- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi blackeyes06
-
İkiniz de hatalısınız. Ev onun evi düzen onun düzeni. Siz iyilik ettim diyosunuz ama bir insanın hayatının düzenine müdehale etmişsiniz. Ama ne olursa olsun anneniz de öyle hakaret edemez etmemeli. Pek uyuşmuyosunuz sanırım, az görüşmek en iyisi
Valla farklı bi zaman diliminde yaşamıyosak konu bu akşamın konusu? Ben mi yanlış gördüm ?Konuyu neden hortlattık?
İyi de bize neden atarlanıyorsunuz ki?Hepınız. Haklısınız
Her doğuran ana olmuyor ki, yada beklediğimiz gibi bir ana. Bak geçen burda okudum ben de, çocuğunu babaya bırakmış kadın, kocası kız kaçırmış bilmem ne. Adam da marketin önüne bırakmış. Sonra pişman olmuş. Bilmem ne. Hepsi hikaye. Doğurmakla, yapmakla olmuyor.Ben annemın benı sewdıgını dusunuyodum yanılmışım dogru herkes anac olmuyor
cok Haklısın babam zaten terk ettı hıc arayıp sormaz buda boyle bı versıyon işteHer doğuran ana olmuyor ki, yada beklediğimiz gibi bir ana. Bak geçen burda okudum ben de, çocuğunu babaya bırakmış kadın, kocası kız kaçırmış bilmem ne. Adam da marketin önüne bırakmış. Sonra pişman olmuş. Bilmem ne. Hepsi hikaye. Doğurmakla, yapmakla olmuyor.
dışarda da yedik gezdırdıkte ama bız ona ayak uyduramayız gunde 400 lırayı harcayacamayız anlıyorsunuz umarım...Anneniz de hayata öyle tutunmuş.
Sizin aile yaşantınız onda yokmuş ama o da böyle, onu böyle kabul edememekten kaynaklı probleminiz.
Evinin düzeni ayrıca, siz beğenmediğiniz şeyi değiştirmek istemişsiniz ama olmaz.
Dışarda yemek ise siz de ona eşlik edebilirdiniz, size de değişiklik olurdu. Ortak bir paydada buluşmuş olurdunuz.
Sen kendi düzenine kendi ailene bak boşver. Eşinle mutlu ol yeter. Annen de bu şekilde mutlu demek ki. Bi de bak kadın terkedilmiş. Onun psikolojisi de iyi değildir belki. Anne gibi yar olmaz. Ama olmayınca da olmuyor . Siniriniz yatışsın senin de annenin de, sonra bi günlüğüne bayramdan bayrama uğrarsın. Bişey değil. Uzak olan tatlı olur.C
cok Haklısın babam zaten terk ettı hıc arayıp sormaz buda boyle bı versıyon işte
Ya telefondan gırdım canım zaten skkn bıde sız ımla dan bahsedıyor sunuz
Anlıyorum,Dısardada
dışarda da yedik gezdırdıkte ama bız ona ayak uyduramayız gunde 400 lırayı harcayacamayız anlıyorsunuz umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?