• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha acimi unutamadan.......

Bende erken evlendim yasım küçük oldugu icin catılarım darmıs ve 1.5 aylıkken düsük yaptım evet cok üzüldüm ozaman ama kader verende alanda o herseyde var bi hayır gönlünü ferah tut Allahı gücendirme simdi iki tane kızım var binlerce sükürler olsun bunların hepsi bi sınav unutma buarada cok cok gecmis olsun kardesim

Seker kissss

cok sagol arkadasim sen ve senin gibi arkadaslarim beni cok umutlandiríyo evet haklisin bazen cok üzüldügüm Zaman kendime kiziyorum daha cok zor durumda insanlarin oldugunu bildigim icin ama her üzüldügüm ve agladigim Zaman hamd olsun diyorum yani bu zor günlerede hamd olsun insallah bende saglikli cocuklarimi alicam kucagima allahin izniyle :54:

Gelinler hizmetçi değil oğullarının eşidir bunu anlamıolar:18:
Kimseye bişey yapma yardım etme sana yapmıyorlarsa beklemicekler
Aradılar mı işim var de geç 3 çağıracak 5 çağıracak sonra vazgeçecekler
Yerinde olsam o işe yaramaz görümceyi arar çok kötüyüm gelde 2 işin ucundan tut derdim gelmiceği kesin eşinden bi şikayet oldu bitti :3:

:1: haklisin valla benim tembel görümceye anca o gider. Artik bas kaldiricam gerekirse arayi sogutucam ki anlasin artik herkes kendi evinde mutlu mesut yasin

İnsallah kardesim insallah sen kalbini bozma yeter

Seker kissss

:1: haklisin valla benim tembel görümceye anca o gider. Artik bas kaldiricam gerekirse arayi sogutucam ki anlasin artik herkes kendi evinde mutlu mesut yasin

Sen kocAnı evini kendini düşün gerisi Fas'a fiso
Stresle bebekte olmaz inşallah bidaha enyakın zamanda hamile kalırsı n

hayır tatlım herzaman yapmak zorunda değilsin tabikiii, düşük konusunda hiç kendini üzme ben yıllrca ne biçim anneyim bi bebeği taşıyamıyorum diye kendimi yedim bitirdim ,peş peşe 2 düşük yaptım sonra 6 aylıkım bi erken doğum ama sonunda dünyalar tatlısı 8 yaşında 9 ayyy yatarak okula gitmeyerek doğurduğum bi yakışıklım var,seninde olacak hiçç korkma ve kucağına alınca burda yazacaksın ,kromozom testlerini ve genetik araştırmalarını yaptır nerde oturuyosun ,hacettepede çok iyi prof.lar var .eğer sormak istediğin olursa yaz bana tam 4 yıl ağladım hep kendimi okulda arkadaşlar çocuklarını getirince kötüü hissederdim allah olmayana versin ,biraz uzun oldu ama kendini üşütme yat dinlen acını içinde yaşaıcaksın millete temizlik yaparak değil onlar gelsin senin evininkini yapsın....

Evet kizlar daha acimi unutamadim bugün tam bir ay önce bebegimi kaybettim. 12. haftada düsük yaptim. Ve kürtaj sonrasi cok sorunum oldu agrilar kanamalar bide simdi basima mantar cikti :ssz: önümde birde bi düzü dr kontrollü var bu ikinci düsük oldugu icin dr ben ve esimde bi sorun mu var diye bakicaklar ve benim hormonlarima filan neyse ben bunlarla ugrasirken bide tekrardan is bulmaya calisiyorum hamileyken calismiyodum eeee parayada ihtiyacimiz var dedim tekrar bi ise girim hem bi faydam olur hem kafam dagilir biraz. bu arada ama kaynanam rahat birakmiyo. niye gelmiyosun niye gitmiyosun diye tavir yapiyo. zaten beni cok özlediginden böyle yapmiyo eskiden gider yardim ederdim temizlikti yemekti dr ben götürürdüm ama hamileligim bastan belli yok yorucu ve sorunlu oldugu icin gitmiyodum pek haliyle yardim da edemiyodum ve kaynanamda buna tavir yapiyo gecenlerde esimle tartistik konusmuyoduk kv geldi gördü konusmadigimizi hemen sucu benden buluyo yok birisi beni dolduruyomus ellin gelinleri neler neler yapiyomus falan filan hic umursamadim ama bayramda yine gittim iki gün ordaydim birlikte yemek pisirdik yardim ettim yani bugün gitmedim ve kendiside kizina gitmis orda kalmis dün gece bugün ariyo eeeeeeee yarin benim cok isim var diyo ve benden cevap bekliyo valla benimde isim var dedim yani üstü kapali gelmicem dedim hicccccc acima yasadigima saygisi yok daha gecen hafta geldi gece 11 bide disarida balkonda oturuyo gece 1 Kadar oturdu ondan degil ben misafiri severim ama resmen üsüdüm karnim agrimaya basladi hic düsünmüyo demiyo bu kiz daha gecenlerde kürtaj oldu soguk kapmasin diye Dogru dürüst Kiymet deger verdigi yok ama ben hep yardima gitmeliymisim bide arkadaslar ne yapsam hic yerine sayiliyo kiymeti yok yanlarinda benden üc Yas büyük görümcem evde ellini biseye sürmez ama ben salak gelin yapmak zorundayim biktim artik hepsinden sogudum hic gitmek istemiyorum oraya :20:

