Daha Boşanmadan Eski Eşiyle Yaşamaya Başlamış :(

Bizim bu hanımlar tam oh boşandım derken neden bir öç alma kavgasına giriyorlar anlamıyorum, şükret ondan kurtuldun, artık mutlu bir hayata yelken aç, ona çelme takacam diye uğraşırken kendine takacaksin ne gerek var. Bakalım onların evliligi sahih mi, boşver eski eşe dönebilmek için kadının başka erkekle evlenip zifaf yaşaması gerekir, eğer 3 talakla boşandı ise tabi. Bırak günahları yeter onlara niye dert ediyorsun kendine ya...
Bir insandan nefret etmek bile onu düşünmektir nefret bile etme, yaşattığını yaşar herkes no problem😊

Kurtulduğuma seviniyorum zaten. Ancak eski karısı çalışmadığı halde ayrılırken ona 2 ev vermiş. Ve ben çalışıyorum onun 2 kat maaş alıyorum. Üzerimde bir sürü kredi var onun borçları için çekilmiş.
Bunları boşanma gerçekleşmeden önce ispat etse idiniz, şimdi geçmiş gerek yok ki

Bizim bu hanımlar tam oh boşandım derken neden bir öç alma kavgasına giriyorlar anlamıyorum, şükret ondan kurtuldun, artık mutlu bir hayata yelken aç, ona çelme takacam diye uğraşırken kendine takacaksin ne gerek var. Bakalım onların evliligi sahih mi, boşver eski eşe dönebilmek için kadının başka erkekle evlenip zifaf yaşaması gerekir, eğer 3 talakla boşandı ise tabi. Bırak günahları yeter onlara niye dert ediyorsun kendine ya...
Bir insandan nefret etmek bile onu düşünmektir nefret bile etme, yaşattığını yaşar herkes no problem😊
Öç alma duygusu demeyelim buna. Çünkü ciddi manada mağdur edildim. Dert etmekte değil bu. İkinci evliliğimi bitirdim. Sayesinde gırtlağa kadar kredi borcu içindeyim.

Tm
Öç alma duygusu demeyelim buna. Çünkü ciddi manada mağdur edildim. Dert etmekte değil bu. İkinci evliliğimi bitirdim. Sayesinde gırtlağa kadar kredi borcu içindeyim.
Tmm da bunu ispat etse idiniz mahkemede ona çözüm bulunabilirdi belki, yada ödeyene kadar borçlarımı boşanmıyorum derdiniz ne bileyim... Ama şimdi imza atılmış şöyle böyle annemde aynısını yapmaya çalıştı babama nasıl kızdık, ona zarar vereceğim diye uğraşırken bize zarar verdiğini görmüyordu

Tm
Tmm da bunu ispat etse idiniz mahkemede ona çözüm bulunabilirdi belki, yada ödeyene kadar borçlarımı boşanmıyorum derdiniz ne bileyim... Ama şimdi imza atılmış şöyle böyle annemde aynısını yapmaya çalıştı babama nasıl kızdık, ona zarar vereceğim diye uğraşırken bize zarar verdiğini görmüyordu
Benim parada pulda gözüm yok. Sadece onun yaptığını saygısızlık olarak algılıyorum.

Mahkemenin yarısını size verdiği arabanın parasını ne zamana kadar ödemesi gerekiyor? Yani, belirli bir mühlet verildiyse, o zamanı beklemeniz gerekir.O zaman dolunca halen ödemezse yasal süreci takip edersiniz. Mehir içinde yapabileceğiniz birşey yok. Mehirinizi boşanmadan önce istemeliydiniz. Şimdi isteseniz bile, vermez bence.İmam nikahı olayını bilmiyorum. Müftülüklerdeki fetva hattını arayıp, onlara danışabilirsiniz. Eski eşiyle nikahsız, bilmem nesiz yaşamaya başlamışsa, işin dini boyutunu adamın çokta mühimsediğini sanmam.
Siz yasaların size tanıdığı haklarınızı almaya bakın derim.
Mahkeme boşanma tarihine kadar demişti satılmadı. Kararda tarih yok bildiğim kadarıyla. Ben hatırlatayım artık diyorum. Ve nasıl bir üslupla söyleyeceğimi bilemiyorum.

Benim parada pulda gözüm yok. Sadece onun yaptığını saygısızlık olarak algılıyorum.
Neden saygısızlık? O boşandıktan sonra sizle evlenmiş sizle evlendikten sonra da istediğiyle beraber olur. Boşanmışsınız artık. Yok beni tam boşamadı yok arabanın yarısı benim bunlar bahane siz de biliyorsunuz. Üzülmenizi anlayabilirim ama böyle davranmayın elinize hiçbir şey geçmez. Zor da olsa önünüze bakın.

Kurtulduğuma seviniyorum zaten. Ancak eski karısı çalışmadığı halde ayrılırken ona 2 ev vermiş. Ve ben çalışıyorum onun 2 kat maaş alıyorum. Üzerimde bir sürü kredi var onun borçları için çekilmiş.
Neden yani anlamıyorum kusura bakmayın.tamam adam eski eşine 2 ev vermiş bu onu ilgilendirir kimse karisamaz size verdi vermedi o başka konu ama hem her ihtiyacını gala karşılıyor hem siz onun borçları için neden kredi çekiyorsunuz bunu anlayamiyorum.cok aşık olsa bile insan yine bir dur banane yarın ne olacağımız belli değil ki belli olsa bile adam kendine güveniyor ki eski eşinin ihtiyaçlarını karşılıyor ben niye onun borçlarını ödeyeyim anlayamiyorum.

Öncelikle gecmis olsun. Bu iliskide sizin gozunuzu ne kor etti bu kadar anlayamadim.
Uzgunum ama cok zararli cikmissiniz.
Inşallah tum bunları unutturacak guzel gunler sizi bekliyordur.

Bu ikinci evlilik mevzusu da iyi bir ders olmali biz kadinlara. Cok iyi olcmek bicmek tartmak gerek. Eski esiyle bağını koparamamis maalesef.

Çekmeseydiniz ablacım şu adamlara niye bu kadar güveniyorsunuz?
Haydi çektiniz niye mahkemede geri istemediniz?
Enayilik Türk kadınlarına vergi gerçekten

Nikahin dusmesi icin boş ol demesine gerek yok, bosaninca nikah da dusuyor. Bunun icin ararsaniz onunla iletisime gecmenin yollarini aradiginizi dusubecek, gerek yok.
Mehir parasi icin yazili bir evrak yoksa alamayabilirsiniz. Ben olsam bunun icin de aramazdim..
Arabadaki hakkiniz icin avukatiniz varsa gerekli islemleri yapar, icra takibi baslatir. Eski esinizle iletisime gecmeyin, yasal yollarla hakkinizi arayin. Diger eski esiyle gorusmesine de sasirmayin. Bosta kalinca eskilere sariyorlar. Baska birini bulunca birakir.

Back
X