• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha bir gün tanışılan kişinin aşırı ciddiye alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
ablam için endişeleniyorum. bir uygulamada daha bir gün konuştuğu kişiyi aşırı derecede övüyor. çok iyi şöyle böyle. ciddi düşünüyor diye. farklı bir şehirdeymiş, yakın zamanda buluşacakmış.neyse iyi biri olabilir ya da olmayabilir de orasını bilemem ama bu kadar övmesine insan tepkisiz kalamıyor.

ablam siz beni hep aşağılıyorsunuz diye başladı lafa. beni kıyaslıyor ailem sana niye bişey demedi de bana diyor diye. bende tanışarak evlendim biz aynı şehirde aynı okuldandık. birde o kadar iyi olmasına rağmen eşime aylarca kuşkuyla baktım ne olur ne olmaz diye içimden yani pat diye bu kadar aşırı güven duymadım.

ailemde biliyor huylarımızı ablama aşırı tepki gösterirken bana haliyle fazla birşey dememişlerdi ben attığım adımı sağlam atmaya çalışıyorum ama o pat diye dalıyor.

tamamen ben yalnız mı yaşacağım yalnız mı kalacağım modunda, sanki sadece yalnız kalma korkusu var, onun için yapıyor. bu şekilde insan kendini tehlikeye atabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Aslinda eksik olan kismi gidermeye calisiyor.
Aile tarafindan kabul,bir hayat arkadasi tarafindan da sevilmek istiyor ki bunda bir problem yok.
Basarisiz bir tecrube yasadigindan oturu bunu telafi etmek derdinde.Hakli endiseleriniz anlasilabilir.Onun aceleci tavri da pek mantikli gelmeyebilir.
Ama bu kadar acelicilik ve ovgu asiri derecede sevgi yoksunlugu ve bunu giderme istedigi gibi geldi bana.
Birsey diyemedim.

Psikolojisi cok normal görünmüyor.
Daha tanisali 1 gun olmuş.
Evet sosyal medyadan da iyi insanlarla tanisilabilir. Illa kötüdür diyemeyiz.
Ama ne bu acele?

Sosyal medya en nihayetinde ne kadar tanıyabilirsin ki? Ama ablanız bir günde tanımış öyle mi? Basireti mi bağlanmış almadım ki.

hiç evlenmemiş koca meraklıları gibi davranıyor ablanız:KK53: ikinci defa mı boşanmaya çalışıyor enteresan, insan biraz bekarlığın tadını çıkarır.

ayrıyetten çocuğu da varmış bu durumda ekstra eleyici olması gerekiyor yazık.

İnsanlara körükörüne inanma yetisini nasıl kaybetmedi hayret ettim.Sanırım yaşadıkları tecrübe edinmeye yetmemiş. Herşey/herkes hayal ettiği gibi olacak zannediyor ya da inanmayı tercih ediyor.

Sizi hiç alakadar etmesin gerekirse 1 saatlik tanıştığı kişiylede görüşebilir. Sizin karışmanız doğru değil.

Psikolojisi cok normal görünmüyor.
Daha tanisali 1 gun olmuş.
Evet sosyal medyadan da iyi insanlarla tanisilabilir. Illa kötüdür diyemeyiz.
Ama ne bu acele?
çok uzun saatler konuşmuşlar ve ben tepki gösterince işte zaten tanımak istiyorum onu anlatıyorum diyor da fazla ciddiye alıp övmesi falan tuhaf geldi bir de hemen aileme niye söylüyorsun diyorum onların tepki vereceği belli.

Sevgi ve ilgi açlığı oluşmuş gibi. Ailece biraz üstüne düşün bir süre özen gösterin kendini değerli hissetsin
bana dedi ki sen orda kocanla mutlu ol ben ana baba kahrı çekiyim diyor. ayrı evde yaşıyor ve çalışmıyor valla tam tersi herşeyiyle annem babam çekiyor. cidden nasıl muhabbeti devam ettirebilirim bilmiyorum o kadar nefret oldu içimde, eskiden beri böyle garip laflar içimde sevgi bırakmadı ki

