Saç Şekillendiriciler Daha az ısıyla düz saçlar "İn Styler"

454545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
25
0
86
35
İzmir
Kızlar geçen gün tvde gördüm topshop ürünü in styler diye birşey.Daha az ısıyla saçları düzleştiriyor :teytey: .Fırçası var ve dönen bölmüyle tarıyormuş gibi düzleştiriyor.Topshop un türkiye sitesine bakın.Fiyatıda 155tl. Düşünüyorum almayı acaba siz ne dersiniz?

youtube'a in styler yazın ve videolarını izleyip görün lütfenn :)

bende videosunun seyrettim güzel bişye benziyor kullan var mı acaba

bende demin izledim pahalı ama önemli olan ısı derecesi ısıssı düşükse hiç bir seye yaramaz ama ısı yuksekse ebnce bu para verılırı çunku dıger duzlestırıcıler tek goporev yapıyo bu fıyata yakın bu hem bukle hem duzlestırıcı hemde dolgunluk verıyo umarım ısısıs yuksektır alıcam öleyse yazarım kızlar am kullanna varsa yazsın lutfen ::))

vallahi aradım kızlar ama ellerınde yokmus o yuzden ısısını soleyemezlermıs gelınce arasammıs bakalım :((

Hımm, yalnız değilmişim.

Ben de merak ediyorum bu instylerı kullanan yok mu hiç ?? umarım birileri çıkar da cümleten bi ışık gelir aydınlanırız.

Hımm, yalnız değilmişim.

Ben de merak ediyorum bu instylerı kullanan yok mu hiç ?? umarım birileri çıkar da cümleten bi ışık gelir aydınlanırız.

İnşaALLAH yaa çok merak ediyorum nasıl acaba?boshayallersmile

kızlar ankara'da yaşayanlar arcadium'daki topshop dükkanına baktınız mı hiç gidip almayı düşünüyorum da...ordakilere de sorarak almak daha mantıklı telefondan almaktansa, mağzada var mıdır ki acaba?

kızlar ankara'da yaşayanlar arcadium'daki topshop dükkanına baktınız mı hiç gidip almayı düşünüyorum da...ordakilere de sorarak almak daha mantıklı telefondan almaktansa, mağzada var mıdır ki acaba?

Evet ya bu iyi fikir, reklamlarda da arcadium yazıyodu ben uzağım çayyoluna bakma fırsatım olmadı, ama bakanlar umarım paylaşırlar burdan neler olup bitiyo??????

ben çayyolunda oturuyorum canım yarın veya salı günü gider bakarım kaydirigubbakcemile5

ben aldım sonundaaa gayet güzel çalışıyo birazcık ses çıkarsa da, başarılı oldukça. zamandan kazandım kesinlikle bi elimde fırça öbüründe düzleştiriciyle uğraşma devri bitti kaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun cnm..
Mümkünse videoyu veya resimini ve saçlarının resini eklemen mümkünmü ? Bende düşünüyorum ama pek emin olamadım..
Ayrıca ısısı nasıl dedikleri gibi az ısıyla saçı kırmıyor mu?
Şimdiden teşşekkürler.. :))

ben aldım sonundaaa gayet güzel çalışıyo birazcık ses çıkarsa da, başarılı oldukça. zamandan kazandım kesinlikle bi elimde fırça öbüründe düzleştiriciyle uğraşma devri bitti kaydirigubbakcemile2

Arkadaşım nasıl memnun musun?kaç kez kullandın?

Yani pratik mi kullanılışı,ne bileyim işte anlatsana biraz yaa,herkes merak ediyo,ona göre

biz de almak istiyoruz...

Bir de ne kadara aldın?
boshayallersmile

Back
X