Hos gormek lazim.onlar da gelin oldu onlaein zamaninda kaynanalari dur sen dusuk yaptin benle birlikte balkonda oturup sohbet etme usutursun dememistir :))) fazla ince takiliyosunuz bir iki istegini yapin ama herseyi degil tabi mesafeyi korumaya hakkinizi aramaya calisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır tatlım herzaman yapmak zorunda değilsin tabikiii, düşük konusunda hiç kendini üzme ben yıllrca ne biçim anneyim bi bebeği taşıyamıyorum diye kendimi yedim bitirdim ,peş peşe 2 düşük yaptım sonra 6 aylıkım bi erken doğum ama sonunda dünyalar tatlısı 8 yaşında 9 ayyy yatarak okula gitmeyerek doğurduğum bi yakışıklım var,seninde olacak hiçç korkma ve kucağına alınca burda yazacaksın ,kromozom testlerini ve genetik araştırmalarını yaptır nerde oturuyosun ,hacettepede çok iyi prof.lar var .eğer sormak istediğin olursa yaz bana tam 4 yıl ağladım hep kendimi okulda arkadaşlar çocuklarını getirince kötüü hissederdim allah olmayana versin ,biraz uzun oldu ama kendini üşütme yat dinlen acını içinde yaşaıcaksın millete temizlik yaparak değil onlar gelsin senin evininkini yapsın....

canim öncelikle senin adina cok sevindim mevlam yavrularini sana bagislasin. ben almanyada yasiyorum burda bi prof. var benim gibi cok sayida düsük yapan bayanlarla ilgileniyo persembe günü gittim bir sürü test icin kan aldi bide esimle gitmem lazim o da kan vericek. insallah bisey cikmaz sadece bu plasenta sorununda kalir. evet kendimi üsütmemeye bakiyorum yaz günü ayagimda corap var :1: ilk adetimde gecti cok sükür neyse insallah bende senin gibi saglikli cocuklarimi kucagima alirim allahin izniyle :54:

canim öncelikle senin adina cok sevindim mevlam yavrularini sana bagislasin. ben almanyada yasiyorum burda bi prof. var benim gibi cok sayida düsük yapan bayanlarla ilgileniyo persembe günü gittim bir sürü test icin kan aldi bide esimle gitmem lazim o da kan vericek. insallah bisey cikmaz sadece bu plasenta sorununda kalir. evet kendimi üsütmemeye bakiyorum yaz günü ayagimda corap var :1: ilk adetimde gecti cok sükür neyse insallah bende senin gibi saglikli cocuklarimi kucagima alirim allahin izniyle :54:

inşallah alırsın merak etme benimde 1 tane var zaten daha doğurmaya cesaretim yok ,çeken bilir tatlım ...

Hos gormek lazim.onlar da gelin oldu onlaein zamaninda kaynanalari dur sen dusuk yaptin benle birlikte balkonda oturup sohbet etme usutursun dememistir :))) fazla ince takiliyosunuz bir iki istegini yapin ama herseyi degil tabi mesafeyi korumaya hakkinizi aramaya calisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iste sekerim dedigin gibi o onlarin zamanindaydi gecti artik o zamanlar bazi kv sükür ediyor gelin ayda bir geldigi Zaman benimkide bulmus ama abartiyo

Back
X