sonra bıraktım,yoğurt yiyorum:)

dış gebelik olup olmadığı bu yolla öğreniliyormuş,keseyi gördük çok şükür: )bayramdan sonraya gün verdi,daha çok küçükmüş :emir_bebek: senin bhcg maşallah çok yüksek çıkmış,benim ilki 150 ikincisi 409,8di.sonrada yaptırmadım zaten vajinal muayene ile göründü kese.
çok sevindim canım, tekrar hayırlı olsun :34:
Dış gebelik olup olmadığı ultrasonla kesenin rahim içinde olup olmadığına bakılarak anlaşılıyor canım, seninki çok küçük olduğu için karından göremem diye vajinal bakmıştır. yoksa karından da bakılsa dış gebelikse eğer anlaşılıyor :34:
Beni de bayramdan sonra çağırdı, inşallah kalp atışlarını da duyacağız o zaman :16:

evet tatlıkediiimmmm :29: :29: :29:
çok şükür :16: :nazar:
duana kocaman bir AMİN diyorum ve darısı sana :49:
senden de hayırlı haberlerini bekliyorum :34:
süt içmiyom yaaa artık :27:
bi heves içti 1 lt 3 4 gün.sonra bıraktım,yoğurt yiyorum:)

Amin Amin Amin canim insallah insallah :54::54:

öyle bi litre içecegine aksamlari 1 bardak süt iç yaninda ceviz ye mis gibi yeter civcivim ama 1 litre içme :52:
yogurtta güzel alternatif :56:
Saglikla gelsin insallah bebisleriniz kizlar :16: :16:

evet arkadaşlar,
5 haftalık hamileyim Allah'a şükür,
hamile kalamdan önce biraz kilo aldığımı hissediyordum zaten(hamile değilken aldım 2 3 kilo),
bir de üstüne hamile kaldım,
fakat karnım haddinden fazla şişti.
sabahları hafif bir kahvaltı yapıyorum,
öğlen kuru meyve ve ceviz yiyorum,
akşamlarıda eşime iftarda eşlik ediyorum abatrmamak kaydıyla ve günde 3 lt su içiyorum,
süt de içiyorum sık sık.
ve gün sonunda en az yarım saat yürüyüş yapıyorum,kabızlıkta yok,e bu şişkinlik niye :26:
çok kilo alacağım diye korkuyorum.
hamilelikte ödemi ve şişkinliği engelleyici bir yol var mıdır?
şöyle sadece karnımız şişse geri kalan tüm yerler aynı kalsa ne güzel olur :31:
gören kilo almışsın diyor,hamileliğim anlaşılmıyor henüz ama şişim: ((
çok rahatsız hissediyorum kendimi sanki yemiş yemişte vicdan azabı duyuyorum.
anneme söyledim bana çekmişsin dedi.
annem her 2 gebeliğinde de 2 aylıkken karnı fırlamış,teyzelerimde de öyle oldu kuzenlerde de.
genetik mi acaba :44:
annem 57 kiloyla hamile kalmış ve doğum yapıp eve geldiğinde lohusa haliyle tartıda 65 çıkmış.gayet iyi bence.
umarım bende bana yarayan en az kiloyla kapatırım 9 ayı :nazar:
şimdi sizlerden fikir istiyorum,
hamlilelikte nasıl beslenmeli,şişkinliğin çözümü var mı ödemi nasıl en aza indiririz?

Canım bebeğin hayırlı olsun inşallah.. sebebini bilmiyorum ama sanırım ilk bebek olduğundan.. çünkü benimde daha 5 haftalıkken neredeyse patlamak üzereydim.. çok fena bir şişlik vardı sonradan azaldı. benimde yapım acayip müsait kiloya 28. haftadayım şimdiden 11 kilo aldım. ne yapıcaz bilmiyorum..

ya aynı şey bendede var beni tanımayan biri 5 aylık fln zannediyor ama folik asit şişinlik yaptıı bende duymuştum

Canım bebeğin hayırlı olsun inşallah.. sebebini bilmiyorum ama sanırım ilk bebek olduğundan.. çünkü benimde daha 5 haftalıkken neredeyse patlamak üzereydim.. çok fena bir şişlik vardı sonradan azaldı. benimde yapım acayip müsait kiloya 28. haftadayım şimdiden 11 kilo aldım. ne yapıcaz bilmiyorum..

