- Konu Sahibi Na_zdarovye
-
Bazen insan çok yorgun oluyor normal yani arada içimizdeki makina da arıza veriyorbende dün eve gittik bulaşık mk temizdi onu boşalttım,pazardan kalan meyhane pilavının yanına çocukalr mantı istedi ondan yaptım hemen şipşak,çay kahve faslı uyku öyle bastırdı ki hiç bişey yapmadan uyudum
eve gidince hem yemek yapacak hem dünkü bulaşıkları toplicam
Selamlar, hoşgeldiniz.Herkese selam
Maaşımı aldıktan sonra ödemelerimi yaptım . Bu ay hedefim kredi kartını hiç kullanmamak. Yıl sonuna kadar kart harcamalarımı azaltıp olabildiğince nakit harcamaya geçmek istiyorum. Bu hafta için haftasonundan yemek planlamamı yaptım . Gün gün hazırlayıp saklama kaplarına koydum. Yemek hazır olduğunda dışarıdan yemek yemeye ihtiyaç duymamış oluyoruz. Okul çıkışı oğlumun bateri kursu var. Onu beklerken ben de 1 saat unuttuğum sureleri ezberlemeye karar verdim . Ajandama ilk sureyi yazdım bakalım.
Dibine kadar sıyırmısım bızlugu. Gecen hafta barbunya aldım 3 kilo. Porsiyonlayıp haslayıp buzluga cıkardım. 8 yemeklik cıktı bize. Ayda 2 kere yapsam seneye yeter. Salçam ve kompostomda var. Bir de ispir fasulyesi sipariş ettik komsum oralı aslen. Kardesi gönderiyor. Bir de nohut haslayıp koymak istiyorum kolaylık oluyor. Bu sene baskaca buzluk yapamayacagım malesef.Merhaba hoş geldiniz..
günlük yemek harcamasını hesaplarken mutlaka dolaplarda duran bakliyatlarıda kullanın 1-2 günü onlarla atlatırsanız bu sıkılık dönemde ciddi faydası olur size
Fazla eşya olunca dağınıklık temizlik bitmez çok net
Bir konuda yardıma ihtiyacım var. 5. sınıfa giden oğlum var. Malum bu yıl sınavları olacak. Ödevlerini yapıyor ama evde hala ek bir çalışma düzeni oturtamadık. Sizler bu işleri nasıl yapıyorsunuz? Bir de bu çocuklar -yeni nesil soru- adı altında nasıl sorular çözmeye çalışıyorlar hayret ediyorum . İyi ki bizlerin zamanında yokmuştu bu işler.
Kedim ameliyat oldu geçen hafta onunla ilgilendim okula git gel parka alışverişe derken zaman çok hızlı geçiyor. Ay dün hepsiburadadan alışveriş yaptık 1900 tl cif temizlik havluları yağ çözler vs 3 al 2 öde vardı . Depoya koyacağım kullanırız uzun süre dedim . Haftasonu arkadaşlarla mangala gittik. Oğlumun herşeyi sorun haline getirmedi bıktırdı artık böyle ağlaması evde huzursuzluk yaratıyor . Lego yapıyoruz parça çıktı kırıldı diye ağlıyor en basiti . Okul dönüşleri öğleden sonra park bisiklet Lego etkinlik . Bugün de Lego yapmak istemiyorum dedim 100 kez ağladı . Valla artık evde istemediğim bir şeyi kim olursa olsun yapmayacağım buda yeni kararım. Birkaç gün önce birkaç paket vitamin aldım onlar kargoda geliyorlar . Kasko yenilendi 11 bin tl 9 taksit .Selamlar nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?