• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha bir gün tanışılan kişinin aşırı ciddiye alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında onun davranışları buna sebep oluyor ailem benimle hiç yüz göz olmadı da onunla sürekli sorunları oldu, her türlü lafı söylemekten çekinmeyen saygı duymayan birisi, bilmiyorum aynı ailede büyüdük nasıl oldu🤔
evlilikten beklentisi de hep karşı tarafla ilgili. hep birinden beklentisi var. Diyorum ki mutluluk da gayretle oluyor, bazı şeyleri idare etmekle, sevdiğin insana her lafı konuşmamakla oluyor. ama havaya konuşuyorum hiçbişeyi kendi üstüne alınmaz. hep karşı taraf suçlu ona göre

aslında onun davranışları buna sebep oluyor ailem benimle hiç yüz göz olmadı da onunla sürekli sorunları oldu, her türlü lafı söylemekten çekinmeyen saygı duymayan birisi, bilmiyorum aynı ailede büyüdük nasıl oldu🤔
evlilikten beklentisi de hep karşı tarafla ilgili. hep birinden beklentisi var. Diyorum ki mutluluk da gayretle oluyor, bazı şeyleri idare etmekle, sevdiğin insana her lafı konuşmamakla oluyor. ama havaya konuşuyorum hiçbişeyi kendi üstüne alınmaz. hep karşı taraf suçlu ona göre
Tek tarafli olmaz hicbir sey.ilk cocuksa ailen asiri korumaci yetistirmis olabilir.sen yapamazsin vs denen cocuklarda genelde bi durum yetiskin olunca oluyor.bilemem elbette cevremden hareketle konusuyorum.
Bence cok mudahil olmayin.yasayip gorsun.sunu da unutmayim suclanan suclar,saygi duyulan saygi duyar.suclanmasaydi surekli suclamazdi.farkinda olmasini saglayin

Benim ablamda öyle şuan iki çocuğu var ben yıllarca bunların peşinde mi koşucam hiç mi sevmiyim sevilmiyim diyor ama iki günde tanıdığı kişilerle görüşüyor saçma sapan tipler bakıyorum yamuk yumuk insanlar. Onun düşüncesi neyse ona uyacaksınız artık yapacak bir şey yok biz karışmıyoruz ama korkuyoruz başına bir bela gelmesinden çünkü ablam çok ters biri kötü birine denk gelir kavga ederse zarar verirler aklımız çıkıyor açıkcası. Zor bir durum.
Bence gizliden yakın olun yani destek veriyormuş gibi yapıp sizinle bir şeyleri paylaşmasını sağlayın. En azından kimle konuştuğunu bilirsiniz.

bana dedi ki sen orda kocanla mutlu ol ben ana baba kahrı çekiyim diyor. ayrı evde yaşıyor ve çalışmıyor valla tam tersi herşeyiyle annem babam çekiyor. cidden nasıl muhabbeti devam ettirebilirim bilmiyorum o kadar nefret oldu içimde, eskiden beri böyle garip laflar içimde sevgi bırakmadı ki
Ay yemin ederim ablam da öyle ben sizin gibi mutlu evlilik yapamadım diyor bizi suçluyor

Suan hic sağlıklı dusunemedigi cok belli. Hem yalnızlık korkusu var hemde sanirim bosanddigi için asagilik kompleksi olusmus olmalı ki hemen ailenizle bile paylaşmış bakın beni isteyen var gibi. Sizinlede kendini kiyaslayip gurur yapıyor sanki bosandi diye.

Yalnızlıktan bunaldığı bir dönemde olabilir. Bazen gidip benim bile saçma uygulamalara üye olasım geliyor ya, insanın anlık ruh haline göre değişiyor her şey. Daha ılımlı davranarak konuşmayı deneyin. Ailenizle de aranızda konuşun herkes sakin sakin karşısına geçip konuşsun.

bana dedi ki sen orda kocanla mutlu ol ben ana baba kahrı çekiyim diyor. ayrı evde yaşıyor ve çalışmıyor valla tam tersi herşeyiyle annem babam çekiyor. cidden nasıl muhabbeti devam ettirebilirim bilmiyorum o kadar nefret oldu içimde, eskiden beri böyle garip laflar içimde sevgi bırakmadı ki
Gitsin koca kahrı çeksin o zaman, ne edecen. Bazılarına koca her şeyden, evlattan bile tatlı geliyor. Babasına bir bardak su verse zoruna gider, kocaya paspas olur.

Ay yemin ederim ablam da öyle ben sizin gibi mutlu evlilik yapamadım diyor bizi suçluyor
ben uzun yıllar görüştüm evlendim o da iki ay tanıdı sonra bir yıl nişanlı kaldı evlendi ama hep benimle kıyaslıyor ben tanıdığım için mutluymuşum gibi. bir de benim mecburiydi işi olmadığından dolayı yıllarca bekledik bende çok stresli dönemler yaşadım, şimdi de öyle ama beni çok iyi ve mutlu görüyor.

ben uzun yıllar görüştüm evlendim o da iki ay tanıdı sonra bir yıl nişanlı kaldı evlendi ama hep benimle kıyaslıyor ben tanıdığım için mutluymuşum gibi. bir de benim mecburiydi işi olmadığından dolayı yıllarca bekledik bende çok stresli dönemler yaşadım, şimdi de öyle ama beni çok iyi ve mutlu görüyor.
Biraz kader kısmet meselesi iyi alıyorsun kötü çıkıyor kötü alıyorsun iyi çıkıyor insanları tanımak zor ama benim ablamda öyle sizinki gibi düşünebiliyor musun instada kayseride yaşayan biriyle konuştu aylarca bir de üzerine konuşmalarına bağlandı mı meğer adam evliymiş duyunca çok üzüldü ki benim ablam daha boşanmadı çekişmeli olduğu için şimdi biriyle konuşuyor arkadaşça ama babamların evine çaya götürdü babamlar tepki gösterince gizli kapaklı mı yapayım arkadaşım o benim karışmayın koca kadınım dedi bağırdı çağırdı daha ne dersin ki bu durumda 🤨 Allah Hidayet versin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden

çok uzun saatler konuşmuşlar ve ben tepki gösterince işte zaten tanımak istiyorum onu anlatıyorum diyor da fazla ciddiye alıp övmesi falan tuhaf geldi bir de hemen aileme niye söylüyorsun diyorum onların tepki vereceği belli.
Ergen bir abla en ağır imtihanlar dan biridir. Destek almanızı öneririm ben naçizane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X