şimdi 10 haftalık oldum o şişkinlik bende de geçti.fakat kilo alma meselesi çok kafama takılıyor :50:
benimde yapım çok müsait kilo almaya: ( zaten kilo aldım sonra hamile kaldım.1 haftadır bulantılardan dolayı biraz verdim gibi fakat sonumu düşünemiyorum :1:

ya aynı şey bendede var beni tanımayan biri 5 aylık fln zannediyor ama folik asit şişinlik yaptıı bende duymuştum

benim şimdi geçti çok şükür :nazar:

şimdi 10 haftalık oldum o şişkinlik bende de geçti.fakat kilo alma meselesi çok kafama takılıyor :50:
benimde yapım çok müsait kilo almaya: ( zaten kilo aldım sonra hamile kaldım.1 haftadır bulantılardan dolayı biraz verdim gibi fakat sonumu düşünemiyorum :1:

benim hiç bulantım olmadı hiç veremedim sürekli aldım şu an 16 kilo almış durumdayım. nasıl doğurucam beeen :emir_bebek::49: :1:

benim hiç bulantım olmadı hiç veremedim sürekli aldım şu an 16 kilo almış durumdayım. nasıl doğurucam beeen :emir_bebek::49: :1:

gene iyi ya: )
ben daha çok alırım gibime geliyor.
evlendiğimde 56 falandım,birden zayıfladım sporla vs.52 oldum.
tam ideal kilomdu,sonra yine 56 oldum ve hamile kaldım: ((
şuan 58 kilo olmuşum: ((
üstelik minyon tipliyim.umarım çok almam :50:
bu arada senin durumun nasıl?yani hareketin kısıtlanıyor mu?günlük işlerden geri kalıyor musun?
ben kpss ye hazırlanıyorum,dersanemde var haftada 2 gün.ilerleyen dönemlerde zor olur mu diye düşünüyorum bazen.

gene iyi ya: )
ben daha çok alırım gibime geliyor.
evlendiğimde 56 falandım,birden zayıfladım sporla vs.52 oldum.
tam ideal kilomdu,sonra yine 56 oldum ve hamile kaldım: ((
şuan 58 kilo olmuşum: ((
üstelik minyon tipliyim.umarım çok almam :50:
bu arada senin durumun nasıl?yani hareketin kısıtlanıyor mu?günlük işlerden geri kalıyor musun?
ben kpss ye hazırlanıyorum,dersanemde var haftada 2 gün.ilerleyen dönemlerde zor olur mu diye düşünüyorum bazen.

bazen bulaşıkları makinaya koycak halim bile olmuyor. çok fenayım. sürekli uyumak istiyorum.
canım belki yapıdan yapıya değişir ama ben çok zorlanıyorum. inşallah sen zorlanmadan halledersin işlerini.
bende kpss düşünüyorum ama şimdi mümkün değil. bebiş doğacak büyüyecek en az bir yaşına gelecek, ancak öyle yapabilirim. bu halde çok zor.

bazen bulaşıkları makinaya koycak halim bile olmuyor. çok fenayım. sürekli uyumak istiyorum.
canım belki yapıdan yapıya değişir ama ben çok zorlanıyorum. inşallah sen zorlanmadan halledersin işlerini.
bende kpss düşünüyorum ama şimdi mümkün değil. bebiş doğacak büyüyecek en az bir yaşına gelecek, ancak öyle yapabilirim. bu halde çok zor.

uyku sorunu bende de var.sabahları geç uyanıyorum artık.
inşallah zorlanmam.
eşim çok yardımcı oluyor sağolsun.zaten son ayda annemde gelecek.inşallah sıkıntısız hallederim bu sene.
ve inşallah sende istediğin zamanda atanırsın :nazar:

Back
X