Saç Rengi ve Saç Boyama Daha büyük görünmek istiyorum ne yapmalıyım?

Haklı olabilirsin ama ben yaşımda göstermek istiyorum 17-18 yaşında da görünmek istemiyorum :)
görmek isterdim seni inanmamaktan değil meraktan.bana da küçük gösteriyorsun diyorlar tabi 10 yaş değil 5-6 yaş kadar ama 30 dan sonra küçük göstermesi güzel oluyor :))

Ben merak etmiyorum tahmin ediyorum cünkü =)

Peki balyajı nasıl bir renk attırabilirim? Açık küllü sarı olabilir mi mesela? Valla normalde çok fazla makyaj yapan biri değilim ama ten rengimden bir ton koyu fondöten ve şeftali terracotta allık almıştım pek beğenilmedi, ben beğenmiştim aslında :KK43:
Ne kadar açık ve küllü olursa sarı o kadar büyük gösterir.kumral saç beyaz tene pembe yakışırken, sarıya şeftali yakışıyor.Yani balyaj atılınca daha çok yakışır size şeftali tonları.Sarı saç makyaj ister, yoksa solgun durursunuz açık tenlisiniz.Malyaj da size olgun görünmek konusunda yardım edecektir.
Size balyaj ve makyaj fotosu da bulup paylaşayım.

Fizik olarak da minyonsanız double push-up sütyenler, J.Lo poposu tabir edilen külotlar ve topuklu ayakkabılar da imdadınıza yetişebilir.Spordan ziyade klasik kıyafetler de sizi teenage görünümünden kurtarıp business women görüntüsü verecektir.

Ne kadar açık ve küllü olursa sarı o kadar büyük gösterir.kumral saç beyaz tene pembe yakışırken, sarıya şeftali yakışıyor.Yani balyaj atılınca daha çok yakışır size şeftali tonları.Sarı saç makyaj ister, yoksa solgun durursunuz açık tenlisiniz.Malyaj da size olgun görünmek konusunda yardım edecektir.
Size balyaj ve makyaj fotosu da bulup paylaşayım.
Valla ne iyi olur :) Siz profesyonel misiniz?

Fizik olarak da minyonsanız double push-up sütyenler, J.Lo poposu tabir edilen külotlar ve topuklu ayakkabılar da imdadınıza yetişebilir.Spordan ziyade klasik kıyafetler de sizi teenage görünümünden kurtarıp business women görüntüsü verecektir.
Fiziğimden memnunum aslında minyonum ama dümdüz değilim. Beni insanların kaç yaşındasın sen diye sorup aaaaaaa ne kadar küçük duruyosuaaann inanamadım lafları yoruyor. Sen de çok çirkinsin/ yaşından büyük duruyorsun ama ben bir şey diyor muyum mu diyeyim.

Balyaj ve makyaj örnekleri.Balyaj yakışır mı diye korkma, ben de kumral saçlı açık tenli ve yeşil gözlüyüm, balyaj vazgeçilmezim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    image.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 77
  • image.webp
    image.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 79
Valla ne iyi olur :) Siz profesyonel misiniz?
Yok canım profesyonel falan değilim.sadece 18 yıldır 1000 tane kızla beraber çalışıyorum ve 18 yıldır mütemadiyen balyaj yaptırıyor ve makyaj yapıyorum.Dediğim gibi saç-göz ve ten rengimiz de aynı, o yüzden sana nelerin yakışacağı hakkında fikir sahibiyim :)

Balyaj ve makyaj örnekleri.Balyaj yakışır mı diye korkma, ben de kumral saçlı açık tenli ve yeşil gözlüyüm, balyaj vazgeçilmezim :)
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. İlkini beğendim sanırım bu hangi ton sarı ile yapılmıştır?

Yok canım profesyonel falan değilim.sadece 18 yıldır 1000 tane kızla beraber çalışıyorum ve 18 yıldır mütemadiyen balyaj yaptırıyor ve makyaj yapıyorum.Dediğim gibi saç-göz ve ten rengimiz de aynı, o yüzden sana nelerin yakışacağı hakkında fikir sahibiyim :)
Peki mavi göz beyaz tene tavsiyeleriniz var mi?

Peki mavi göz beyaz tene tavsiyeleriniz var mi?
Ben beyaz ten mavi göz e koyu kumral çok yakıştırıyorum, gözleri ortaya çıkarıyor ve cildi aydınlık parlak gösteriyor.ama kullanacak kişinin tarzı önemli,ben daha doğal şeyler seviyorum ama kullanıcı daha gösterişli veya dramatik görünüm seviyor olabilir.
Düz platin saçı önermem beyaz teni solgun gösterecektir.doğal sarı tonlarından kestane tonlarına kadar olan renk aralığı yani 5-9 numaraların soğuk yani dore olmayan tonları yakışacaktır.çarpıcı şeyler sevenler bakır, dramatik-rock görünüm sevenler siyaha yakın koyu kahveler tercih edebilir.

Back
X