ablam için endişeleniyorum. bir uygulamada daha bir gün konuştuğu kişiyi aşırı derecede övüyor. çok iyi şöyle böyle. ciddi düşünüyor diye. farklı bir şehirdeymiş, yakın zamanda buluşacakmış.neyse iyi biri olabilir ya da olmayabilir de orasını bilemem ama bu kadar övmesine insan tepkisiz kalamıyor. bir de aileme hemen anlatmış ben tanışacam falan diye. tabi ailem bu durumlara tepkili yarı tutucu bir aile diyebilirim, evde tartışma çıkmış. Niye aileme anlatıyosun hemen diyorum ya böyle bişey olabilir mi?
ablam siz beni hep aşağılıyorsunuz diye başladı lafa. beni kıyaslıyor ailem sana niye bişey demedi de bana diyor diye. bende tanışarak evlendim biz aynı şehirde aynı okuldandık. birde o kadar iyi olmasına rağmen eşime aylarca kuşkuyla baktım ne olur ne olmaz diye içimden yani pat diye bu kadar aşırı güven duymadım.

ailemde biliyor huylarımızı ablama aşırı tepki gösterirken bana haliyle fazla birşey dememişlerdi ben attığım adımı sağlam atmaya çalışıyorum ama o pat diye dalıyor.

ablam boşanmıştı, bir çocuğu var. genelde derler ki burda okudum, yoğurdu üfleyerek yiyorum diye hiç öyle bişey yok tamamen ben yalnız mı yaşacağım yalnız mı kalacağım modunda, sanki sadece yalnız kalma korkusu var, onun için yapıyor. bu şekilde insan kendini tehlikeye atabilir diye düşünüyorum
23 yaşındaki kardeşim de böyle. Daha 1 ay olmuş internetten tanışalı şöyle iyi böyle iyi diyip duruyo. Kardeşim de saftır🤦‍♀️

Bu uygulamalardan bulunan kişilere hiç güvenmiyorum açıkçası. Adam sapık mı polis tarafından aranan biri mi yoksa katil mi bilemiyor insan. Kimse yanlış anlamasın tenzih ederek söylüyorum yoksa herkesin bir olmadığını ben de biliyorum.
Bu devirde normal hayaattan tanıştığından fayda yok :( Bence siz uzakdan durumu izleyin. Çok da tepki vermemeye çalışın. Allah korusun ablanızın başına bir şey gelse bu sefer anlatmaya çekinir. En azından bir şey oldu mu anlatacağı insan olsun.

Ablan yalnız ve bağlanıcağı birini arıyor
Bu tip net tanışmaları da ne çıkacağı belli olmaz.
Adamı sosyal medyadan araştırın.
İlla ki hakkında bilgiler çıkar
Ne iş yapıyormuş vs.
Ayrıca işi gücü düzgün de olsa yalancı olabilir daha görüşmediği kişiyle evlilik vs konuşması adamın yalancı olduğunu gösterir
Ablanın bir çocuğu varmış yazık umutlanmasın bu kadar.
Şimdi bekar insanla bile erkekler kolay kolay evliliğe yanaşmıyor
Yani çok zor ama iniş ben yanılıyorumdur.

Anahtar kelime beni hep asagiliyorsunuz.aileden goremedigi degeri bulmaya cabaliyor.bu sekilde davranirsaniz o da bu sekilde cikis arar.yanlis ya da dogru.

Bir Atalay filiz olabilir, ümitcan uygun olanilir,samuray kılıclı sizofreni olabilir nasıl güveniyor. ablanız 1 günde tanısıp evlilik hayalleri kuracak kadar mı yoklukta. Hele bismillah ciddiye alacaksa biraz daha konussun madem ama bu kadar cabuk olmamaalı. Cocuga da cok uzuldum,ablanız sizi dinlemiyorsa lutfen cocuga sahip cıkın.cocuguda arkasından sürüklemesin ne oldugu belli olmayan adamların yanına

Anahtar kelime beni hep asagiliyorsunuz.aileden goremedigi degeri bulmaya cabaliyor.bu sekilde davranirsaniz o da bu sekilde cikis arar.yanlis ya da dogru.
aslında onun davranışları buna sebep oluyor ailem benimle hiç yüz göz olmadı da onunla sürekli sorunları oldu, her türlü lafı söylemekten çekinmeyen saygı duymayan birisi, bilmiyorum aynı ailede büyüdük nasıl oldu🤔
evlilikten beklentisi de hep karşı tarafla ilgili. hep birinden beklentisi var. Diyorum ki mutluluk da gayretle oluyor, bazı şeyleri idare etmekle, sevdiğin insana her lafı konuşmamakla oluyor. ama havaya konuşuyorum hiçbişeyi kendi üstüne alınmaz. hep karşı taraf suçlu ona göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X