- 17 Eylül 2015
- 762
- 1.658
- 113
- Konu Sahibi Na_zdarovye
-
Ya ben işleri gece yarıları yapıyorum hepÖnce bir gardrop içini güzelce yenilemek lazım bebeden detaylı kıyafetlerimi bile inceleyemiyorum ki..
Şuanda sadece giyiyorum ve ıh ıh bunu bi daha giymiycem dediklerimi çıkartıyorum dolaptan..
bende işten gelip üzerimdekiler direkt kirliye atıyorum koşa koşa mutfağaÖnce bir gardrop içini güzelce yenilemek lazım bebeden detaylı kıyafetlerimi bile inceleyemiyorum ki..
Şuanda sadece giyiyorum ve ıh ıh bunu bi daha giymiycem dediklerimi çıkartıyorum dolaptan..
Merhaba hoşgeldinizBen de geldim. sağlık harcamalarım sonrası boyumu fersah fersah aşan borcum oldu. iş çocuk ev hastane koşturmacasında fazla eşyaar iyice yük olmaya başladı. iki akıma da kapılıp toprlamaya calısıyorum.
bugun maaş günü. günlük yemek harcamamı hesaplayıp kenara onu atıp kalanla borc ödeyecegim
Ya ben işleri gece yarıları yapıyorum hepoğlum küçükken de öyle yapardım şimdi de . Mutfak dolaplarını da geceleri temizliyorum
Hafta içi zaten yapamazsınız bi cumartesi gece olabilir .Valla gece bişey yapamam işe zombi gibi giderim öyle olursa..
bu arada banyoya girmişken renkli çamaşırları da makineye tıktım
Günaydın,Günaydınburaya yazmayı alışkanlık haline getirmek istiyorum aslında okuyorum ama bi yazamıyorum nedense
Evet ya aynen öyle .Günaydın,
Buraya rutin yazabildiğim zaman biraz gaza gelebiliyorum, hem yazınca neler yaptığımı yada yapmadığım için eksikliğimi görebiliyorum günlük gibi oluyor yani..
Yarın eşim koltukları ve merdiven halılarını yıkayacak bu yüzden teras temizliğini yarına bırakıyorum… hem koltuklar yıkanır hemde arkasından süpürüp silip toz alabilirim..
birazsan patatesleri soyup patates oturtmasına başlarım inşallah..
sabah uyandık rutin oğlumu oynatarak ilaçlarını verdim ekmek almaya indik..
eve geldik onun mamasını yedirdim uyuttum..
ben kahvaltı yaptım.. eşim uyanınca oğlumu yıkar.. bugün hiçbir şey yapasım yok ama merdiven altıda çok dağınık duruyor..
Gerçi oğlumun yatağı gelirse onun yorganları yerleşmiş olacak.. bir de halı yıkama makinesinin işi bitince oda gidecek..
Oğlumun oyuncakları yerde ama kaldırsamda yeniden oynarken dağıtacağı için vazgeçtim toplamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?