daha bu yaşta yüzümde kırışıklıklar var ve gözeneklerim çok açık ..

seyli

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
5
0
16
Zonguldak
23 yaşındayım ama yüzüm mafoldu .. doğal yollardan düzeltiyim dedim başlarda denediğim şeyler iyi geldi ama sonraları onlarda işe yaramadı .. yoğurt bal maskeler vs hepsi yüzümü kızarttı tahriş etti şu an iyi gelen tek şey salatalık .. ama yüzüm mafoldu artık gözeneklerim çok açık ve alnımda kırışıklıklar var yüzümde pul pul dökülmeler oluyorcildim çok kuru .. ara ara kremler kullanıyorum ama pek işe yaramıyorlar sanırım .. ne yapmalıyım nasıl kurtarabilirim cildimi ? doğal yollarla yada bir ürün tavsiye ederseniz çok sevinirim .. lütfen yardımcı olun !

sigara mı kullanıyosun????
yada maruz kalıyorsan....ha bide cips aburcubur şeyler yiyosundur her gün....bnmkiler onlardan hep....

Son düzenleme:
sigara da kullanmıyorum hiçbir zararlı alışkanlığım yok ayrıca çevremde kullanan kimse de yok.. tek cildimin değerini bilemedim doğal yollardan düzeltiyim derken sanırım mafettim

Son düzenleme:
23 yaşındayım ama yüzüm mafoldu .. doğal yollardan düzeltiyim dedim başlarda denediğim şeyler iyi geldi ama sonraları onlarda işe yaramadı .. yoğurt bal maskeler vs hepsi yüzümü kızarttı tahriş etti şu an iyi gelen tek şey salatalık .. ama yüzüm mafoldu artık gözeneklerim çok açık ve alnımda kırışıklıklar var yüzümde pul pul dökülmeler oluyorcildim çok kuru .. ara ara kremler kullanıyorum ama pek işe yaramıyorlar sanırım .. ne yapmalıyım nasıl kurtarabilirim cildimi ? doğal yollarla yada bir ürün tavsiye ederseniz çok sevinirim .. lütfen yardımcı olun !

Cnm sanırım cildin çok kuru yada karma bir cilt yapısına sahip olabilirsin.
Doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Bunun dışında benim önereceklerim yüzdeki kırışıklıkların en büyük sebebi nemsizlik ve güneş ışığıdır.
Yani düzenli olarak iyi bir nemlendirici kullan; ayrıca yüz için bir güneş kremi kullanırsan kırışıklık problemine yardımcı olacaktır.
Gözenekleri sıkılaştırmak için tonik kullanabilirsin.

Benim önerilerim bu kadar, umarım işine yarar:)

Cnm sanırım cildin çok kuru yada karma bir cilt yapısına sahip olabilirsin.
Doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Bunun dışında benim önereceklerim yüzdeki kırışıklıkların en büyük sebebi nemsizlik ve güneş ışığıdır.
Yani düzenli olarak iyi bir nemlendirici kullan; ayrıca yüz için bir güneş kremi kullanırsan kırışıklık problemine yardımcı olacaktır.
Gözenekleri sıkılaştırmak için tonik kullanabilirsin.

Benim önerilerim bu kadar, umarım işine yarar:)

kullanıyorum ama sanırım pek faydalı ürünler diiller :/ rica etsem iyi bildiğin ürünler varsa tavsiye edermisin bir de şunu da belirtmek istiyorum yüzüme krem sürdüğümde vs sızlama oluyo yüzüm anıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir

Bi de bepanthene sur istersen canim pul pul olmasina ve kizarikliklara iyi gelecektir bi sure de baska bi sey surme yuzunu her gun sabunlama 2-3 gunde bir sabunla benim de bi ara oyleydi surekli biseyler suruyodm o yuzden olabilir

Back
X