Evet kizlar daha acimi unutamadim bugün tam bir ay önce bebegimi kaybettim. 12. haftada düsük yaptim. Ve kürtaj sonrasi cok sorunum oldu agrilar kanamalar bide simdi basima mantar cikti
önümde birde bi düzü dr kontrollü var bu ikinci düsük oldugu icin dr ben ve esimde bi sorun mu var diye bakicaklar ve benim hormonlarima filan neyse ben bunlarla ugrasirken bide tekrardan is bulmaya calisiyorum hamileyken calismiyodum eeee parayada ihtiyacimiz var dedim tekrar bi ise girim hem bi faydam olur hem kafam dagilir biraz. bu arada ama kaynanam rahat birakmiyo. niye gelmiyosun niye gitmiyosun diye tavir yapiyo. zaten beni cok özlediginden böyle yapmiyo eskiden gider yardim ederdim temizlikti yemekti dr ben götürürdüm ama hamileligim bastan belli yok yorucu ve sorunlu oldugu icin gitmiyodum pek haliyle yardim da edemiyodum ve kaynanamda buna tavir yapiyo gecenlerde esimle tartistik konusmuyoduk kv geldi gördü konusmadigimizi hemen sucu benden buluyo yok birisi beni dolduruyomus ellin gelinleri neler neler yapiyomus falan filan hic umursamadim ama bayramda yine gittim iki gün ordaydim birlikte yemek pisirdik yardim ettim yani bugün gitmedim ve kendiside kizina gitmis orda kalmis dün gece bugün ariyo eeeeeeee yarin benim cok isim var diyo ve benden cevap bekliyo valla benimde isim var dedim yani üstü kapali gelmicem dedim hicccccc acima yasadigima saygisi yok daha gecen hafta geldi gece 11 bide disarida balkonda oturuyo gece 1 Kadar oturdu ondan degil ben misafiri severim ama resmen üsüdüm karnim agrimaya basladi hic düsünmüyo demiyo bu kiz daha gecenlerde kürtaj oldu soguk kapmasin diye Dogru dürüst Kiymet deger verdigi yok ama ben hep yardima gitmeliymisim bide arkadaslar ne yapsam hic yerine sayiliyo kiymeti yok yanlarinda benden üc Yas büyük görümcem evde ellini biseye sürmez ama ben salak gelin yapmak zorundayim biktim artik hepsinden sogudum hic gitmek istemiyorum oraya