- Konu Sahibi dunyayaenyakinyildiz
-
huzursuz bir ailedense boşanmış bir aile
emin ol daha sağlıklı büyür
canım eşin öfke kontrol sorunu yaşıyor.böyle anladım.öfkeyi kontrol etmek zor ama imkansız değil bunu nasıl yapacağı konusunda psikologtan yardım alabilir.üstelik bu aşamada kullanacağı bazı ilaçlar onu sakinleştirir.ben senin yerinde olsam eşimi bu konuda ikna etmeye çalışırım.ortada bir çocuk var sonuçta.benim eşimde seninki gibi çok sinirliydi ama kendi çabasıyla bunu yendi.senin gibi benim de en nefret ettiğim şey bağırma.bağıran her şeyden herkesten nefret ediyorum.
öncelikle eşin seni ve bu yuvayı kurtarmayı istiyor mu?eğer istiyorsa çabalamalı ve aşmalı bu sorunu.
zor bir durum gerçekten benim kardeşimde oldukça sinirli bir yapısı var ama zamanı gelincede çok espirili vede sakindir...zaman zaman olur erkeklerde fakat sizin eşiniz sa nırımkarakteri sinirli gibi...bir şey sormak istiyorum görücü usulüyle mi evlendiniz..yani evlenmeden önce ailedeki hayatına ve tarzına bakınca sinirli ve agresif hallerini görmediniz mi? yada geçer diye mi düşündünüz... bu arada allah yardımcınız olsun..size tek bir sözüm var boşanmayı düşünmeyin...mücadele edin eğerki seviyorsanız ve çocuğunuzun da geleceği için çaba gösterin...kolay olanı seçmeyin eğer düzeltebilecek bişey varsa...ya da sözünü çok kaale aldığı bir büyüğünden yardım isteyin..ki bu kişi gerçekten sır sahibi ve sizi eşinizi çok seven bir kişi olsun ki gerçekten yardım edebilsin..konuşsun...acaba iş stresi mi var? o bir ara iyi olduğunuzu söylemişsiniz..o zamandaki durum ve koşulları sağlamaya çalışın ve sinirliyken sakın bir erkeğin üstüne gitmeyin...mümkünse başka odaya geçin...eğer söz söylerseniz (ki eminim bu zor bir durumdur)..kimolursa olsun erkekler kavgayı o zaman büyütür...allah yardımcınız olsun ne söyliyeyeim..elimizden bişey gelsede yapabilsek keşke..ama lütfen mücadele verin...emin olun her insan ailesinde bu tip şikayetler yaşıyordur..ama ne yapacaksınız arada çocuk var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?