Saç Şekillendiriciler Daha az ısıyla düz saçlar "İn Styler"

ben bu ürünü 1 hafta önce aldım ve çok memnunum saçlarım kıvırcık ve röfleli olmasına rağmen yapabiliyorum kuaförde bile saçlarım çok zor şekil alıyordu bu alet kesinlikle pratik ayrıca ürünü gittigidiyordan 42 tl'ye aldım..

konuyu açalı baya bi olmuş ama ben genedeyazıyım.öncelikle bu ürünü kullanmadım almayı çok düşündüm ama yorumları okuyunca ve fiyatlarıda görünce vazgeçtim.gittim babyliss markalı düzleştirici aldım.çok ama çok memnunum.42 tl ye almıstım sanırım.yüzük parmagı ve serce barmagınızın birleşimi kadar bişey.yani çok ince ve bu yüzden bukle de yapabiliyor.tavsiye ederim

arkadaşlar şunu söylemek istiyorum.ınstyler dan memnun kalanlar nerden aldıklarını söylerlerse memnun olucaz hepimiz.herkes bunu merak ediyor.farkındayız ki çoğu kişi sahtep memnun kalamışlar.memnun kalanlar ise orjinalini aldıklarından memnunlar.o yüzden nerden aldığınızı bilmek istiyoruz şimdiden teşekkürler lütfen cevap verin:61::59::59:

artık biri orjinalini nereden aldığını söylesede bizde alsak bekliyorum biri söylesin diye lütfennnnnnnn

kızlar geçen D shoppingde aynı in styler tarzındaki makineye benziyordu premier adlı markada aynısından çıkarmış kullanan var mı acaba bunu.sıcaklığı 3 kademeymiş enson 200 e çıkıyormuş.ilgilenenler D shopping sayfasından bakabilir o sayfada aranacak kelime yazan yere premier saç şekillendirici yazın hemen karşınıza çıkıyor.fiyatıda 155 den 64 e inmiş.

Son düzenleme:
bende almayı düşünüyorum ama topshop tan alcam diğerleri çakma sanırım en etkili sonucu da topshop veriyo galiba .senin saçların gür ve kalın telli mi mümkünse foto koyar mısın özelden de msj atabilirsin fotonu istersen arkadan da olur farketmez birisi daha yollamıştı fotoyu yüzünü kapatmış öyle de olur lütfeeeeeeeeeeeeeen :43: ya saçlarıma hep jole sürüyorum ancak öyle şekil verebiliyorum saçlarımı düzleştirmek istiyorum artık :14: phılıpsin düzleştiricisi war 205 dereceye alıyorum düzleşiyo ama kabarık sende de kabarma olyo mu

şimdi resim koyamayacağım ama inan çok memnun kalacaksın. ama topshoptan al. ben önce pahalı diye başka yerden aldım ucuza ve gelen resmen çakmaydı görür görmez anladım onu iade edip topshoptan aldım.. ve şu an çookk memunum. uçalrına dalgada veriyorum harika oluyor.ama yuvarlak kısmı üste gelecek şekilde çekmen gerek fönü. haa bu arada sık kullanım zarar veriyor ben haftada iki kere fön çekiyordum bu yüzden saçlarım çok yıprandı. çok sık kullanmasan iyi olur.

arkadaşlar şunu söylemek istiyorum.ınstyler dan memnun kalanlar nerden aldıklarını söylerlerse memnun olucaz hepimiz.herkes bunu merak ediyor.farkındayız ki çoğu kişi sahtep memnun kalamışlar.memnun kalanlar ise orjinalini aldıklarından memnunlar.o yüzden nerden aldığınızı bilmek istiyoruz şimdiden teşekkürler lütfen cevap verin:61::59::59:

topshoptan aldım çok memnunum. daha önce başka siteden aldım yarı fiyatınaydı. şimdi site adı vermek istemiyorum kötü reklam olmasın diye ama güvendiğim bir siteydi yine de çakma geldi.ben orjinalini daha önce gördüğüm için sahtesini ayırt edebildim ve hemen iade ettim.

Kızlar bu üründen normal bildiğimiz düzleştiricilerin performansını beklemeyin derim.
Kesinlikle bir işe yaramıyor ilk yaptığımda üzerinden düzleştiriciyle geçmek zorunda kalmıştım
Verdiğim o kadar paraya yazık oldu 3 aydır kullanmıyorum.Aldım ve kenarda duruyor öylece

yav ben taktım kafayı buna öyle devamlı fön çektiren biri değilim kuoför evime uzak böyle bi ürünle her banyodan sonra nemliyken kullansam saçlarım omuzdan aşağıda düz sanırım kalın değil birde lüle fln hiçmi yapmıyo hadi biri beni ikna etsin :(

Kızlar benim maşamın üzerine takılan fırçası var.O da aynı işi görür mü acaba?

merhaba arkadaşlar ben ınstyler'ı geçen sene almıştım düzleştirme işlemi başarısızdı bende,ısısı yeterli gelmiyordu sanırım bukleyi çok güzel yapıyor iri iri,ama fırçaları ve dönen başlığının arasına saç telleri sıkışınca kopartıyor ne kadar dikkatli olsamda.Geleyim asıl konuya yine saçıma maşa yaparken instylerın dönen mekanizmasına saçım dolandı ve sıkıştı döndükçe dolanan tutam çoğaldı artık açamıyordum maşayı kafamın derisinin yandığını hissediyordum saçımı da kesemezdim tam tepedeydi fişten çıkardım başımdan mümkün olduğu kadar uzak tutarak soğumasını bekledim maşa soğuduktan sonra saçımı kurtarabildim.Instyler kullanılmaz bir hale gelmişti artık dönen mekanizması bozulmuştu.İyi ki saçımdan değil makineden oldum,bende kötü bi anısı olduğu için önermiyorum.

Bende de var 2-3 kere kullandım.aldığımda 150 küsur vermiştim.maalesef saçlarımı çok kötü kabarttı ve arkadaşın dediği doğru dolanıyo saç.bana yaramadı açıkçası.beğenmedim bir kenarda duruyor.sahibindene ilan koyup satmayı düşünüyorum fuzuli duruyor...

Ben de kullanıyorum ve beklediğim gibi çıkmadı
Saçlarım çok gür çok kabartıyor çok güzel bir düzleştiriciliği de yok

Kızlar bende videolarda görüp çok beğenmiştim dayanamayıp aldım ama o kadar pişman oldum ki ağlıcaktım resmen sinirimden ilk alindıgında kutudan cikti denedim saatlerce hiçbir işe yaramıyor. şimde evin icinde nerede oldugunu bile bilmiyorum hiç açmadım bir daha. ısısı çok düşük ben tavsiye etmem yani.

Back
X